palo1973 napísal:-ta ruka AK vs 34
-AP-ikov call zo SB s takym hnojom OOP je katastrofa,avsak na turne si si to trochu zle vyratal,lebo si tam mal len FD,ziadnu SD ako pises a dve over karty,ja by som tam vzhladom na jeho stack velku FE uz nevidel,mozno by to bolo ine keby si bol ty OOP a 2x checkol,tak by sa mohol snazit to ukradnut aj s air,ale vzhladom na efektivny stack si sa nemal kam ponahlat,takze bolo zrejme ze aspon nieco trafil a ze to uz nezlozi
A 2 3 4 sa myslim kvalifikuje ako straigh draw, ci nie? Ona sa sice oznacuje ako gutshot, ale je to v podstate SD. Ale, ako niekto iny spravne poznamenanal, nie je to nut straight.
Moj read bol QJ KJ 10J. AJ som si myslel, ze by shipol pre (skor taky semi bluff, sotva value shove vs my range), ale je to v podstatne to iste s KJ, lebo mi to berie jeden out z overkart. Proti 10J QJ mam dve over, baby pary by snad nesetminoval, monster KK AA by snad necoldcalloval vs limper + button raiser so shorstackom. Mal som vtedy asi 4 alebo 5 dalsich sngo otvorenych, mozno som si to mal premysliet, ale zdalo sa mi to ok, vobec som tuto handu nebral ako nieco extra, az pokial sa neobjavila tu vo fore. Skor ten 34 call pre OOP je z kategorie "missclick". Ked uz trafi middle par a J je najmenej nebezbecna face karta, on to checkne?! (mozno checkraise?). No mna by skor zaujimalo, co si superi mysleli, ked tie ruky hrali. Ja tu davam insight do mojej hry ale ziadna protihodnota. Iba cestny titul luck0r.