Online Poker Tour 5 o $6,000 štartuje: Najnovšia a opäť najv
Re: Online Poker Tour 5 o $6,000 štartuje: Najnovšia a opäť najv
Fuuha kolko kvality je v top 10!
Fesaci na Bwine planujem hrat takze sa mate na co tesit.
Inak Vlade neviem ci som uz totalne neschopny ale ako sa mam z hlavnej stranky preklikat k vysledkom?
Inak Vlade neviem ci som uz totalne neschopny ale ako sa mam z hlavnej stranky preklikat k vysledkom?
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
7castle napísal:Fuuha kolko kvality je v top 10!
Tam nad Poker spravami su tri loga, na tie ked kliknes tak ides rovno na vysledky, ale mas pravdu, idem sa s tym este nejako pohrat, nech je viac odkazov, nech sa tam da dostat z kazdej stranky...
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
marcoo12snv napísal:ja som si dnes pre zmenu nabehol do kesovych es
Ja som si pre zmenu nabehol s A J do kesovej J 10 a bolo vymalovane....... ked nechcel zlozit na moj 3 bet..... no evidentne niekomu stastie vcera prialo.....
- eduard666
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 5 krát/4 krát
eduard666 napísal:marcoo12snv napísal:ja som si dnes pre zmenu nabehol do kesovych es
Ja som si pre zmenu nabehol s A J do kesovej J 10 a bolo vymalovane....... ked nechcel zlozit na moj 3 bet..... no evidentne niekomu stastie vcera prialo.....
no zase nemal len keso stastie... ked sme boli posledni traja, keso dorovnal moj AI ked ja som mal A2 a on mal AK a dvojka na flope to rozhodla :-)
- Matej Zavacky
- Poďakoval/li: 12 krát/48 krát
eduard666 napísal:Ja som si pre zmenu nabehol s A J do kesovej J 10 a bolo vymalovane....... ked nechcel zlozit na moj 3 bet..... no evidentne niekomu stastie vcera prialo.....
..3bet pushoval som Ta ja ..bolo to 6handed, Ty raise z BU, ja ship z BB, ty po dlhsom rozmyslani call
Matej Zavacky napísal:no zase nemal len keso stastie... ked sme boli posledni traja, keso dorovnal moj AI ked ja som mal A2 a on mal AK a dvojka na flope to rozhodla :-)
..j, ak by toto vyslo, mohol byt HU ..nevydalo a chvilu na to som BvB nabehol s A3 do ATs
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
keso26 napísal:eduard666 napísal:Ja som si pre zmenu nabehol s A J do kesovej J 10 a bolo vymalovane....... ked nechcel zlozit na moj 3 bet..... no evidentne niekomu stastie vcera prialo.....
..3bet pushoval som Ta ja ..bolo to 6handed, Ty raise z BU, ja ship z BB, ty po dlhsom rozmyslani callMatej Zavacky napísal:no zase nemal len keso stastie... ked sme boli posledni traja, keso dorovnal moj AI ked ja som mal A2 a on mal AK a dvojka na flope to rozhodla :-)
..j, ak by toto vyslo, mohol byt HU ..nevydalo a chvilu na to som BvB nabehol s A3 do ATs
.no mohol si sa veru ty dostat do toho HU, by som mal lahsieho supera aspon radsej luckera ako 1st depositera
-
hegides - Príspevky: 838
- Poďakoval/li: 151 krát/108 krát
keso26 napísal:eduard666 napísal:Ja som si pre zmenu nabehol s A J do kesovej J 10 a bolo vymalovane....... ked nechcel zlozit na moj 3 bet..... no evidentne niekomu stastie vcera prialo.....
..3bet pushoval som Ta ja ..bolo to 6handed, Ty raise z BU, ja ship z BB, ty po dlhsom rozmyslani callMatej Zavacky napísal:no zase nemal len keso stastie... ked sme boli posledni traja, keso dorovnal moj AI ked ja som mal A2 a on mal AK a dvojka na flope to rozhodla :-)
No ved pisem ze som si nabehol do zlej ruky..... Ja uz som to dorovnat musel..... ostalo by mi nejakych 10BB a nechcel som hrat o FT ale o vitaztvo. A J mi pripadalo ako dobra ruka na dorovnanie tvojho pushu... Este som sa aj zaradoval ked som zbadal ze mas J 10 a uz som ratal zetony. ale 3 outs nesklamali, bol by som asi chipleader. Bohuzial J 10 bolo nuts
- eduard666
- Poďakoval/li: 5 krát/4 krát
toto tu je ten crying post??? Mam sa pridat???
- MoOlkY
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 17 krát/2 krát
Som slepy alebo este nie je turnaj v lobby? pozeram aj medzi restricted tournaments a nic nevidim
- Matej Zavacky
- Poďakoval/li: 12 krát/48 krát
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.