tucniak's semi-dead blog
Re: tucniak's busto-trip
nejakym obcasnym bumhuntovanim popri inych povinnostiach(rozumej chlastat nakolko mam vcera 21), sa mi podarilo skraslit vysledok este o nejakych cca 400
dostal som aj smajlika za odmenu
taaakze november pretty cool:)
dostal som aj smajlika za odmenu
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
grats, som nevedel, že si taký mladý..
-
poldinhoo - Príspevky: 1292
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 128 krát/61 krát
tucniak napísal:dostal som aj smajlika za odmenu
A este sa postazuj, ze si ho dostal nedobrovolne, ale dzejkej sa nedal ukecat .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
http://korzar.sme.sk/c/5133473/v-kosick ... niaka.html - tucniak bude o chvilu ohrozeny druh na slovensku, davaj si pozor na kosicanov kamo
-
nelz0n - Príspevky: 525
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 13 krát/21 krát
dam sem na ukazku 2 priklady mentalnej retardacie-ako odstrasujuci priklad
trosku ma tiltuje novy skin a neviem nahodit stary uz,zaroven ma novy pekne vlastnosti ako samoukladanie stolov atd a od toho sa tazko odvyka, akurat som si este nezvykol a som zmateny-napr s kym som vlastne v ruke, sitoutuje ma atd. default je uplny crap takze mi nezostava len si zvyknut.
pod navalom coho som spravil toto sa ma nepytajte ani, sam to neviem:)
Pacific $100.00 No Limit Hold'em - 5 players - View hand 400049
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
Hero (SB): $100.00
BB: $73.99
UTG: $122.96
CO: $139.44
BTN: $79.63
Pre Flop: ($1.50) Hero is SB with 2 2
UTG raises to $4, 1 fold, BTN calls $4, Hero calls $3.50, BB calls $3
Flop: ($16.00) 7 2 4 (4 players)
Hero bets $10.00, BB folds, UTG raises to $30, BTN folds, Hero calls $20
Turn: ($76.00) 3 (2 players)
Hero checks, UTG bets $42.00, Hero raises to $66, UTG calls $24
River: ($208.00) 8 (2 players)
Final Pot: $208.00
Hero shows 2 2
UTG shows T J
UTG wins $204.00
(Rake: $4.00)
Pacific $100.00 No Limit Hold'em - 5 players - View hand 400050
BTN: $99.50
Hero (SB): $110.86
BB: $209.43
UTG: $233.14
CO: $53.62
Pre Flop: ($1.50) Hero is SB with Q A
UTG calls $1, CO calls $1, 1 fold, Hero raises to $6, 1 fold, UTG calls $5, CO calls $5
Flop: ($19.00) 5 7 A (3 players)
Hero bets $12.00, UTG calls $12, CO folds
Turn: ($43.00) 9 (2 players)
Hero checks, UTG bets $20.42, Hero calls $20.42
River: ($83.84) 9 (2 players)
Hero checks, UTG bets $194.72, Hero calls $72.44 all in
Final Pot: $228.72
Hero shows Q A
UTG shows 7 7
UTG wins $102.44
UTG wins $122.28
trosku ma tiltuje novy skin a neviem nahodit stary uz,zaroven ma novy pekne vlastnosti ako samoukladanie stolov atd a od toho sa tazko odvyka, akurat som si este nezvykol a som zmateny-napr s kym som vlastne v ruke, sitoutuje ma atd. default je uplny crap takze mi nezostava len si zvyknut.
pod navalom coho som spravil toto sa ma nepytajte ani, sam to neviem:)
Pacific $100.00 No Limit Hold'em - 5 players - View hand 400049
Hero (SB): $100.00
BB: $73.99
UTG: $122.96
CO: $139.44
BTN: $79.63
Pre Flop: ($1.50) Hero is SB with 2 2
UTG raises to $4, 1 fold, BTN calls $4, Hero calls $3.50, BB calls $3
Flop: ($16.00) 7 2 4 (4 players)
Hero bets $10.00, BB folds, UTG raises to $30, BTN folds, Hero calls $20
Turn: ($76.00) 3 (2 players)
Hero checks, UTG bets $42.00, Hero raises to $66, UTG calls $24
River: ($208.00) 8 (2 players)
Final Pot: $208.00
Hero shows 2 2
UTG shows T J
UTG wins $204.00
Pacific $100.00 No Limit Hold'em - 5 players - View hand 400050
BTN: $99.50
Hero (SB): $110.86
BB: $209.43
UTG: $233.14
CO: $53.62
Pre Flop: ($1.50) Hero is SB with Q A
UTG calls $1, CO calls $1, 1 fold, Hero raises to $6, 1 fold, UTG calls $5, CO calls $5
Flop: ($19.00) 5 7 A (3 players)
Hero bets $12.00, UTG calls $12, CO folds
Turn: ($43.00) 9 (2 players)
Hero checks, UTG bets $20.42, Hero calls $20.42
River: ($83.84) 9 (2 players)
Hero checks, UTG bets $194.72, Hero calls $72.44 all in
Final Pot: $228.72
Hero shows Q A
UTG shows 7 7
UTG wins $102.44
UTG wins $122.28
-
Tu druhu ruku by som tlacil tak 2/3 a 1/2 potu, na odpor by som foldol. Takto by som nevedel kde som ako ukazal river.
Ale zalezi od hraca no.
Ale odomna to bude skor rada iked sa ucim
Ale zalezi od hraca no.
Ale odomna to bude skor rada iked sa ucim
-
obivano - Príspevky: 887
- Poďakoval/li: 2 krát/8 krát
taaak bilancujeme December, kedze zajtra idem na chatu a internet uz neuvidim:D:D:D
ruk cca 20k z toho 16 6max nl100 zvysok HU
6max 9.6bb/100 ale hovno vzorka
HU bol dobry vylet za nijaky cas som tam nechal rybam 11 ci 12 bi
suma sumarum hra tak +3bi (lolz again) body+rb nejak 700 snad
bum 1k a dost
bolo ale vela skoly a malo casu na sustredene session, inymi slovami hral som nie uplne ppc, januar nebude minimalne prvych 20 dni ani o kusok lepsi.
a bilancujeme rok
uvod roka som hral dlhsi stretch BE na ultimate bete nl25, niekedy v marci som switchol na pacific znovu. Tam som lamil noobil nl 20-30,snazil sa, nejak sa dostal na nl50 kde som bol veeelmi dlho a ked sa na to pozriem spatne da sa povedat, ze tam prebiehala az nejaka majorita mojho vzdelavania a zlepsovania sa.
Nedavno som switchol pomalicky na nl100 kde vidim ze este treba na sebe vela makat, kde si davam zavazky-viac a poriadnejsie, videa, vlastne analyzy, nejake sweaty s lepsimi ale aj horsimi hracmi (ale zas do coachingu sa nehrniem na to nemam, lol)
su tu iste tlaky spravit nejake video (pozdravujem Mr. Pferdeeho:D ) takze ked sa odvazim, tak aj take nieco snad bude (tu inac poznamka, uz som skusal, aj nekomentovane, a hral som nejak cudne na kok a uplne inac som rozmyslal, anyone podobna skusenost??). Robenie videi asi chce tiez cvik ale myslim, ze by to mohlo pomoct hre as well.
celkovo rok v pohode, nie som turboraketovastrela letiaca hore limitmi, ale ucim sa a dufam stale zlepsujem-snad pomaly dalej zajdem (predovsetkym Dakujem DZEJKEJOVI......za tohto smajla *ktoreho prave neviem najst WTF, ale aj inym za zmysluplne prispevky na fore)
Dost pomaha aj byvat s elzonom co znamena mat coacha, sweaty, hand review pripadne 'ty kkt tak toto si fakt nemusel pushovat' hocikedy si clovek spomenie(ano aj 4am in the morning), vzajomnu pomoc si dost vazim. Druha vec je ze vsetko je ciste a jasne lebo tam je insta niekto druhy a clovek neklame sam seba-ono napisat niekomu na icq je pekne ale clovek je obcas v zlej mood a nepostne vsetko atd. Jednym slovom je to prinos. Ale v pro eve 10 som lepsi kua!!!
boli aj nejake cashoutiky s cim som tiez spokojny nakolko hodinovka je viac ako niekde v praci pri pc aspon zatial.
roll je momentalne cca 50bi co je dost safe aj ked pre moj nit BM take nejake minimum.
Ciele na dalsi rok-zlepsit sa zlepsit sa a este raz zlepsit sa, hlavne byt vyspelejsi po psychickej stranke a odolavat tomu, co poker obcas prinasa. Momentalne mam odohranych len nejak do 50k ruk nl 100 takze to vidim este na dlhu cestu minimalne tak 150-200k ruk, az kym to nebude monster crush. Takze mozno aj 2x tolko.. Az potom mozno uvazovat o nejakom posune vyssie, lebo ist vyssie je sice super, ale ak ma tam budu nicit tak lepsi rakeback mi vianoce v strede leta nespravi.
Takze zlepsovat sa a ustalit winrate na nl100 a hlavne byt spokojny s hrou.
Inac za rok sa da dost dobre posunut som si uvedomil-hlavne vo vnimani komplexity hry, jednotlivych spotov, sebaistoty a v pokrovom mysleni, ak na sebe clovek pracuje, tak aj este ovela viac (nie uplne moj pripad )
Co z toho bude a co nie, to sa este uvidi
GL vsetkym do noveho roka!
ruk cca 20k z toho 16 6max nl100 zvysok HU
6max 9.6bb/100 ale hovno vzorka
HU bol dobry vylet za nijaky cas som tam nechal rybam 11 ci 12 bi
suma sumarum hra tak +3bi (lolz again) body+rb nejak 700 snad
bum 1k a dost
bolo ale vela skoly a malo casu na sustredene session, inymi slovami hral som nie uplne ppc, januar nebude minimalne prvych 20 dni ani o kusok lepsi.
a bilancujeme rok
uvod roka som hral dlhsi stretch BE na ultimate bete nl25, niekedy v marci som switchol na pacific znovu. Tam som lamil noobil nl 20-30,snazil sa, nejak sa dostal na nl50 kde som bol veeelmi dlho a ked sa na to pozriem spatne da sa povedat, ze tam prebiehala az nejaka majorita mojho vzdelavania a zlepsovania sa.
Nedavno som switchol pomalicky na nl100 kde vidim ze este treba na sebe vela makat, kde si davam zavazky-viac a poriadnejsie, videa, vlastne analyzy, nejake sweaty s lepsimi ale aj horsimi hracmi (ale zas do coachingu sa nehrniem na to nemam, lol)
su tu iste tlaky spravit nejake video (pozdravujem Mr. Pferdeeho:D ) takze ked sa odvazim, tak aj take nieco snad bude (tu inac poznamka, uz som skusal, aj nekomentovane, a hral som nejak cudne na kok a uplne inac som rozmyslal, anyone podobna skusenost??). Robenie videi asi chce tiez cvik ale myslim, ze by to mohlo pomoct hre as well.
celkovo rok v pohode, nie som turboraketovastrela letiaca hore limitmi, ale ucim sa a dufam stale zlepsujem-snad pomaly dalej zajdem (predovsetkym Dakujem DZEJKEJOVI......za tohto smajla *ktoreho prave neviem najst WTF, ale aj inym za zmysluplne prispevky na fore)
Dost pomaha aj byvat s elzonom co znamena mat coacha, sweaty, hand review pripadne 'ty kkt tak toto si fakt nemusel pushovat' hocikedy si clovek spomenie(ano aj 4am in the morning), vzajomnu pomoc si dost vazim. Druha vec je ze vsetko je ciste a jasne lebo tam je insta niekto druhy a clovek neklame sam seba-ono napisat niekomu na icq je pekne ale clovek je obcas v zlej mood a nepostne vsetko atd. Jednym slovom je to prinos. Ale v pro eve 10 som lepsi kua!!!
boli aj nejake cashoutiky s cim som tiez spokojny nakolko hodinovka je viac ako niekde v praci pri pc aspon zatial.
roll je momentalne cca 50bi co je dost safe aj ked pre moj nit BM take nejake minimum.
Ciele na dalsi rok-zlepsit sa zlepsit sa a este raz zlepsit sa, hlavne byt vyspelejsi po psychickej stranke a odolavat tomu, co poker obcas prinasa. Momentalne mam odohranych len nejak do 50k ruk nl 100 takze to vidim este na dlhu cestu minimalne tak 150-200k ruk, az kym to nebude monster crush. Takze mozno aj 2x tolko.. Az potom mozno uvazovat o nejakom posune vyssie, lebo ist vyssie je sice super, ale ak ma tam budu nicit tak lepsi rakeback mi vianoce v strede leta nespravi.
Takze zlepsovat sa a ustalit winrate na nl100 a hlavne byt spokojny s hrou.
Inac za rok sa da dost dobre posunut som si uvedomil-hlavne vo vnimani komplexity hry, jednotlivych spotov, sebaistoty a v pokrovom mysleni, ak na sebe clovek pracuje, tak aj este ovela viac (nie uplne moj pripad )
Co z toho bude a co nie, to sa este uvidi
GL vsetkym do noveho roka!
-
najz Tomo az budes v lete MSNL crusher tak mi snad das nejaky rozumny discount na coaching
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
Gz & GL Tucniak
-
obivano - Príspevky: 887
- Poďakoval/li: 2 krát/8 krát
Ale v pro eve 10 som lepsi kua!!!
Sa spamataj ty lucker
ale inak gl do noveho roka
-
nelz0n - Príspevky: 525
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 13 krát/21 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.