Holdem manager

HoldemManager, PokerTracker, SharkScope, Table Ninja atď.

Re: Holdem manager

Odoslaťod buschle 25 Aug 2009 14:55

Drobec37 napísal:HMm takže mam otazku už niekdo použil po zakupení ten kod na HM na obidva počitače? a napr ked sa obidva pc pokazia takže kod sa už neda použit tym padom musim zase kupit novy HM?

typujem , ze oni to kontroluju len podla toho, ze vzdy pri spusteni HM ti kontroluje licenciu a CDkey. Vidiet to napriklad, ked si odpojeny od internetu , vtedy ti pise ze nemas full version. Takze ak mas 2PC tak nemaj strach. Ja uz s tym ficim rok na PC aj notebooku a to uz mam za sebou niekolko reinstallov. Mam dynamicku IP, takze odkial sa pripajas nezohrava rolu.

Problem by asi nastal ak by ste sa nejaka vacsia partia kamaratov rozhodli ze si kupite spolocnu licenciu :)
HM je tak fantasticky program a urcite sa oplati si kupit vlastnu licenciu. ta Small stakes verzia stoji 55usd tusim .
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod Drobec37 25 Aug 2009 15:40

buschle napísal:
Drobec37 napísal:HMm takže mam otazku už niekdo použil po zakupení ten kod na HM na obidva počitače? a napr ked sa obidva pc pokazia takže kod sa už neda použit tym padom musim zase kupit novy HM?

typujem , ze oni to kontroluju len podla toho, ze vzdy pri spusteni HM ti kontroluje licenciu a CDkey. Vidiet to napriklad, ked si odpojeny od internetu , vtedy ti pise ze nemas full version. Takze ak mas 2PC tak nemaj strach. Ja uz s tym ficim rok na PC aj notebooku a to uz mam za sebou niekolko reinstallov. Mam dynamicku IP, takze odkial sa pripajas nezohrava rolu.

Problem by asi nastal ak by ste sa nejaka vacsia partia kamaratov rozhodli ze si kupite spolocnu licenciu :)
HM je tak fantasticky program a urcite sa oplati si kupit vlastnu licenciu. ta Small stakes verzia stoji 55usd tusim .

Hmm ved ja mamvlastnu verziu akurat že som ho prvykrat naištaloval na pc a pc sa mi pokazil tak som dal pc do poriadku a musel som si naištalovat znovu HM na ten isty pc ale označit ho ako pc2 lebo pc1 mi to nechcelo bežat akruta že zase tomuto pc troška drbe a mam pocit že dlho nevidrží takže ak nevydrži tak budem musiet zohnat nove pc akurat že budem musiet znova kupit HM.
Obrázok používateľa
Drobec37

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 49 krát/9 krát

Odoslaťod buschle 25 Aug 2009 16:03

Drobec37 napísal:.....

neboj s tym nebude problem, prinajhorsom napises na support a oni resetnu registrovane PCs.
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod Drobec37 25 Aug 2009 18:25

buschle napísal:
Drobec37 napísal:.....

neboj s tym nebude problem, prinajhorsom napises na support a oni resetnu registrovane PCs.

HMm to dufam že sa to takto vyrieši. dik za pomoc.
Obrázok používateľa
Drobec37

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 49 krát/9 krát

Odoslaťod Xaress 26 Aug 2009 12:01

Používa niekto TableScanner? Ako to funguje? Je to lepšie ako ostatné programy? Hľadám niečo na table selecting tak ak viete o niečom dobrom tak píšte :)
Xaress

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 41 krát/19 krát

Odoslaťod algec111 29 Aug 2009 07:08

Dobrý den, potřebuju přeinstalovat PC. Mám problém, jak nepřijít o všechny statistiky, které jsem získal. Které soubory se při reinstalaci musí zálohovat. Jak je to s KEYs. Dík za odpovědi.
algec111

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod algec111 29 Aug 2009 08:28

Teda s tím kódem jsem to myslel tak, jak ho dokážu z programu vytáhnout. Jsem ho totiž někde zašil a nemůžu ho najít. dík
algec111

Odoslaťod TuKE 29 Aug 2009 10:52

Ak nechceš prísť o stats, tak si vyexportuj všetky ruky.
Ak chceš zistiť svoj key, čo takto skúsiť kliknúť na HELP - SHOW SERIAL NUMBER?
Obrázok používateľa
TuKE

Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

Odoslaťod algec111 29 Aug 2009 14:49

dík, myslíš, že bude stačit nechat načíst už jednou načtené ruky? Mám je všechny v záložním souboru. Někdo mě to někdy už radil. Já myslel spíš, že je nějaký data soubor přímo v HEM, který bych překopíroval.
algec111

Odoslaťod TuKE 29 Aug 2009 18:25

Neviem koľko rúk máš v tom súbore a ako dlho tieto súbory drží HM.
Preferujem normálny export/zálohu databázy a si si istý, že všetko bude OK.
Obrázok používateľa
TuKE

Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Pokrové programy a služby

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!