Pepi the Sng breakeven master & CG fish

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Pepiho Jokerstars suckout crying SnG blog

Odoslaťod johnmirow 02 Sep 2009 13:23

Pepi napísal:
7castle napísal:Nechcem zovseobecnovat na zaklade jednej ruky ale ak robis taketo veci castejsie tak potom nehras ako by si chcel/mal a nechces si to priznat.

jj, zjavne sa sa mi zacina tvorit nejaky psychicky blok... :-) Neviete o nejakom psychosovi, co by to vedel vyriesit?

poznam nejakych, mne vzdy pomozu :poklona: ... Jack Daniels, Johnnie Walker, ... :)

a drzim palce v dalsich mesiacoch :gl:
Obrázok používateľa
johnmirow

Založený: Feb 2007
Poďakoval/li: 0 krát/17 krát

Re: Pepiho Jokerstars suckout crying SnG blog

Odoslaťod Pepi 02 Sep 2009 13:41

ON ZIJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!! :D

Vecer sa ukaz na skype!

EDIT: btw. dobre vies, ze sedenia s tymito panmi mi pan dochtor zakazali. Mam povolene max. plzenske, budvar, atd. ;-)
Obrázok používateľa
Pepi

Založený: Okt 2007
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Re: Pepi the Sng break even master

Odoslaťod Pepi 30 Sep 2009 21:38

Vysledky September 2009

Tak som prave dohral poslednych 17ks tento mesiac, ktore som dal viac-menej iba z povinnosti, aby som si udrzal Silver status na PS. Tak aj vyzerala moja hra. Aj tento mesiac som hral STT a 2-table 6.50 USD turba. Dal som si aj nejake HU SnG z takej jesitnosti, ci som v tych HU fakt take drevo. 2-table SnG som uz ku koncu mesiaca vypustil a sustredil sa na STT. Skusil som zo srandy aj par satelitov na WCOOP, no nejako sa nedarilo. :) Tak nic, nabuduce...

Mesiac sa zacal velmi dobre a siel som prudko hore, no samozrejme hned na to nasledoval pozvolny pad az niekde do -70 USD. Z toho som sa pozbieral, aby som v zapati znovu padol a krutil sa okolo BE. Nakoniec som skoncil v miernom pluse. Ako tak pozeram, tak sa okolo BE tocim uz nejakych 1800ks. Spravil som zopar zmien v mojej hre (aj vdaka 7castlovi) a v poslednych dnoch som bol s mojou hrou vcelku spokojny, aj napriek tomu, ze som k PC sadal takmer vzdy unaveny po narocnych dnoch. Takze vysledky...

winnings: 39,70 USD
FPP instant cash bonus: 48 USD
-------------------------------------
SPOLU: 87,70 USD

PS-result-2009-09.JPG
PS-result-2009-09.JPG (47.52 ) Zobrazená 2522 krát
Prílohy
PS-result-2009-09-graf.JPG
PS-result-2009-09-graf.JPG (42.04 ) Zobrazená 2480 krát
Obrázok používateľa
Pepi

Pepi the Sng break even master

Odoslaťod Pepi 30 Sep 2009 21:44

Plany na Oktober

- zahrat aspon 500ks
- hrat vyhradne STT SnG
- snazit sa hrat len ked budem aspon relativne "sviezi" a hrat dlhsie sessions
- vyhradit viac casu na analyzu a studium
- ROI min. 7%, "normalna" finish distribution
Obrázok používateľa
Pepi

Re: Pepi the Sng breakeven master

Odoslaťod Pepi 07 Okt 2009 20:50

WTF AGAIN?

Tak ak to pojde tak, ako zacal tento mesiac, tak minimalne ciel pre "normalnu" finnish distribution (cca. rovnaky pocet umiestneni 1.,2.,3. miesto) nehrozi. Nestacim sa totiz divit, ako to superov v HU triafa a ako mna netriafa nic a ani moje lepsie ruky nevedia nic ustat. Do HU pri tom chodim zvacsa vo velmi priaznivom pomere stackov, zvacsa priblizne 1:1 alebo ako CF a iba minimalne ako short. Lenze zvacsa sa konaju rychle obraty, samozrejme v moj neprospech. Moja momentalna finish distribution po odohrati 77ks je 7/16/5 a za posledne dva dni som z 9 HU vyhral iba dva. Aj to jeden asi len preto, ze superovi prdlo pripojenie. :D
Snazim sa utesovat len tym, ze ak ku tymto cislam priratam vysledky zo septembra, tak je po 396ks STT pomer umiestneni 51/46/49, co vyzera byt zatial celkom OK. Uvidime, ako to pojde dalej...

Majte ma tu kludne za placka, ale keby ste sa beznadejne pozerali, ako prehravate zaradom jeden HU za druhym, tak by to sralo kazdeho. Vcera, ked proti mojim 77 otocil super 55, tak som si povedal "konecne, snad...". Na flope 5, turn pre istotu 5. :D Tie 5ky su asi osudove, lebo dnes stali aj proti mojmu AKs. Hned mi bolo jasne, ze ma to netrafi. No pre istotu este na flope 5, turn 5.

Takze som sa vyzaloval a zajtra sa ide "valcit" dalej!

:gl:
Obrázok používateľa
Pepi

Odoslaťod dzejkej 07 Okt 2009 21:06

Pepi napísal:Takze som sa vyzaloval a zajtra sa ide "valcit" dalej!

:Rose: :good: :Bravo: :gl:
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod spax 07 Okt 2009 23:28

divam se, ze dzejkeja ve skole moc neucili psat. asi zustal od mala u tech komixu a cteni casopisu stylem: prohlidnu si pouze obrazky
:lol2: :lol2: :lol2:

jinak k tematu. 9hu je strasne mala vzorka, to vubec nemuzes povazovat jako swing. teda pokud mas safety br. jinak kazdopadne gl do dalsich boju
Obrázok používateľa
spax

Založený: Apr 2009
Poďakoval/li: 9 krát/24 krát

Odoslaťod dzejkej 07 Okt 2009 23:51

spax napísal:divam se, ze dzejkeja ve skole moc neucili psat. asi zustal od mala u tech komixu a cteni casopisu stylem: prohlidnu si pouze obrazky

No Ty toho napises k veci za nas oboch :-D.
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod spax 08 Okt 2009 07:29

dzejkej napísal:
spax napísal:divam se, ze dzejkeja ve skole moc neucili psat. asi zustal od mala u tech komixu a cteni casopisu stylem: prohlidnu si pouze obrazky

No Ty toho napises k veci za nas oboch :-D.

to vis jak, nejde mi o kvalitu, ale o kvantitu..aby, kdyz se jednou probudim,tak by na foru jako posledni prispivatel nebyl v 90% diskuzi dzejkej, ale spax! hahaha, spax ovladne svet!
:x 8-)
Obrázok používateľa
spax

Založený: Apr 2009
Poďakoval/li: 9 krát/24 krát

Odoslaťod Pepi 31 Okt 2009 22:33

Vysledky Oktober 2009

[ ] objem
[x] hrat iba STT
[x] snazit sa hrat len ked budem aspon relativne "sviezi" a hrat dlhsie sessions
[x] vyhradit viac casu na analyzu a studium
[ ] ROI min. 7%, "normalna" finish distribution

Dalsi "super" mesiac. Uz sa mi to ani nechce komentovat, lebo by to stale bolo len o vyplakavani sa, ako prehravam proti horsim rukam, ako ma luckuju na bubbly a v HU. Tak hadzem len cisla. Inak, som totalne otraveny z pokru. Pracujem na lepsej hre, analyzujem, studujem... A neprejavuje sa to. Moj BE sa stale predlzuje a to aj napriek tomu, ze uz hrajem iba STT.

Takze vysledok za tento mesiac:
Sng: -66,60 USD
RB z FPP satelitov: 12,30
-54,30 USD

Obrazky:
1. cisla
2. graf
3. AI luck

PS-result-2009-10.JPG
PS-result-2009-10.JPG (26.47 ) Zobrazená 2085 krát
PS-result-2009-10-graf.JPG
PS-result-2009-10-graf.JPG (48.64 ) Zobrazená 2085 krát
Prílohy
PS-AI-luck-STT-2009-10.JPG
PS-AI-luck-STT-2009-10.JPG (108.55 ) Zobrazená 2079 krát
Obrázok používateľa
Pepi

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!