Ako sa stať pokrovým profesionálom

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: Ako sa stať pokrovým profesionálom

Odoslaťod dzejkej 13 Okt 2009 23:16

Pepi napísal:Ale sak ja som si prave chcel spravit srandu sam zo seba, ze preco nemozem byt pokapro. :D Myslim, ze to bolo z toho prispevku dost jasne, trupka...

Ano, bolo to jasne zo vsetkych tych "I'm so unlucky" prispevkov .. samozrejme! :-D :angel:

*TRUP* *TRUP*
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod dzejkej 13 Okt 2009 23:19

yegon napísal:ja urcite nemozem byt pokapro tiez lebo nedokazem porazat v HU SNGckach ani droolerov co limp/calluju 20BB allin s 93o FML :)

No mozno na tej limp/call strategii tom nieco bude. Uz sme tu mali par podomacky vyrobenych super high-profit teorii. Nenechaj si preklznut Svaty gral SNG HU medzi prstami!
Obrázok používateľa
dzejkej

Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod Barin 14 Okt 2009 00:28

Pepi napísal:
dzejkej napísal:
Nesklamal si Pepi :ROFL: .

Uz by si sa mal na SNG vykaslat, ked Ta to stale trapi a skusit nieco ine ;) ...

Ale sak ja som si prave chcel spravit srandu sam zo seba, ze preco nemozem byt pokapro. :D Myslim, ze to bolo z toho prispevku dost jasne, trupka...

EDIT: barin, vdaka za povzbudenie... ;-) Ja si uz druhy mesiac neviem pozriet AI luck. Daco sa mi stalo v PC a Juks luck analyzer vypluva same errors... Co pouzivas ty na AI luck analyzu?

Holdem manager ukazuje aiEV celkom fajn, lenze to netreba brat uplne vazne (urcite je ale fajn ked clovek vidi, ze mu nejde ale "malo by" :), kedze ziadny luck analyzer ani HM ti nedokazu zohladnit ak dva dni nepretrzite nabiehas do premium hands zo SB/BTN.
Barin

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 0 krát/4 krát

Odoslaťod yegon 14 Okt 2009 10:54

este co sa tyka potencionalnych profikov doporucujem robit 3 veci

- pred tym nez sa do toho pustite naostro nasetrite a odlozte si mimo poker rezervu na 6 mesiacov svojich kompletnych zivotnych nakladov - na tieto peniaze nikdy nesiahajte, priebezne doplnajte ak budu zivotne naklady stupat. Bude to chvilu trvat ale mate istotu ze ak pride na naozaj zle casy tak mate 6 mesiacov na to sa z toho dostat

- drzte si vacsi bankroll v pokri aby ste na rezervu spomenutu vyssie nemuseli siahat. ak pride nejaky beznejsi 20-30BI downswing tak musite byt schopni to vykryt z bankrollu aj v pripade ze budete musiet cashoutnut nieco na zivobytie - myslim ze 100BI by mal byt standard

- cashoutujte jednak na zivot ale hlavne si mesacne odkladajte nejaku sumu na investovanie - nieco ako dochodok vo vlastnej sprave. Myslim ze je vzdy mozne najst bezpecny investicny produkt s 2-3% rocnym urocenim (alebo diverzifikovat a cast dat na riskantnejsie ale ziskovejsie a cast na bezpecne produkty s nizkym urokom). Ak sa vam podari odlozit kazdy mesiac 1000USD na 3% urok tak po 20 rokoch budete mat nasetrenych cca 330.000USD s mesacnym urokom okolo 800USD (myslim ze priemerny dlhodoby rast trhov je cca 8-10% takze tie 3% su mozno aj prilis konzervativne cislo - pri 7% to vychadza na cielovu sumu 520k a 3000USD mesacny urok a z toho sa da uz v pohode vyzit).
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod buschle 14 Okt 2009 11:05

yegon napísal:....

Ako hladam v poslednej dobe vsade mozne a najlepsie co som nasiel je toto a rozmyslam nad tym. Terminovane vklady v inych bankach maju urocenie 1,5%+- rocne.
http://www.jt-bank.sk/sk/Nove_vkladove_ ... 1_rok.html

proti tomuto produktu hovori proste to ze je to J&T.

taktiez neviem co presne znamena toto - systém ochrany vkladov Slovenskej republiky v plnej výške
je to garancia do 100% naozaj ? a to mi vlastne vyplati spolok ostatnych bank ked skrachuje JT ?

Ine dobre formy investicii nepoznam , resp. neviem do coho sa oplati investovat aby som neprerobil. Na investovanie do pozemkov a inych nehnutelnosti nemam love. :-D
Naposledy upravil buschle dňa 14 Okt 2009 11:20, celkovo upravené 2 krát.
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod buschle 14 Okt 2009 11:18

minule som na TA3 chvilu pozeral jeden ekonom tam bol a rozpraval, ze v dnesnej dobe sa zas oplati investovat do podielovych fondov , ze investicie treba diverzifikovat na viac druhov atd. Ale kam sa oplati investovat a podobne neviem, som z toho uplny dement ;). Zaujimavy produkt ma Tatrabanka , 1,3% tusim garant + o tie vklady sa bude starat nejaka "skupina odbornikov" ktori to budu investovat a ten bonus z tohto investovania by mohol byt tiez zaujimavy.
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod yegon 14 Okt 2009 11:34

aj 1,5% je lepsie nez nic, urokove sadzby sa menia a snad behom 20 rokov narastu aspon sem tam :)

ked je nieco chranene v 100% vyske fondom na ochranu vkladov tak by to malo byt bezpecne, treba si to ale asi overit

investovanie je veda sama o sebe, ja rozmyslam pre zaciatok o fondoch ponukanych nasimi bankami, pripadne nejakom indexovom fonde ale uvidim, momentalne najvyssi vynos pre mna predstavuje predcasne splatenie uverov ktore mam lebo na nich platim 7+% uroky a ked ich usetrim tak je to pre mna ovela vyhodnejsie nez nechat peniaze lezat v banke na 2%

najvacsia supovica je pravidelne splacanie kreditky lebo tam mozu byt uroky aj 15% :)
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod Horsey7 14 Okt 2009 12:02

buschle napísal:Na investovanie do pozemkov a inych nehnutelnosti nemam love. :-D

to pise grinder co dava >$10k mesacne :angel:
Obrázok používateľa
Horsey7

Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Odoslaťod Topolman 12 Máj 2010 13:57

trikoza napísal:
pegas1975x napísal:Mozes mi vysvetlit v com je problem?

pegas1975x napísal:ked sa len pozries na to male mnozstvo poistiek ktore preda tak sa necuduj ze dostava vysoku proviziu za ziskanie 1 klienta

no sam si si odpovedal v com je problem, yegon iba upozornil na to ze je nevyhodne a to prave z toho dovodu ktory si tu sam rozviedol... vysvetli mi vyhodnost sporenie pri ktorom x prvych splatok ide poistovakovi a y dalsich ide "timu nad nim"... ako pises konkurencia v tomto tvojom "odbore" je velka a tak sa logicky kazdy snazi pretlacit produkty za ktore ma najvyssiu proviziu a ktore su tym padom vlastne pre klienta nevyhodne, a tak prechadzame z pojmu "poradenstvo" na pojem "ojebavanie" ludi

takze upozornenie je urcite na mieste

ale snad sa vyjadri niekto kto ma v tomto este hlbsie poznatky :)

je to uplne jedno ci sa das poistit v kamennej poistovni alebo u poistovaka... tak ci tak niekto proviziu dostane.... Sam sa tym zaoberam tak viem o co sa jedna. To mas ako keby sisi bol kupit nejaku vec do kamenneho obchodu alebo si to objednas z netu, samozrejme ak to je ta ista cena
Topolman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 7 krát/5 krát

Odoslaťod Hendo999 17 Jan 2011 10:56

ocom vlastne točíš? HH TR WW ss nevieš do piče Slovensky napísat aby ti aj iný rozumeli odborník :lol2: prečíta dva clanky na nete a už sa vyjadruje jak profesional. :x
Obrázok používateľa
Hendo999

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 83 krát/15 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 17 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!