koumacik napísal:zdravim pani,
celkom by som uvital kebyze sa mi mozte vyjadrit k tejto PFR tabulke, ano, PFR mohol byt v priemere vyssi, ale to nechajme tak teraz. Je to zo vzorky 4.1k ruk..
zaujimalo by ma, ako by to malo najlepsie vyzerat.
myslim tym, mal by som mat viac menej rovnake percenta na vsetkych poziaciach, alebo jednoznacne najvyssie percento na BTN a CO?
co som kontroloval staty niektorych inych hracov z mojho limitu, tak PFR na BTN mali 2x vacsi ako na inych poziciach..
je tato linia spravna, alebo by som mal troska obmedzit PFR na skorsich poziciach a viac sa venovat PFR na BTN i ked to percento tam mam o nieco vyssie?
osobne si myslim si myslim ze viac menej vyvazeny PFR je vsetkych poziciach je OK, som prakticky menej citatelny i ked pochybujem ze niekto tam ma na mna vzorku z tychto 4k ruk.
dakujem za postrehy
s PFR by to malo byt tak že na UTG MP by si mal mat PFR tak cca 10% a pomali to zvyšovat na CO a na BTN sa normálna hodnota pokial kradneš blindy a sustrediš sa na poziciu tak by to mohlo byt aj cca 30%. na SB a BB zase musiš mat PFR nižši nejako ako na UTG na BB ešte menej.