Problem s i-poker softom

Ak si neviete rady s niečím ohľadom pokru, opýtajte sa

Re: Problem s i-poker softom

Odoslaťod DevilMayCry 27 Nov 2009 11:07

palo1973 napísal:-ok ale je to predsa znamy program

-prave som odohral 12 stolov po znovunainstalovani herne a stalo sa mi to 3x

ak mas moznost si od niekoho pozicat nejaky notas tak nevahaj pozicaj si nainstaluj hernu a testuj co to da........ :gl:
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Odoslaťod spax 27 Nov 2009 11:42

prave jsem palovi nainstaloval nod32, projizdim mu pc + jeste AdAware. zkusim oscanovat cely pc a uvidime. pokud mate jeste nejake jine napady, cim to projet nebo nejake tipy&triky, sup sem s nima.
Obrázok používateľa
spax

Založený: Apr 2009
Poďakoval/li: 9 krát/24 krát

Odoslaťod dzejkej 27 Nov 2009 14:12

spax napísal:prave jsem palovi nainstaloval nod32, projizdim mu pc + jeste AdAware. zkusim oscanovat cely pc a uvidime. pokud mate jeste nejake jine napady, cim to projet nebo nejake tipy&triky, sup sem s nima.

Ja pouzivam este Spybot - Search & Destroy a Malwarebytes' Anti-Malware. Ak sa to podari vsetko precistit, tak urob skolenie, ze nie je dobre ignorovat virusy a tiez pozerat prasacinky na pocitaci, kde sa hra poker :-D . Tiez investicia do takeho KeyScramblera by nebola odveci a samozrejme firewall.
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod igy94 27 Nov 2009 14:45

Palov pocitac by bolo vhodne cely vycistit/preinstalovat imo :D
btw keepass je celkom dobra vec, ked mas hesla na USBcku ktore pred hranim das do pc
Obrázok používateľa
igy94

Založený: Nov 2007
Poďakoval/li: 4 krát/0 krát

Odoslaťod palo1973 27 Nov 2009 14:45

-inak prave som odohral 18 sngs na inom kompe z toho isteho netu,a vsetko ok,tak to asi nebude chyba pripojenia

-problem je,ze to nie je moj pocitac,ale povedal by som zdedeny/nadbytocny,hoci obcas ho kamos u ktoreho som cez tyzden pouziva,prip.jeho brat

-myslis JK,ze by bolo lepsie kupit si vlastny computer,pri dnesnych cenach to nie je nejaka velka zataz na moj roll,hlavne ked mam cele ostatne prislusenstvo svoje,uz dlhsie som o tom rozmyslal,a ze si zapezpecim aj nejaku lepsiu ochranu,len sa neviem k tomu z pohodlnosti a lenivosti nejako dokopat,vies ako dlho mi to trvalo s HM,kym mi ho igy nainstaloval a teraz by som uz bez neho tazko existoval
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod spax 27 Nov 2009 14:57

palo1973 napísal:-inak prave som odohral 18 sngs na inom kompe z toho isteho netu,a vsetko ok,tak to asi nebude chyba pripojenia

-problem je,ze to nie je moj pocitac,ale povedal by som zdedeny/nadbytocny,hoci obcas ho kamos u ktoreho som cez tyzden pouziva,prip.jeho brat

-myslis JK,ze by bolo lepsie kupit si vlastny computer,pri dnesnych cenach to nie je nejaka velka zataz na moj roll,hlavne ked mam cele ostatne prislusenstvo svoje,uz dlhsie som o tom rozmyslal,a ze si zapezpecim aj nejaku lepsiu ochranu,len sa neviem k tomu z pohodlnosti a lenivosti nejako dokopat,vies ako dlho mi to trvalo s HM,kym mi ho igy nainstaloval a teraz by som uz bez neho tazko existoval

no poresim to s tebou na skypu :)
asi the best option by byla opravdu koupit svuj pc, zabezpecit a nemit zbytecne problemy. s kravinama typu hm atp. ti klidne pomuzu.
Obrázok používateľa
spax

Založený: Apr 2009
Poďakoval/li: 9 krát/24 krát

Odoslaťod dzejkej 27 Nov 2009 15:32

palo1973 napísal:-myslis JK,ze by bolo lepsie kupit si vlastny computer,pri dnesnych cenach to nie je nejaka velka zataz na moj roll,hlavne ked mam cele ostatne prislusenstvo svoje,uz dlhsie som o tom rozmyslal,a ze si zapezpecim aj nejaku lepsiu ochranu,len sa neviem k tomu z pohodlnosti a lenivosti nejako dokopat,vies ako dlho mi to trvalo s HM,kym mi ho igy nainstaloval a teraz by som uz bez neho tazko existoval

Jasne - kup si poriadny komp, zaplat si spaxa, nech Ti tam nainstaluje antivir, firewall a vsetko mozne (PostgresSQL, HEM, ..), kup si keyscrambler professional, nahod si keepass, na antivire nastav, nech sa pravidelne v noci vykonava scan a zarabaj strasne peniaze v bezpeci :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod vlade 27 Nov 2009 15:45

Sharkscope hadze tu chybu trojskeho kona, ze vraj je to falosna detekcia (docital som sa na strankach sharkscope), uz to robi asi 3 mesiace... Tento program co spomina JK => Malwarebytes' Anti-Malware mi nieco hovori, neviem ci mi nahodou nezakazal (nepytal sa, rovno ich zmazal :D) vsetky ipoker herne ked som ho v minulosti spustil.
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod pegas1975x 27 Nov 2009 15:52

vlade napísal:...... Tento program co spomina JK => Malwarebytes' Anti-Malware mi nieco hovori, neviem ci mi nahodou nezakazal (nepytal sa, rovno ich zmazal :D) vsetky ipoker herne ked som ho v minulosti spustil.

Ved nemusis hrat ipoker herne :lol2: :lol2: :lol2:
Obrázok používateľa
pegas1975x

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 53 krát/21 krát

Odoslaťod dzejkej 27 Nov 2009 16:03

vlade napísal:Tento program co spomina JK => Malwarebytes' Anti-Malware mi nieco hovori, neviem ci mi nahodou nezakazal (nepytal sa, rovno ich zmazal :D) vsetky ipoker herne ked som ho v minulosti spustil.

Prevencia je zaklad! :-D
Obrázok používateľa
dzejkej

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Otázky začiatočníkov

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 25 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!