pifko

Zberný kôš správ, ktoré nemajú súvis s témami

Re: pifko

Odoslaťod trikoza 08 Dec 2009 21:21

PP.sk pifko stvrtok 10.12.2009

18.00 Friends Restaurant na Vazovovej 9 ( http://www.friends2002.sk ) vecera + pivo

??.?? Black Cafe na Mickiewiczova 12 ( http://www.blackcafe.sk ) biliard + drinky

Ucastnici zatial trikoza, Sunwu, JK + mozno AP, TuKE, yegon
Obrázok používateľa
trikoza

Založený: Nov 2007
Poďakoval/li: 31 krát/48 krát

Odoslaťod cstrike22 08 Dec 2009 21:24

isiel by som ale stvrtok musim hrat kvaldu na CSPT to vies chudoba musi cez kvaldy :wall: nie ako vy imperialisti! :x
cstrike22

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod APminer 08 Dec 2009 22:01

cstrike22 napísal:isiel by som ale stvrtok musim hrat kvaldu na CSPT to vies chudoba musi cez kvaldy :wall: nie ako vy imperialisti! :x

ale po kvalde (postupu) je nekde najdem :beer:
Obrázok používateľa
APminer

Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Odoslaťod trikoza 09 Dec 2009 23:13

uz zajtra, be ready

Obrázok
Obrázok používateľa
trikoza

Založený: Nov 2007
Poďakoval/li: 31 krát/48 krát

Odoslaťod dzejkej 11 Dec 2009 09:29

Tak PP.sk akcia je za uspesne za nami. Teda ja som nebol az uplne do konca, ale dufam, ze vsetci prezili a skoncili v spravnych posteliach :-D.

Z mojho pohladu zacala cela tato slava prichodom do podniku Friends, kde uz cakal Sunwu s trikozom - popijali pivko a klebetili. Hodili sme tam do seba par piv, picom Sunwu tiltoval svoje okolie zdravym zivotnym stylom plnym cvicenia, sportovania a malych poharov. Asi tak po hodinke aj nieco pribehol hladny hrac s velkym srdcom - TuKE. TuKE si zvolil cestu buildovania zvlastneho image a rozhodol sa objednat si jedlo, nechat si ho zabalit a nasledne ho jest v podniku z krabice ... balla style!

Po takych 2 hodinach aj nieco sme sa presunuli do Black Cafe a pripojil sa k nam johnmirow - majster vsetkeho 4kartoveho a mixovaneho, ktory ako relax crushuje i NL stoly :). V tomto podniku som prevzal rolu podivina ja a rozhodol som sa trapit biliardove stoly, prevadzkovatelov podniku a pevne nervy mojich drahych kartovych suputnikov predvednim svojej profesionalnej biliardovej hry. Mam pocit, ze TuKE tam uz so mnou nepojde, lebo si uz vycerpal vsetky ospravedlnujuce pohlady za mna smerom na prevadzku podniku :-D . Dali sme tam nejake tie drinky a kolegovci to tam so mnou vydrzali az do 22:00 aj nejake drobne. Po tom sme sa zobrali, 24142x zavolali Kesovi, aby sa pripojil spolu s dalsimi cennymi clenmi PP.sk a vybrali sme sa smerom do Castle Poker Club-u. Sunwu nas bohuzial opustil, pretoze potreboval aj nejaky ten spanok, aby mohol byt rano krasny a usmievavy niekde inde :).

Prichod do podniku/herne bol sprevadzany priatelskym uvitanim a hned sme si sadli za stol a objednali nejake zdrave tekutiny. Hrou vecera bola cashka velkosti NL50. Internetova myska dzejkej tu bol deflorovany ako live hrac a defloracia prebehla naozaj kruto :-D. Nutno podotknut, ze z dovodu nedostatku cashu a povodneho neplanovania pan TuKE prevzal ulohu dobrodinca a zabezpecil dzejkejovi stack, ktory nasledne vyhral, ked si v 3bet pote proti mne flopol flush. Cast druheho stacku bola rozdana trikozovi, ktory na turne trafil moj gutshot a strasne ma dal. Po tejto hre som nejake zetony vymlatil z neho s5, ked som posileny o informacie o tom, ze trikozove bluffy siahaju aj za 1 street, odcalloval 2 barrely s PP a zhrabol nehorazny balla pot. Vsetko toto som urobil len s cielom pripravit pre trikozu stack, ktory som mu odovzdal CO vs BTN s QQ proti KK na semidrawy boarde. Ked sme to tam natlacili, tak trikoza, znamy svojou krutostou, prehlasil, ze to pre neho vyzera zle. Moj mini podstolovy fist-pump bol preruseny, ked nakoniec otocil vyssi overpair a z dovodu mojej unavy a nedostatocneho financneho planovania sa moje ucinkovanie presunulo cisto do role spektatora.

Vsetky tieto hry sa odohrali v prijemnej atmosfere podniku a pocas nich osadenstvo rozsirila velmi cenna a sympaticka skupina v podani Kesa, APminera a Roya. Musim poznamenat, ze Keso je jednoznacny live game beast a natesene reci TuKEho, ktory ma na Kesa poziciu, schladil, ked TuKEho bluff callol na SD s Ahi. Myslim, ze to bola pre TuKEho taka silna udalost, ze ju bude rozpravat este aj pravnucencom. Posobenie na stole sa postupne zvrhavalo na PAD/HSP v malom, ked straddle, double straddle a mississippi zacali nejak casto robit na stole dodatocny chaos. V praxi vyzerala hra - ked raisol Keso, tak co ne3betol TukE, to minimalne callol, naco aktivoval trikozov autosqueezovaci system. Zaujimavych hier bolo mnoho, ale kvoli nedostatku spanku moja pamat zacala drzat protestnu hladovku. Jeden nezabudnutelny okamih sa stal, ked trikoza mal straddle, APik calloval, trikoza raisoval, na co APik reraisol. Flop prisiel AT6 2tone a APik betol, na co trikoza pushol, pricom obaja boli deep. Nasledujucich 10 minut bolo sprevadzanych APikovou hlbkovou analyzou situacie, pricom trikoza sa mu snazil pomoct svojimi instrukciami. Podarilo sa mu to a dostal call od lepsej ruky. APik ukazal AK proti nas high stakes guru mal AJ. Dalsou hrou, ktora sa odohrala este pred touto bolo, ked APik callol 3bet s J9s len na to, aby si luxusne flopol trips a stackol ubohe AA.

Ked uz hodiny odbili presnych a gulatych 2:28, tak som sa vybral kade-lahsie, pricom Keso sa zhostil ulohe dobrej vily a odviezol ma domov, za co som mu vdacny :). To, co sa odohralo neskor netusim a dufam, ze sa toho niekto ujme a napise to pekne podrobne so vsetkymi tymi oplzlymi detailami ;).
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod CastlePokerClub 11 Dec 2009 09:59

Skvely report :poklona: Skoda len ze si neostal dlhsie :) Mam pocit, ze by toho bolo este hodne na spisanie. Uprimne musim povedat, ze si vobec neviem vybavit co vsetko sa dialo a to som ani nepil. A este ani nespal, pretoze sa mi podarilo zavriet okolo 7:30 rano, pretoze som musel ist do prace :D Roy a AP tam este zaliezli do baru dobrusit formu. Od volakej 5:00 zacali nastavat komunikacne problemy, najprv som iste vypadky badal na Trikoze a ked bolo nahodou nieco rozumiet tak to bolo casto nieco vo forme teraz mi to zloz, buduce kolo mi to tam posles cele a ja ti to dam a pod. Alebo ked Roy raisoval 50 centov s 50€ zetonom a nenechal si vysvetlit ze to naozaj neni 50 centov.
Cely vecer, noc a rano sa niesli vo velmi prijemnej atmosfere a naozaj som si to uzil. Ak by ma este nieco napadlo tak dam potom update :)
Obrázok používateľa
CastlePokerClub

Založený: Nov 2009

Odoslaťod palo1973 11 Dec 2009 10:18

-nice report JK,inak minule na chate hrali roy so som nula HU o 100 euro,ja som bol dealer a rozhodca,za 100 euro dostali kazdy asi 2000 zetonov a ked roy vyhral tak sa cudoval,ze ma len 200 euro a nie 4.000 :D ,takze to bolo vsetko v norme

-inak ako skoncili Palovia na kvalde?
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod somNula 11 Dec 2009 11:35

palo1973 napísal:-nice report JK,inak minule na chate hrali roy so som nula HU o 100 euro,ja som bol dealer a rozhodca,za 100 euro dostali kazdy asi 2000 zetonov a ked roy vyhral tak sa cudoval,ze ma len 200 euro a nie 4.000 :D ,takze to bolo vsetko v norme

-inak ako skoncili Palovia na kvalde?

nevymyslaj si :) vyhral som ja tu hru si pamatam a bol som ako vzdy total luck ... (ak si pamatam tak som chytil trips alebo 2pairs)

skoda ze som sa o tej akcii nedozvedel skorej, priesiel by som (hold, ked som to cital vcera poobede) tak som mal uz ine plany. Skoda ...

snad ste sa bavili chlapci a moja ctena face vam bude robit spolocnost nabuduce
somNula

Odoslaťod palo1973 11 Dec 2009 11:45

-hej mas pravdu,tak to pri cash game nevedel pochopit ze za 20 euro dostal asi 400 zetonov a potom ich chcel preplatit v eurach :lol2:

-jasne ze si to vyhral ty skiller,najlepsie bolo,ze spolu mali asi 5 promile a nevedeli sa dohodnut kolko chipov na zaciatok,za 100 euro si chceli dobre zahrat,a aj tak isli asi v 5tej hre all in
Obrázok používateľa
palo1973

Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod vlade 11 Dec 2009 11:52

No, ono royovi nieco vysvetlit po tom ako si da par piv je nadludska uloha :lol2:
vlade

Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Odveci

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!