WTF AGAIN?Tak ak to pojde tak, ako zacal tento mesiac, tak minimalne ciel pre "normalnu" finnish distribution (cca. rovnaky pocet umiestneni 1.,2.,3. miesto) nehrozi. Nestacim sa totiz divit, ako to superov v HU triafa a ako mna netriafa nic a ani moje lepsie ruky nevedia nic ustat. Do HU pri tom chodim zvacsa vo velmi priaznivom pomere stackov, zvacsa priblizne 1:1 alebo ako CF a iba minimalne ako short. Lenze zvacsa sa konaju rychle obraty, samozrejme v moj neprospech. Moja momentalna finish distribution po odohrati 77ks je 7/16/5 a za posledne dva dni som z 9 HU vyhral iba dva. Aj to jeden asi len preto, ze superovi prdlo pripojenie.
Snazim sa utesovat len tym, ze ak ku tymto cislam priratam vysledky zo septembra, tak je po 396ks STT pomer umiestneni 51/46/49, co vyzera byt zatial celkom OK. Uvidime, ako to pojde dalej...
Majte ma tu kludne za placka, ale keby ste sa beznadejne pozerali, ako prehravate zaradom jeden HU za druhym, tak by to sralo kazdeho. Vcera, ked proti mojim 77 otocil super 55, tak som si povedal "konecne, snad...". Na flope 5, turn pre istotu 5.
Tie 5ky su asi osudove, lebo dnes stali aj proti mojmu AKs. Hned mi bolo jasne, ze ma to netrafi. No pre istotu este na flope 5, turn 5.
Takze som sa vyzaloval a zajtra sa ide "valcit" dalej!