7castle's "it was nice but it's over" blog
Re: 7Castle's blog - SNG madness & live misery
On zjavne navstevuje dzejkejov institut...
Najs, si borec!
Najs, si borec!
-
Pepi - Príspevky: 798
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
No ono to zas neni vzdy taka sranda
Posledne 3 sessions:
Posledne 3 sessions:
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Si member sitngogrinders.com?
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
PS maju update a je tam to farebne oznacenie hracov v lobby aj na stoloch!
- 7castle
Vcera prva session s tymi farebnymi oznaceniami, je to vymakane
Chyba mi jedna farba, je ich tam 8, cize u mna Newb, Unclear, Bad Reg, Avg Reg, Good Reg, Top Reg, Fish, Mega Fish, este by som potreboval jednu na Shark, ale nejak si poradim.
Je to fakt dobre kuknem do lobby a hned viem o co ide, tiez na stoloch je to prehladnejsie.
Inak vcera som bol zase na speciali v Hrone, potiahol som seriu, 4/12 cize bubble, opat som sa prehupol do krasneho minusu live
Chyba mi jedna farba, je ich tam 8, cize u mna Newb, Unclear, Bad Reg, Avg Reg, Good Reg, Top Reg, Fish, Mega Fish, este by som potreboval jednu na Shark, ale nejak si poradim.
Je to fakt dobre kuknem do lobby a hned viem o co ide, tiez na stoloch je to prehladnejsie.
Inak vcera som bol zase na speciali v Hrone, potiahol som seriu, 4/12 cize bubble, opat som sa prehupol do krasneho minusu live
- 7castle
stihas to oznacovat ke kazdemu ty staty? Ja treba 12-16tablim, jeste mam nastavene ahk, takze ho oznacim, dam note, vyberu barvu a stejne si jeste neco musis pripsat, aby se to ulozilo s tou barvou.
jelikoz mam nastaveno v ahk - a fold, s check, d call, tak nemuzu ani vyuzivat tyhle pismena. porad, jak to udelat nejak tak, abych vse stihal
jelikoz mam nastaveno v ahk - a fold, s check, d call, tak nemuzu ani vyuzivat tyhle pismena. porad, jak to udelat nejak tak, abych vse stihal
-
spax - Príspevky: 840
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 9 krát/24 krát
Ja si otvorim HH (resp. hand replay) a pisem poznamky tam, aj ked mi to stale hadze na aktivny stol, co ma dost sere, lebo akurat vtedy, ked si chcem cosi zapisat, to musi vyskakovat zaradom jak besne. Co sa pismenok tyka, tak vypni AHK script (ja to mam na F3) a mozes si pisat, co chces. Dopises, znova zapnes a ides. Ja na to obcas zabudnem a potom zavolam niekomu AI s hovadinou...
EDIT: to farebne oznacovanie uz bezi dost dlho na FTP, ak sa nemylim. Uu som tam davno nehral. Mal som taky pocit, ze PS sa niecomu takemu branilo, ale asi poziadavky hracov ich donutili...
EDIT: to farebne oznacovanie uz bezi dost dlho na FTP, ak sa nemylim. Uu som tam davno nehral. Mal som taky pocit, ze PS sa niecomu takemu branilo, ale asi poziadavky hracov ich donutili...
-
Pepi - Príspevky: 798
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Neviem mne to problemy nerobi. Oznacovat to stiham, to prepinanie je trosku rusive, ale len trochu. Ja si vzdy pockam kym ma to hodi na nejaky stol, pockam tam s akciou, napisem si na inom stole poznamku (vtedy nic uz nevyskakuje), a pokracujem. Medzitym sa mi zoradi tak 10 stolov, co potom v pohode odklikam.
S tymi pismenami je to velka sranda, ja pouzivam w, z a q, ale riesim to tak, ze do poznamok a chatu pisem W, Z a Q. Prca je ked obcas zabudnem a raisnem nejake 95o
S tymi pismenami je to velka sranda, ja pouzivam w, z a q, ale riesim to tak, ze do poznamok a chatu pisem W, Z a Q. Prca je ked obcas zabudnem a raisnem nejake 95o
- 7castle
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.