palo1973 napísal:-ok ale je to predsa znamy program
-prave som odohral 12 stolov po znovunainstalovani herne a stalo sa mi to 3x
ak mas moznost si od niekoho pozicat nejaky notas tak nevahaj pozicaj si nainstaluj hernu a testuj co to da........
palo1973 napísal:-ok ale je to predsa znamy program
-prave som odohral 12 stolov po znovunainstalovani herne a stalo sa mi to 3x
spax napísal:prave jsem palovi nainstaloval nod32, projizdim mu pc + jeste AdAware. zkusim oscanovat cely pc a uvidime. pokud mate jeste nejake jine napady, cim to projet nebo nejake tipy&triky, sup sem s nima.
palo1973 napísal:-inak prave som odohral 18 sngs na inom kompe z toho isteho netu,a vsetko ok,tak to asi nebude chyba pripojenia
-problem je,ze to nie je moj pocitac,ale povedal by som zdedeny/nadbytocny,hoci obcas ho kamos u ktoreho som cez tyzden pouziva,prip.jeho brat
-myslis JK,ze by bolo lepsie kupit si vlastny computer,pri dnesnych cenach to nie je nejaka velka zataz na moj roll,hlavne ked mam cele ostatne prislusenstvo svoje,uz dlhsie som o tom rozmyslal,a ze si zapezpecim aj nejaku lepsiu ochranu,len sa neviem k tomu z pohodlnosti a lenivosti nejako dokopat,vies ako dlho mi to trvalo s HM,kym mi ho igy nainstaloval a teraz by som uz bez neho tazko existoval
palo1973 napísal:-myslis JK,ze by bolo lepsie kupit si vlastny computer,pri dnesnych cenach to nie je nejaka velka zataz na moj roll,hlavne ked mam cele ostatne prislusenstvo svoje,uz dlhsie som o tom rozmyslal,a ze si zapezpecim aj nejaku lepsiu ochranu,len sa neviem k tomu z pohodlnosti a lenivosti nejako dokopat,vies ako dlho mi to trvalo s HM,kym mi ho igy nainstaloval a teraz by som uz bez neho tazko existoval
vlade napísal:...... Tento program co spomina JK => Malwarebytes' Anti-Malware mi nieco hovori, neviem ci mi nahodou nezakazal (nepytal sa, rovno ich zmazal ) vsetky ipoker herne ked som ho v minulosti spustil.
vlade napísal:Tento program co spomina JK => Malwarebytes' Anti-Malware mi nieco hovori, neviem ci mi nahodou nezakazal (nepytal sa, rovno ich zmazal ) vsetky ipoker herne ked som ho v minulosti spustil.
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 25 hostí.