heads up poker pro
Re: heads up poker pro
-ano si najlepsi na svete jan amos komensky aka durrr aka chuck norris ,urcite uz nemas ani cas hrat lebo o tvoje coachingy sa vsetci trhaju
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Markizik napísal:...zaujimalo by ma aky range by mu dal napriklad Pepi, ten ma na tom limite odohrane snad najviac...
Pepi mal k tej hande predvcerom hlboko v noci (alebo to bolo vcera skoro rano? ) uz rozpisany post, ale nakoniec sa nevyjadril. Jednak ma zo seba za posledne mesiace taky pocit, ze on + poker = omyl, a jednak tieto marginalne cally dokaze "in game" vyhodnotit spravne len obcas a len v STT. Je pre mna ale dost tazke si predstavit, ze na tomto limite by tam nejaky random pushoval napr. 63o, 84o, atd. ak by sa u neho zrovna nejednalo o nejaky stav zufalstva. Ak by vedel pushovat dostatocne wide, tak v tomto stadiu turnaja uz je bud out, alebo nema takyto stack. Takze by som jeho range v tomto spote videl max. niekde okolo 50-60%. Tot moj lama nazor...
-
Pepi - Príspevky: 798
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
palo1973 napísal:-ano si najlepsi na svete jan amos komensky aka durrr aka chuck norris ,urcite uz nemas ani cas hrat lebo o tvoje coachingy sa vsetci trhaju
a prezradis mi tvoj nick kamarat nech ti mozem pre zmenu nalozit ja chichi
- headsuppro
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
headsuppro napísal:vsade sa docitas ze AK je strong hand a T6o je trash, ale nikto ta nenauci callnut shortstackovi all in s T6o a nachytat ho na hruskach s 89 . LEN JA. adit: a jeden moj kamarat... preto mam asi 50% roi na 5tkovych MTT..
chlapce ty si cisty traged..nikto tu nespochybnuje tvoje doterajsie vysledky, ale robis tu zo seba blbecka recami "len ja a jeden moj kamarat"..hras microstakes a odohral si lifetime 5k sng - to je ako by som napisal ze hram CG NL10, odohral som 50k ruk a mam winrate 10bb/100 a som coach LOL
ked si taky dobry tak my ta pochvalime aj sami - sprav nejaku drobnu analyzu HH, nejake kratke video HU sng, atd..
tiez neustale obmielat aky mas roi a profit na portali, kde su hraci, ktori za tyzden spravia to co ty lifetime je imo smiesne
good luck a nestrapnuj sa uz
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
Moj nick je rovnaky ako tu na pokerportal. Som samozrejme rozlezeny po viacerych strankach ale za domovsku povazujem Full Tilt. Hram lowstakes pretoze vsetky vyhry som si vzdy vyberal aby som nemusel popri skole brigadovat. Kazdopadne, som winning cash game player, winning MTT player, winning HU player a najma winning sngo player (a winning live player, co je dost sick, lebo sa neda multitable a casto je rake 20+% a som absulutne presvedceny, ze pokial by som zacal grindit, tak sa pokrom uzivim, ale kastany mi nechutia a pyzamo mam take lacne vytahane
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
myslim ze nie kazdemu je jasne, mne ano, ze si tu nikto neda odo mna coaching. stranka je jasne ze pre amikov, aka podnikatelsky projekt s nakladom 20eur.... sem som si pastol reklamu , rovnako ako na 50 dalsich for, cim viac odkazov na stranke tym vyssie v googli atd.. a ked uz som bol tu tak som sa vtipnou formou zapajal do diskusii ale debilkovia si idu svoje....
- headsuppro
Čo keby si si dal s nejakým z tých debilkov NL50 HU?
Myslím, že ponúk dostaneš dosť a môžeš tu predviezť nejaký challange, ktorý si dáš na stránku, budem ti tam klikať denne, sľubujem.
Myslím, že ponúk dostaneš dosť a môžeš tu predviezť nejaký challange, ktorý si dáš na stránku, budem ti tam klikať denne, sľubujem.
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
TuKE napísal:Čo keby si si dal s nejakým z tých debilkov NL50 HU?
nejde mi o ziaden chalenge kamos, ani o to si nieco dokazovat.
- headsuppro
-uz si dokazal,u mna si durch,a zrejme nie som sam
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
hup: mas roi na 5MTT pres 50% - To je sila, ale jakou mas vzorku? Pokud to nepocitas v tisicich, tak mas prd. Dal tu pises, jak nevydelavas silene penize, ale podivej se k tem lidem, co ti tu pisou do blogu na jejich grafy, to, co ty vydelas za ten mesic je u nekterych jedna session. Jestli se chces bavit s nekym o sng, tak si promluv s castlem, jeho vysledky si muzes najit treba i na sharkscope, ale nechci tu mluvit za nej, jestli bude chtit, urcite ti rad posle nejaky graf.
Je fajn, delat si reklamu, delat nejaky projekt, snazit se neco rozjet, urcite asi na to mas, protoze to vypada, ze ty lowstakes hu celkem porazis, ale hraju je taky a musim rict, ze ty low stakes nejsou moc o skillu, 7 lidi z 10 je tam donk, ktery te bud suckne a nebo proste se stane ze jsi carddead a on ti tvoje barrelovani streets docalluje s nejmensim parem atp. Ale samozrejme je treba o tom neco vedet.
Ja jsem v zivote neprecetl milion knih pokerovych, v zivote jsem nezral kastany a v pyzamu jsem spal myslim do 3.-4. tridy, a i presto mam normalni zivot. Zkus se zamyslet, proc tu tolik lidi do Tebe rype, ne kvuli tomu, jak hrajes, s cim davas call a co je pro Tebe EV+, ale za to jak se chovas. Zkus se nad tim zamyslet a nedelej tu ze sebe dal uz EGOsaska. To, ze vyhrajes xx $$ denne, je fajn, ze to tu napises, ze reknes, jak jsi spokojeny ze hrou atp, ale nemusis u toho vetsinu lidi urazet. Neber si to utok jako na Tvoji osobu, ze bych Ti zavidel nebo neco, ale proste ber to jako neco, nad cim by ses mel zamyslet Urcite nejsi idiot a sam to pochopis.
Je fajn, delat si reklamu, delat nejaky projekt, snazit se neco rozjet, urcite asi na to mas, protoze to vypada, ze ty lowstakes hu celkem porazis, ale hraju je taky a musim rict, ze ty low stakes nejsou moc o skillu, 7 lidi z 10 je tam donk, ktery te bud suckne a nebo proste se stane ze jsi carddead a on ti tvoje barrelovani streets docalluje s nejmensim parem atp. Ale samozrejme je treba o tom neco vedet.
Ja jsem v zivote neprecetl milion knih pokerovych, v zivote jsem nezral kastany a v pyzamu jsem spal myslim do 3.-4. tridy, a i presto mam normalni zivot. Zkus se zamyslet, proc tu tolik lidi do Tebe rype, ne kvuli tomu, jak hrajes, s cim davas call a co je pro Tebe EV+, ale za to jak se chovas. Zkus se nad tim zamyslet a nedelej tu ze sebe dal uz EGOsaska. To, ze vyhrajes xx $$ denne, je fajn, ze to tu napises, ze reknes, jak jsi spokojeny ze hrou atp, ale nemusis u toho vetsinu lidi urazet. Neber si to utok jako na Tvoji osobu, ze bych Ti zavidel nebo neco, ale proste ber to jako neco, nad cim by ses mel zamyslet Urcite nejsi idiot a sam to pochopis.
-
spax - Príspevky: 840
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 9 krát/24 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.