TomMolivan napísal:Tipovanie je v drvivej väčšine -EV a získať aspoň aký-taký edge stojí viac úsilia a peňazí, než je z toho človek potom schopný vytĺcť -> betting sux
nepisal by som o veciach, ktorym nerozumiem
TomMolivan napísal:Tipovanie je v drvivej väčšine -EV a získať aspoň aký-taký edge stojí viac úsilia a peňazí, než je z toho človek potom schopný vytĺcť -> betting sux
REM napísal:Vraj ty co vedia obchodovat na "burze s kurzami" (na tomto principe to funguje v B**fair) pekne zarabaju ale to sa uz ani neda nazvat tipovanim...
tifoslovan napísal:pozor nenapisal som ze SOM ZISKOVY tak sa obuvaj do niekoho ineho
rastik napísal:REM napísal:Vraj ty co vedia obchodovat na "burze s kurzami" (na tomto principe to funguje v B**fair) pekne zarabaju ale to sa uz ani neda nazvat tipovanim...
tiez je to len o odhade, value, edge, alebo pohybu kam klesne cena (kurz)... ziadne perpetum mobile na zarabanie okrem toho ak to zacnes robit vo velkom, tak tam vznikaju rozne problemy - o.i. poplatok pre burzu (B**fair) v extremnych pripadoch narastie az na 40%
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.