Buschle Blog
Re: Buschle Blog
chlapi presne tieto iste veci ma trapia, hlavne s tymi 3bet potmi. ja sa to proste neviem naucit hrat, dva z troch 3betnutych potov, ktore som netrafil, opustam s tym, ze som absolutne nespokojny, ako som ich zahral
- Mayday
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 31 krát/24 krát
o bod 3 by som sa ale nebal:)
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Mayday napísal:chlapi presne tieto iste veci ma trapia, hlavne s tymi 3bet potmi. ja sa to proste neviem naucit hrat, dva z troch 3betnutych potov, ktore som netrafil, opustam s tym, ze som absolutne nespokojny, ako som ich zahral
sprav si graf vsetkych svojich odohratych ruk a daj si filter
preflop: did 3bet = yes
podla mna budes vysoko ziskovy a aj nonSD budu daleko v pluse - to by ta mohlo rozveselit
potom mozes skusit
preflop: called 3bet = yes
ja tam mam nonSD mierne minuse ale som ziskovy
myslim ze 3bet poty nie su dovodom pre silne negativne nonSD krivky
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
buschle napísal:dnesny pokus o zachranu mesiaca.
Session som odohral v papuciach.dostal som chut na KASTANY
ty zviera btw. ako sa ti hra na NL1k? lepsi regulari ako na 2/4 a 3/6, alebo vacsina ti isti?
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
yegon napísal:
myslim ze 3bet poty nie su dovodom pre silne negativne nonSD krivky
Callovanie 3betu ako obrana proti 3betovaniu wide a nasledne hranie fit or fold je dost katastrofa pre nonSD.
Ale bojujem s tym!
EDIT: samotne 3betovanie - tak tam som ziskovy aj nonSD a aj SD, len relativne loose callovanie 3betu a potom zrazu "strach" z toho hrat o velku cast stacku je dost stratovy pristup .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
tak ano ked calujes 3bety s hnojom tak urcite ano
ja hram fit or fold a som v pluse a cervena teda rozhodne nevyzera tak hrozivo ako tvoja (ja ale moc 3betov nedorovnavam a skoro vobec nie OOP - toto je zo vzorky 122k ruk co sa mi podarilo zachranit po pade pocitaca)
ja hram fit or fold a som v pluse a cervena teda rozhodne nevyzera tak hrozivo ako tvoja (ja ale moc 3betov nedorovnavam a skoro vobec nie OOP - toto je zo vzorky 122k ruk co sa mi podarilo zachranit po pade pocitaca)
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Ale tak Tvoja cervena ma -284 bb/100, moja -400 bb/100 .. malinky rozdiel . Necallujem 3bety s hnojom zase, ale malo semibluffujem alebo sa snazim ukradnut pot, ked super ukaze slabost. Pripadne som nemal gule pri trafeni niecoho stredne silneho odcallovat stack .. Tento mesiac som uz na tom trosku popracoval, i ked vela tych spotov pri tych fishkach nebyva .
-
ehm??100neviemkolko desattisic ruk nl50..call 3bet sa javi ze vramci prekopavania hry hram dane spoty v poslednej dobe asi nejak suboptimalne, ci?:)
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Ten did 3bet je good .
-
zaujimave grafy. som na novom compe, kde este nemam nainstalovany hmanager, ale zajtra prispejem svojimi grafmi.
- Mayday
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 31 krát/24 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.