heads up poker pro
Re: heads up poker pro
"pizamo" & "kastany" fetiš?
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
trikoza napísal:psychicka porucha
no si blizko kamarat .. pravda je taka ze som taky lenivy clovek a taky antikapitalista ze jedine co som odhodlany robit pre peniaze je lezat a hybat prstom inym slovom neriesim babylon ani peniaze
- headsuppro
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
inak ked je tu samí cashier, citali ste harringtona on cash games volume 1 a 2? is it worth it? ked precitam budem beatovat velke stoly na cash games ako vy ci napriek tomu musim searchovat fishky alias bokombrady? vdaka za odpoved
- headsuppro
Su to skvele knihy, lenze Harrington vie velke prd o online 6max aggro festivaloch. Ale z kniznych publikacii je to IMO nr.1 by far.
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
___Mortylen___ napísal:Su to skvele knihy, lenze Harrington vie velke prd o online 6max aggro festivaloch. Ale z kniznych publikacii je to IMO nr.1 by far.
a co je to ten 6max festival
- headsuppro
pri stole hrate len siesti, nie 8 - 9 (fullring) ale mortylen ma pravdu, ak chces hrat online cash tak by som si pozrel skor nieco ine. na www.bestpokertorrents.com a urcite aj inde sa daju stiahnut cele baliky knih a dost z nich je o online cash game.
-
mr_kaktus - Príspevky: 1168
- Založený: Aug 2008
- Poďakoval/li: 67 krát/61 krát
mr_kaktus napísal:pri stole hrate len siesti, nie 8 - 9 (fullring) ale mortylen ma pravdu, ak chces hrat online cash tak by som si pozrel skor nieco ine. na http://www.bestpokertorrents.com a urcite aj inde sa daju stiahnut cele baliky knih a dost z nich je o online cash game.
vdaka a co tym chcel basnik povedat ze harrington vie prd o 6-max? ze je to vyhodnejsie hrat ako full table ?...lebo mi to znelo ako "federer je dobry ale o strielani basketbalky do kosa vie prd." vdaka
- headsuppro
harrington on cash game som necital, cital som knihy od sklanskeho ale myslim ze je to obdobne - v podstate sa vychadza z fullring hry - cize ste pri stole deviati a je tam plno strategii, ktore jednoducho na microlimitoch a myslim ze aj na lowstakes nevyuzijes (typu riverbluffy). sklansky napriklad tiez casto rata s tym ze ste 150 BB + deep a podobne veci. 6max je jednoznacne ziskovejsi (aspon teda z toho co som cital, pocul, skusil) ale aj sa tam hra agresivnejsie ako na fullringu, otvaras viac startovnych kombinacii z UTG a podobne - ked si vezmes ze na fullringu mas PT staty povedzme 13/12 (VPIP/PFR), na 6 max nie je hriech mat 20/18. a tiez sa malokedy stane ze by ste pri stole boli vsetci povedzme 200BB deep. skor tam budes mat par 100BB stackov a par shortstackov alebo semishortstackov a to ti uz nejake strategie z takychto knih vobec nepomozu.
tot moj fishy nazor. ak som nieco napisal zle nech ma kludne niekto skusenejsi opravi
tot moj fishy nazor. ak som nieco napisal zle nech ma kludne niekto skusenejsi opravi
-
mr_kaktus - Príspevky: 1168
- Založený: Aug 2008
- Poďakoval/li: 67 krát/61 krát
Vyborna kniha je: http://smallstakesnolimitholdem.com/
Lenze je to ebook. Harrington on Cash je nic moc - radsej fakt stiahni kolekciu knih na vyssie uvedenej linke cez torrenty a potom si kup toho Millera po precitani niecoho trosku viac basic. Ale ten je vlastne uz na torrentoch tiez .
Lenze je to ebook. Harrington on Cash je nic moc - radsej fakt stiahni kolekciu knih na vyssie uvedenej linke cez torrenty a potom si kup toho Millera po precitani niecoho trosku viac basic. Ale ten je vlastne uz na torrentoch tiez .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
dzejkej napísal:Vyborna kniha je: http://smallstakesnolimitholdem.com/
mam Harrington on CG 1 a 2 a mam aj tuto knihu co pastol JK, stoji 100usd a je asi tak 100000000000000000x lepsia ako Harrington. Keby stala 500usd a viem co v nej je, tak ju Snapnem.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.