Beer015: cesta k pokrovemu osvieteniu
Re: Beer015: cesta k pokrovemu osvieteniu
krasa, takto si predstavujem dobru diskusiu o rukach
chcem len tych z vas, ktori sa stazuju, ze som nedal stats, ani reads k rukam, upozornit na jednu vec: mate rovnako vela informacii, ako som mal v tej dobe ja. vsetky ruky okrem stvrtej sa odohrali v priebehu prvych zhruba 50 ruk session. su v nich regovia. ja som doteraz pouzival HUD a spoliehal sa na neho. Kedze som ho nemal zapnuty, tak som zistil, ze ja vobec neviem, ako ktory reg hra. preto ziadne reads, vidite tie ruky rovnako, ako som ich videl ja. a vidite, ze sa o nich da pekne debatovat
zopar poznamok k niektorym z vasich poznamok:
k prvej ruke: (A8s)
moja standardna linia proti UTG regovi + 1 callerovi by bola zhruba nasledovna: c/r flop (call shove) a v zavislosti od flop action bet turn. tato linia vznikla na trikozov podnet a ja som robil vcera vsetko, co mi povedal, uz len preto, aby som videl, v com to bude ine, ako to, co zvyknem robit ja v tomto spote sa vsak pri oboch lajnach (donkbet/ c/raise) dostavame do tricky spotu, ked nehitneme turn. sme OOP proti regovi, ktory ma silny range a ocakavam, ze bude betovat vsetky nespadeove turny. co potom? na c/call nam neda dobre odds, ak nie je hlupy, ostava c/raise a fold. ani jedno sa mi moc nepaci. preto sa mi aj vcelku paci donkbet na flope, lebo evidentne supera vyviedol z rytmu, ked ho ani len neraisol s AA! bolo by zaujimave vidiet, co sa stane, kebyze nehitneme turn.
k druhej ruke: (77)
cela pointa c/raise takehoto dry boardu bola prave v tom, ze je to dry board. nie zeby som c/raisoval dry boardy all day long s air, ale ked c/raisujem s air, tak su to zvycajne prave taketo boardy. cakam preto, ze jeho calling range bude siroky, ved ma poziciu a velka cast mojho range je air. zvysok su sety, neveriace middle pairy, ktore to chcu ukoncit a OESD. donkbet turn vyzera silnejsie, ale pride mi ako lepsi move, ako check, lebo velka cast jeho calling range ako A10, K10, Q10, J10, 10 7, 89 tu bude zrejme checkovat behind pre pot control, ale znesie bet. shove river je no-brainer IMO. mne osobne sa ta lajna paci a preco sa ma rozhodol vyplatit s tym, s cim ma vyplatil, to fakt neviem. asi trikozova karma.
k tretej ruke: (KQs)
suhlasim so vsetkymi, ktori povedali, ze preferuju cold call IP. pre mna je to standard play. priznavam, ze si nepamatam dovod, preco sme tu 3betovali. mozno si spomenie trikoza. aj sa ospravedlnujem za to, ze som superov raise oznacil ako min4bet, zle som si to pamatal ako som spominal, moj default play by bol call IP, cize tato situacia by nevznikla. ked by som to uz z nejakeho dovodu 3betoval, tak by som to foldol na 4bet. ale ked uz sme v tej situacii boli...
k stvrtej ruke: ako vidim, nie som jediny, ktoremu sa to nezdalo.
chcem len tych z vas, ktori sa stazuju, ze som nedal stats, ani reads k rukam, upozornit na jednu vec: mate rovnako vela informacii, ako som mal v tej dobe ja. vsetky ruky okrem stvrtej sa odohrali v priebehu prvych zhruba 50 ruk session. su v nich regovia. ja som doteraz pouzival HUD a spoliehal sa na neho. Kedze som ho nemal zapnuty, tak som zistil, ze ja vobec neviem, ako ktory reg hra. preto ziadne reads, vidite tie ruky rovnako, ako som ich videl ja. a vidite, ze sa o nich da pekne debatovat
zopar poznamok k niektorym z vasich poznamok:
k prvej ruke: (A8s)
moja standardna linia proti UTG regovi + 1 callerovi by bola zhruba nasledovna: c/r flop (call shove) a v zavislosti od flop action bet turn. tato linia vznikla na trikozov podnet a ja som robil vcera vsetko, co mi povedal, uz len preto, aby som videl, v com to bude ine, ako to, co zvyknem robit ja v tomto spote sa vsak pri oboch lajnach (donkbet/ c/raise) dostavame do tricky spotu, ked nehitneme turn. sme OOP proti regovi, ktory ma silny range a ocakavam, ze bude betovat vsetky nespadeove turny. co potom? na c/call nam neda dobre odds, ak nie je hlupy, ostava c/raise a fold. ani jedno sa mi moc nepaci. preto sa mi aj vcelku paci donkbet na flope, lebo evidentne supera vyviedol z rytmu, ked ho ani len neraisol s AA! bolo by zaujimave vidiet, co sa stane, kebyze nehitneme turn.
k druhej ruke: (77)
cela pointa c/raise takehoto dry boardu bola prave v tom, ze je to dry board. nie zeby som c/raisoval dry boardy all day long s air, ale ked c/raisujem s air, tak su to zvycajne prave taketo boardy. cakam preto, ze jeho calling range bude siroky, ved ma poziciu a velka cast mojho range je air. zvysok su sety, neveriace middle pairy, ktore to chcu ukoncit a OESD. donkbet turn vyzera silnejsie, ale pride mi ako lepsi move, ako check, lebo velka cast jeho calling range ako A10, K10, Q10, J10, 10 7, 89 tu bude zrejme checkovat behind pre pot control, ale znesie bet. shove river je no-brainer IMO. mne osobne sa ta lajna paci a preco sa ma rozhodol vyplatit s tym, s cim ma vyplatil, to fakt neviem. asi trikozova karma.
k tretej ruke: (KQs)
suhlasim so vsetkymi, ktori povedali, ze preferuju cold call IP. pre mna je to standard play. priznavam, ze si nepamatam dovod, preco sme tu 3betovali. mozno si spomenie trikoza. aj sa ospravedlnujem za to, ze som superov raise oznacil ako min4bet, zle som si to pamatal ako som spominal, moj default play by bol call IP, cize tato situacia by nevznikla. ked by som to uz z nejakeho dovodu 3betoval, tak by som to foldol na 4bet. ale ked uz sme v tej situacii boli...
k stvrtej ruke: ako vidim, nie som jediny, ktoremu sa to nezdalo.
- Mayday
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 31 krát/24 krát
odporucam si pozriet grindcorove video thin red line e2, chlapec ma vynikajuci system na poznamky ku hracom, ktore sa ti zidu este viac ked hras bez statov teraz
-
nelz0n - Príspevky: 525
- Poďakoval/li: 13 krát/21 krát
nelz0n napísal:odporucam si pozriet grindcorove video thin red line e2, chlapec ma vynikajuci system na poznamky ku hracom, ktore sa ti zidu este viac ked hras bez statov teraz
dik za tip! vies mi povedat, kde sa k tomu dostanem?
- Mayday
Mayday napísal:nelz0n napísal:odporucam si pozriet grindcorove video thin red line e2, chlapec ma vynikajuci system na poznamky ku hracom, ktore sa ti zidu este viac ked hras bez statov teraz
dik za tip! vies mi povedat, kde sa k tomu dostanem?
deucescracked
- paaajooo
- Založený: Júl 2009
- Poďakoval/li: 2 krát/2 krát
to je daco nove? hladam to vo svojich DC videach co mam na disku (asi 30gb) a dako to tam nevidim
- somNula
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
somNula napísal:to je daco nove? hladam to vo svojich DC videach co mam na disku (asi 30gb) a dako to tam nevidim
jj podobne, ja som potahal vsetko od nich asi 2-3 mesiace dozadu. to bude asi nieco novsie, ze?
- Mayday
jj nova seria, zatial len 2 alebo tri diely, typek ukazuje ako sa robi cervena graf ma sice vidlicku, ale cervena leti hore a modra pada dole a vysvetluje preco je to good
-
nelz0n - Príspevky: 525
- Poďakoval/li: 13 krát/21 krát
nelz0n napísal:jj nova seria, zatial len 2 alebo tri diely, typek ukazuje ako sa robi cervena graf ma sice vidlicku, ale cervena leti hore a modra pada dole a vysvetluje preco je to good
tak nazdielaj daco a posli PM
- somNula
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
1outer ftw!
Pacific $100.00 No Limit Hold'em - 5 players - View hand 431130
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
fundada1978 (BTN): $98.50
geejay20 (SB): $205.35
eklmn (BB): $99.95
scatmaster (UTG): $100.00
Hero (CO): $98.50
Pre Flop: ($1.50) Hero is CO with 8 8
scatmaster raises to $3, Hero calls $3, 1 fold, geejay20 calls $2.50, 1 fold
Flop: ($10.00) 9 8 A (3 players)
geejay20 checks, scatmaster bets $7.00, Hero calls $7, geejay20 folds
Turn: ($24.00) 9 (2 players)
scatmaster bets $16.00, Hero calls $16
River: ($56.00) 8 (2 players)
scatmaster bets $32.00, Hero raises to $72.50, scatmaster calls $40.50
Final Pot: $201.00
scatmaster shows A A
Hero shows 8 8
Hero wins $197.00
(Rake: $4.00)
Pacific $100.00 No Limit Hold'em - 5 players - View hand 431130
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
fundada1978 (BTN): $98.50
geejay20 (SB): $205.35
eklmn (BB): $99.95
scatmaster (UTG): $100.00
Hero (CO): $98.50
Pre Flop: ($1.50) Hero is CO with 8 8
scatmaster raises to $3, Hero calls $3, 1 fold, geejay20 calls $2.50, 1 fold
Flop: ($10.00) 9 8 A (3 players)
geejay20 checks, scatmaster bets $7.00, Hero calls $7, geejay20 folds
Turn: ($24.00) 9 (2 players)
scatmaster bets $16.00, Hero calls $16
River: ($56.00) 8 (2 players)
scatmaster bets $32.00, Hero raises to $72.50, scatmaster calls $40.50
Final Pot: $201.00
scatmaster shows A A
Hero shows 8 8
Hero wins $197.00
(Rake: $4.00)
- Mayday
preco sme v danej ruke az taki agresivni??
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.