heads up poker pro

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: heads up poker pro

Odoslaťod Markizik 21 Okt 2009 21:56

yegon napísal:
palo1973 napísal:-bolo to T6 yegon...

-dostaneme sa na 6k ak prehrame a nebudeme moct tak loose pushovat do hraca kt.ma tiez 8k,a ani nase pripadne restealy do 11k stacku nebude tak ucinne ako keby sme si ponechali 8k stack

- ok top 66% je stale lepsie nez any 2

- vies kvantifikovat o kolko buducej EV sa pripravujeme? hlavne ked je otazne ci nasi superi vobec vedia kde je sever a bude pre nich rozdiel ci (re)pushujeme s 10 alebo 13BB stackom. Ak vies dospiet k cislu o ktore prichdazame vynasob ho pravdepodobnostou ze prehrame a odrataj od neho cislo ktore dostanes vynasobenim pravdepodobnosti ze vyhrame a pridanej EV ktoru ziskame tym ze zase mame vacsi stack - myslim ze nie je sanca to zratat

akoze ja nehovorim ze je fold zly - ja by som to tiez foldol, hovorim len ze nie je mozne jednoznacne povedat co je lepsie

Povedat co je lepsie sa urcite da, individualne su len predpoklady, na zaklade ktorych to vypocitame :)

Kazdopadne mna k tej ruke napadaju dve poucne veci...

- ked callujem, mal by som vediet preco. HuPro viacmenej v nasledujucich prispevkov pripustil akysi gambling a to je zle a treba sa tomu vyhnut! Pot odds mi nepride ako dostatocne odovodnenie v 45man SnG turnaji, rozhodnutia by mali byt na zaklade ICM, nie Chip equity.

- Keso postol analyzu z wizza a to by malo byt zasadne pre kazdeho, co sa to chce naucit dobre hrat. Read na BTN v tejto ruke je kazdeho osobna vec, zaujimalo by ma aky range by mu dal napriklad Pepi, ten ma na tom limite odohrane snad najviac. Kazdopadne EV- rozhodnutie odovodnovat tym, ze neviem vlastne presne povedat ako sa bude hra vyvijat dalej sa mi zda tiez kontraproduktivne. Su vsak urcite teorie, ked zavolat i s horsou rukou, kedy je EV-. Pre zaujemcov odporucam http://www.sitandgoplanet.com/sitandgo/ ... ategy.html a analyzu clanku na DC http://www.deucescracked.com/videos/1141-Episode-One
Markizik

Založený: Apr 2007
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Odoslaťod headsuppro 21 Okt 2009 22:21

1.rush-rush je rush to nevysvetlis to vedia len pokrove herne ktore to programuju
2.read ze nemal AA, KK- ak by mal to by bol min raise, jeho all in naznacoval ze nechce call od superov , inak povedane ze ma taky isty shit na ruke ako ja.
3.pot odds- 80-90 percent handov ktore by mohol naozaj mat, moje pot odds beatuju
4.advertising-najdolezitejsi oznam POZOR: callujem vsetko nekradnite blindy ... a ver tomu ze mi ich uz vobec nekradli a to vytvorilo taku vyhodu na koniec turnaja ze ci moja EV bola -154 zetonov alebo +139 zetonov bolo vtom momente uplne jedno. psychologia pokru vam asi nic nehovori. poker nie je matematika je to hra ludi a tento call mi poskytol na zaver turnaja taku vyhodu ze som skoncil druhy.
5. ak by som mu foldol a bal sa dolozit 2000 do potu 3600, urobil by to zas a zas a zas a ja by som mal podla vasich teorii foldnut zas a zas a zas .. a takto sme si boli na cistom STAY OUT OF MY BLINDS. a ked to nechapes, nech sa paci prid ku stolu a PUSHNI TO NA MNA. :ROFL:
6. v pokri MUSIS gamblovat- nikto zvas asi necital teoriu moshmana nehlad na bubble, nech na bubble hladia druhy a nech folduju ked nechcu vypadnut , ak chces uspiet musis riskovat a jedno prve miesto je lepsie nez tri tretie ... kludne ma z buttnu raisni s A10 tesne pred bubble a ja ta reraisnem all in s KJ. podla vsetkeho zlozis a ked nie, stale sme skoro fifty fifty
headsuppro

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod brano172 21 Okt 2009 22:40

1. je hlupost - racionalne zmyslajuci clovek musi chapat, ze nic ako rush neexistuje. Neexistuje vlastne ani stastie ci smola, existuje len postupnost nahodnych udalosti.

2. mi tiez pripada ako hlupost. Minraise so 4BB a monsterom (alebo aj trashom) robia len najvacsie fishky, vacsina hracov to podla mna pushne.

So zvyskom v podstate suhlasim, podla mna ten call nebol taky zly, ako vsetci pisu. Vsetci, co spominate ICM a Wizarda - odhadovat dolarovu equity pre 13 ludi je z hlavy len tazko mozne. Preto by som sa riadil cisto chip EV. Mame pot odds 2:1 - to uplne staci, ake hlbsie vysvetlenie od neho chcete? Plus veci ako meta game a vyhody big stacku, z mierne stratoveho rozhodnutia (vo vakuu) mozu lahko spravit +EV rozhodnutie. Minimalne sa to neda presne spocitat - privela neznamych premennych a odhadov.
brano172

Založený: Nov 2008

Odoslaťod headsuppro 21 Okt 2009 22:53

1.rush je ako boh... nikto nevie co to je a veria nanho miliony... s racionalneho hladiska ja osobne neverim ani na boha ani na rush... akurat vtom momente som sa citil na to ze to mozem callnut a ze nema silnu hand

2.castokrat si fishki daju na buttone aj call s AA ked maju trap naladu, to uz je individualne...

najpodstatnejsi faktor bolo urobit si image crazy boya ktoremu to treba skladat, pokial nemate monster hand a mysliet si ze vtedy mi to callne (samozrejme ze po 4 jeho foldoch mu to na piatykrat ked pushne zlozim) :P

lepsie si to rozdat 50-50 teraz ked je all in on a ja dolozim len 2000 ako keby to bolo o par kol naopak.

v serii 6 0000 00000 00000 handov ktore som odohral online ma tento call bud hodnotu +0,000000000000000000000000000000000011 centa alebo -0,00000000000000000000000000000012 centov a preto to je to co ma najmenej trapi v zivote.

a velakrat ked matika hovori tak, poker hovori naopak.
headsuppro

Odoslaťod headsuppro 21 Okt 2009 23:00

co sa tyka slova stastie a smola,zalezi na tom ako si slovo stastie definujeme.
priklad smola= udalost , ktora sa stala napriek malej pravdepodobnosti , matematicky trebars menej ako 1% ... v takomto kontexte smola existuje....

ak tvoja definicia smoly je nieco ako iracionalna nevysvetlitelna udalost ktora necakane negativne nieco zmenila tak jasne, smola neexistuje.
headsuppro

Odoslaťod yegon 22 Okt 2009 05:21

Keso postol analyzu z wizza a to by malo byt zasadne pre kazdeho

ok myslis toto co napisal keso? :)

..aha, az teraz som si vsimol, ze to nie je FT, ale su este 2 stoly, cize 12 al. 13 hracov. Tak tam je to potom myslim dobry call, ked este mozeme ratat s chipEq. Ten predchadzajuci prispevok sa tyka FT a poslednych 6 hracov, kde uz robime $Eq rozhodnutia.
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod Markizik 22 Okt 2009 08:58

yegon napísal:
Keso postol analyzu z wizza a to by malo byt zasadne pre kazdeho

ok myslis toto co napisal keso? :)

..aha, az teraz som si vsimol, ze to nie je FT, ale su este 2 stoly, cize 12 al. 13 hracov. Tak tam je to potom myslim dobry call, ked este mozeme ratat s chipEq. Ten predchadzajuci prispevok sa tyka FT a poslednych 6 hracov, kde uz robime $Eq rozhodnutia.

:-) Skoro... :)

Tym druhym postom to trochu domotal :) A moze to kludne zmazat, kedze nieje pravda, ze sa vypocet z wizzu vztahuje len na FT :) ICM sa pocita podla chipov a je jedno, ze ostatni hraci ich maju na inom stole :) Je to uz pomerne blizko buble, nepocital by som to urcite podla ChipEq.
Markizik

Založený: Apr 2007
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Odoslaťod brano172 22 Okt 2009 09:45

To su v tych hand histories vazne aj stacky hracov na inych stoloch?
brano172

Založený: Nov 2008

Odoslaťod yegon 22 Okt 2009 09:51

brano172 napísal:To su v tych hand histories vazne aj stacky hracov na inych stoloch?

LOL good one :poklona:
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod ___Mortylen___ 22 Okt 2009 10:07

Jedno prve je lepsie ako tri tretie miesta, resteal s KJ na bubble, rushes, metagames na lowstakes, big buyin strategie aplikovane na lowstakes, chipequity vs independent chip equity v sngos. :sanka:
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 179 krát/139 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!