Holdem manager

HoldemManager, PokerTracker, SharkScope, Table Ninja atď.

Re: Holdem manager

Odoslaťod Drobec37 22 Dec 2009 21:56

koumacik napísal:zdravim pani,
celkom by som uvital kebyze sa mi mozte vyjadrit k tejto PFR tabulke, ano, PFR mohol byt v priemere vyssi, ale to nechajme tak teraz. Je to zo vzorky 4.1k ruk..

zaujimalo by ma, ako by to malo najlepsie vyzerat.
myslim tym, mal by som mat viac menej rovnake percenta na vsetkych poziaciach, alebo jednoznacne najvyssie percento na BTN a CO?
co som kontroloval staty niektorych inych hracov z mojho limitu, tak PFR na BTN mali 2x vacsi ako na inych poziciach..

je tato linia spravna, alebo by som mal troska obmedzit PFR na skorsich poziciach a viac sa venovat PFR na BTN i ked to percento tam mam o nieco vyssie?

Obrázok

osobne si myslim si myslim ze viac menej vyvazeny PFR je vsetkych poziciach je OK, som prakticky menej citatelny i ked pochybujem ze niekto tam ma na mna vzorku z tychto 4k ruk.

dakujem za postrehy :)

s PFR by to malo byt tak že na UTG MP by si mal mat PFR tak cca 10% a pomali to zvyšovat na CO a na BTN sa normálna hodnota pokial kradneš blindy a sustrediš sa na poziciu tak by to mohlo byt aj cca 30%. na SB a BB zase musiš mat PFR nižši nejako ako na UTG na BB ešte menej.
Obrázok používateľa
Drobec37

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 49 krát/9 krát

Odoslaťod Chlpo1989 22 Dec 2009 23:01

Rozmyslal som, ze po novom roku by som zainvestoval do Holdem manageru low stakes. Stoji to 55 dolarov a su k tomu 2 licencie. Tzn., ze s niekym by som sa podelil o licenciu vo vyske 22.50 dolarov. Chyti sa niekto ?
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod Ronio 24 Dec 2009 13:56

Chlpo1989 napísal:Rozmyslal som, ze po novom roku by som zainvestoval do Holdem manageru low stakes. Stoji to 55 dolarov a su k tomu 2 licencie. Tzn., ze s niekym by som sa podelil o licenciu vo vyske 22.50 dolarov. Chyti sa niekto ?

ja by som sa mozno pridal.. :)
Ronio

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 8 krát/5 krát

Odoslaťod Pajo22 24 Dec 2009 14:08

prosim vas vie mi niekdo pomoct nainstaloval som si HM brat mi pomohol zo vsetkým nastavenim a ako to pouzivat no stale pri hre mi pise ze vsetci hraju 100 ruk a neviem co s tym.vie niekdo kde je chyba prosim? UZ som ma HM aj pred tym a nerobilo mi to. tak vas prosim o radu.dakujem
Obrázok používateľa
Pajo22

Založený: Apr 2009
Poďakoval/li: 6 krát/1 krát

Odoslaťod Chlpo1989 24 Dec 2009 14:31

Ronio napísal:

ja by som sa mozno pridal.. :)

poslal som ti sukromnu spravu
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod admin 24 Dec 2009 21:17

Pajo22 napísal:prosim vas vie mi niekdo pomoct nainstaloval som si HM brat mi pomohol zo vsetkým nastavenim a ako to pouzivat no stale pri hre mi pise ze vsetci hraju 100 ruk a neviem co s tym.vie niekdo kde je chyba prosim? UZ som ma HM aj pred tym a nerobilo mi to. tak vas prosim o radu.dakujem

Daj viac info, aka herna, pripadne hod nejaky obrazok, myslel si hraju 100% ruk, alebo 100 ks ruk (hier)? Ale takyto problem som este nevidel, neviem ci ti s tym bude vediet niekto pomoct (tym som chcel povedat aj to, ze sem nemusis davat ten isty prispevok viac krat, proste niekedy nikto nevie odpovedat)...
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Odoslaťod Drobec37 24 Dec 2009 22:01

admin napísal:
Pajo22 napísal:prosim vas vie mi niekdo pomoct nainstaloval som si HM brat mi pomohol zo vsetkým nastavenim a ako to pouzivat no stale pri hre mi pise ze vsetci hraju 100 ruk a neviem co s tym.vie niekdo kde je chyba prosim? UZ som ma HM aj pred tym a nerobilo mi to. tak vas prosim o radu.dakujem

Daj viac info, aka herna, pripadne hod nejaky obrazok, myslel si hraju 100% ruk, alebo 100 ks ruk (hier)? Ale takyto problem som este nevidel, neviem ci ti s tym bude vediet niekto pomoct (tym som chcel povedat aj to, ze sem nemusis davat ten isty prispevok viac krat, proste niekedy nikto nevie odpovedat)...

už odpoved ani netreba hej ukazovalo tam po cca 20 handas stále 100% VPIP aktomu už adekvatne PFR cca 60 tak nejako to zobrazovalo bola to herna NOIQ poker.
Ale spravili sme to tak že sme reinštali HM. a už to frčíí normálne vobec ale netušim čim to mohlo byt sposobené
Obrázok používateľa
Drobec37

Odoslaťod Paliking 25 Dec 2009 12:28

no ja som mal ten isty problem, mi ukazovalo 100% VPIP a tiez v herni NOIQ...........a vyriesil som to tak ze som si stiahol vtedy najnovsi patch.
Mozno to bol problem aj u teba, ale to je uz teraz jedno. :gl:
Naposledy upravil Paliking dňa 25 Dec 2009 20:37, celkovo upravené 1 krát.
Paliking

Založený: Júl 2008
Poďakoval/li: 0 krát/3 krát

Odoslaťod Drobec37 25 Dec 2009 14:07

JJ je to možne pretože ten patch som inštaloval už ked some mali nejake ruki inportovane a už ich neprepisalo ale ked som to inštaloval nanovo tak som naištaloval najskor patch a až potom som importoval ruky do HM a pak to už šlo.
Obrázok používateľa
Drobec37

Odoslaťod 1zart1 02 Jan 2010 13:14

Caute, mam problem s pojazdnenim HM na sieti Ongame, komkretne PokerLoco. Citam navod aj FAQ a problem je v tom, ze ak chcem nastavit adresar s historiou, tak si otvorim adresar C:\Documents and settings\PC.... teraz potrebujem otvorit adresar Localsettings a tu je problem. Tento adresar normalne vydim a otvorim az po txt subor s historiou ruk v total komandery, ale V HM tento adresar ,LocalSettings, nevidim, proste ako by v podadresary PC nebol, ale v skutocnosti tam je, nevioem co s tym. Pouzivam XP service pack 2 a HM verzia 1.09.03 legalna samozrejme. Skusi sa niekto zamysliet kde moze byt problem? Na LocoPoker asi o par dni skonciom, ale prejdem na inu herni v tejto sieti, takze to chcem spojazdnitť.
1zart1

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 9 krát/17 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Pokrové programy a služby

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!