Downswing
Počet príspevkov: 48 • Stránka 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Downswing
Zdravim,
pravdepodobne tu uz podobne temy boli ale nejak som nenasiel resp. nehladal . Som zaciatocnik poker hravam par mesiacov na P****Stars..postupne, pomalicky sa snazim budovat bankroll lebo nechcem dopadnut ako mnoho hracov co na zaciatku svojho hrania prehrali cely BR. Hravam len nl2 (skusal som aj nl5 ale necitil som sa tam este az tak doma tak radsej stale trenujem nl 2) zacal som s jednym stolom postupne som pridaval az na terajsich 9, ktore myslim v poho zvladam (a chcem si tak aj vybudovat slusny bank roll lebo sa mi to zdalo najziskovejsie a najodolnejsie voci swingom kedze su tam taki hraci ako su a winrate je vysoka). Do dnesneho dna mam odohratych cca 50k ruk co si myslim, ze je uz slusna vzorka s winrate cca 11BB/100 tym sa samozrejme nechcem chvalit je to len preto, ze na nl2 sa hra fakt otrasne. Za tych 50k ruk si myslim, ze som uz zazil kadeco aj downswingy plno badbeatov atd asi ako kazdy...az do dnesneho dna som si myslel, ze to najhorsie uz mam za sebou
ale dnes..ako som uz vravel hravam 9 stolov cize podla mna by to malo byt este viac odolnejsie proti lucku a badbeatom...hral som 2 sessions a za cca 4 hodky som prehral 8BI cize strasnou rychlostou..nevyhral som ziadny vacsi pot, prakticky vzdy som mal horsiu ruku nech som hral akykolvek pot, viackrat AA,KK vsetko prehrate alliny, ked som trafil set vzdy dosiel nejaky runner runner flush, straight atd atd..a mnozstvo inych veci ktore nebudem uz spominat (fullhouse vs vyssi atd). Ako zazil som aj take veci, ze AA>AA alebo KK>10 8o pre flop allin ale vzdy sa to vykompenzovalo inymi rukami resp extremne zlou hrou superov ale dnes ako vravim nedalo sa s tym robit nic...zazili ste uz nieco take? Je to normalne pri tolkych stoloch a mnozstve ruk? fakt som mal pocit, ze mi to niekto z P****Stars naschval tak nastavil ...a potreboval som si hlavne vyliat srdce lebo som riadne vytilteny
Este nakoniec aby som pridal aj nieco pozitivne lebo je to jeden z mojich prvych prispevkov a nepoznate ma. Forum citam uz pomerne dlho.. blogy, diskusie, handy a myslim, ze mi to vela pomohlo fakt skvela stranka, diskusia na vybornej urovni, vyzerate byt fajn ludia vacsina tak prajem Vam gl a nech sa dari
pravdepodobne tu uz podobne temy boli ale nejak som nenasiel resp. nehladal . Som zaciatocnik poker hravam par mesiacov na P****Stars..postupne, pomalicky sa snazim budovat bankroll lebo nechcem dopadnut ako mnoho hracov co na zaciatku svojho hrania prehrali cely BR. Hravam len nl2 (skusal som aj nl5 ale necitil som sa tam este az tak doma tak radsej stale trenujem nl 2) zacal som s jednym stolom postupne som pridaval az na terajsich 9, ktore myslim v poho zvladam (a chcem si tak aj vybudovat slusny bank roll lebo sa mi to zdalo najziskovejsie a najodolnejsie voci swingom kedze su tam taki hraci ako su a winrate je vysoka). Do dnesneho dna mam odohratych cca 50k ruk co si myslim, ze je uz slusna vzorka s winrate cca 11BB/100 tym sa samozrejme nechcem chvalit je to len preto, ze na nl2 sa hra fakt otrasne. Za tych 50k ruk si myslim, ze som uz zazil kadeco aj downswingy plno badbeatov atd asi ako kazdy...az do dnesneho dna som si myslel, ze to najhorsie uz mam za sebou
ale dnes..ako som uz vravel hravam 9 stolov cize podla mna by to malo byt este viac odolnejsie proti lucku a badbeatom...hral som 2 sessions a za cca 4 hodky som prehral 8BI cize strasnou rychlostou..nevyhral som ziadny vacsi pot, prakticky vzdy som mal horsiu ruku nech som hral akykolvek pot, viackrat AA,KK vsetko prehrate alliny, ked som trafil set vzdy dosiel nejaky runner runner flush, straight atd atd..a mnozstvo inych veci ktore nebudem uz spominat (fullhouse vs vyssi atd). Ako zazil som aj take veci, ze AA>AA alebo KK>10 8o pre flop allin ale vzdy sa to vykompenzovalo inymi rukami resp extremne zlou hrou superov ale dnes ako vravim nedalo sa s tym robit nic...zazili ste uz nieco take? Je to normalne pri tolkych stoloch a mnozstve ruk? fakt som mal pocit, ze mi to niekto z P****Stars naschval tak nastavil ...a potreboval som si hlavne vyliat srdce lebo som riadne vytilteny
Este nakoniec aby som pridal aj nieco pozitivne lebo je to jeden z mojich prvych prispevkov a nepoznate ma. Forum citam uz pomerne dlho.. blogy, diskusie, handy a myslim, ze mi to vela pomohlo fakt skvela stranka, diskusia na vybornej urovni, vyzerate byt fajn ludia vacsina tak prajem Vam gl a nech sa dari
- Martell17
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 18 krát/5 krát
Re: Downswing
Heh ak mas plany ist vyssie tak sa neboj, deje sa to samozrejme aj vyssie
GL, hlavne je hrat hrat hrat, ucit ucit ucit.
GL, hlavne je hrat hrat hrat, ucit ucit ucit.
-
obivano - Príspevky: 887
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 2 krát/8 krát
Ano, zazili sme uz take . Podaktori z nas prisli o 8 BI za zopar stovak ruk. Niektorym trval downswing 25 a viac buy-inov.
Nahoda je blbec a niekedy sa stane, ze prehras hromadu hromadu situacii za sebou bez toho, aby si medzitym vyhral nejake poty na ukludnenie. Stretava to kazdeho a dolezite je nepodliehat tiltu a nehrat zle. Prehrat all-iny, ked sme favoriti - tomu sa neda vyhnut, kym nemame 100% equity, ale stacky stratene zlou hrou su v long-rune katastrofa.
Inak som prekvapeny, ze grindujes 9 stolov a hravas NL2. Mi to nepride ako to prave miesto na hranie velkeho objemu, kedze aj pri 4 a i pri 9 stoloch je zarobok velmi maly. Verim, ze sa coskoro odvazis na NL5, znizis pocet stolov a budes sustredene stupat na stakes, kde sa uz zacne poriadne zarabat a tam pekne postupne rozsiris pocet stolov .
Nahoda je blbec a niekedy sa stane, ze prehras hromadu hromadu situacii za sebou bez toho, aby si medzitym vyhral nejake poty na ukludnenie. Stretava to kazdeho a dolezite je nepodliehat tiltu a nehrat zle. Prehrat all-iny, ked sme favoriti - tomu sa neda vyhnut, kym nemame 100% equity, ale stacky stratene zlou hrou su v long-rune katastrofa.
Inak som prekvapeny, ze grindujes 9 stolov a hravas NL2. Mi to nepride ako to prave miesto na hranie velkeho objemu, kedze aj pri 4 a i pri 9 stoloch je zarobok velmi maly. Verim, ze sa coskoro odvazis na NL5, znizis pocet stolov a budes sustredene stupat na stakes, kde sa uz zacne poriadne zarabat a tam pekne postupne rozsiris pocet stolov .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Diky za Vase prispevky, potesilo ma, ze nie som sam ..samozrejme, ze neplanujem hravat cely cas len nl 2 (preto som uz aj skusal nl5 a casom tam planujem prejst a ist stale vyssie ak na to budem mat) ale poker tak serioznejsie to znamena, ze pozeram stranky, fora, sem tam nejake videjko hravam asi len vyse 2 mesiacov a ako som uz spominal nl 2 a 9 stolov hravam momentalne preto, ze teraz v mojej situacii sa to javi ako najziskovejsie resp. naj na vybudovanie bankrollu a to kvoli tomu winrate a az dodnes som tam nezazil prakticky nejaky vacsi swing.Podarilo sa mi tak zarobit vyse 250 dolarov co je pre Vas urcite smiesna suma ale pre mna co som online poker len nedavno objavil je to super, ze zarabam tym, ze sa "hram na pocitaci" . Samozrejme som si dost velku cast z toho musel poslat pre dobry pocit a aj sa mi tie prachy ako chudobnemu studentovi zidu ..aj ked viem, ze to brzdi moj BR managment a presun vyssie ale tak vravim nikam sa neponahlam. Dost ma vyviedlo z mieri uz tato prehra prakticky par smiesnych dolarov cize neviem ako by som to bral keby sa mi to stalo vyssie proste musim este na vela veciach popracovat..
- Martell17
Martell17 napísal:...vyzerate byt fajn ludia vacsina
Menuj ktori nie!
250 $ moze byt pre niekoho smiesna suma a pre niekoho nie-zapamataj si, ze podstatne su buyiny daneho limitu a blindy-vyhrat 120 BI daneho limitu vobec nie je nepodstatne..
11BB je teda z pokertrackera a je to 22bb/100 hej?
to je velmi pekne len tak dalej, ale ako pisal JK, casom budes musiet asi znizit pocet stolov a zlepsovat hru ako pojdes hore..
este by som doplnil ze ked hras drsny multitable a teda viac ruk/hod tak swingy su mozno 'menej citelne' v zmysle casovom..ze za tyzden toho preskaces o dost viac ako pri 4 tablingu..
na druhej strane bol som uz za 500 ruk hore 4bi, nasledne som stratil 6 a nasledne ziskal 2 proste..obcas to pride
treba hlavne hrat solidne a dobre
Naposledy upravil tucniak dňa 09 Jan 2010 02:00, celkovo upravené 1 krát.
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Tak hrat 2 mesiace a 9tablovat 6max NL2 s takym winrate, to mas moj respekt a dufam, ze Ti to vydrzi. Ja som po 2 mesiacoch slintal na monitor a snazil sa zapamatat, ze str8 nebije flush .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
hehe..to vacsina som tam napisal aby som neznel zase typu: vsetci ste super a chcem svetovy mier ..a to s tymi stolmi je mi absolutne jasne, ze by som tolko nehral vyssie..ani by som sa neodvazil. Ale na nl 2 podla mna netreba mat nejaky extra read na hracov (samozrejme poznamky robim aj tam atd.) a vacsinu ruk tam hram skoro automaticky a netreba tam nad tym az tak dlho premyslat. Co som hraval 4 stoly a presiel som na 9, winrate sa mi v podstate nezmenil ( az dodnes ) a 11BB/100 mam z pokertableratings.com momentalne uz len 10 ..su tam trosku skreslene tie info podla mna ale +- by to malo sediet.
edit: heh tak zase freerolly a s kamosmi hravam uz o dost dlhsie takze to, ze flush bije straight viem uz dlhsie ako tie 2-3 mesiace
edit: heh tak zase freerolly a s kamosmi hravam uz o dost dlhsie takze to, ze flush bije straight viem uz dlhsie ako tie 2-3 mesiace
- Martell17
Martell17 napísal:......................................................
No freeroll vacsinou nieje poker ale gambling
Na freerolloch sa toho vela neda naucit. (jedine ziskat nejake zlozvyky a obcas par drobnych centikov alebo nejaky turnajovy ticket)
Tak vitaj a vela stastia.
-
pegas1975x - Príspevky: 1146
- Poďakoval/li: 53 krát/21 krát
na sngs jsem jednou mel dsing 60bi. to byla teprve sranda.
-
spax - Príspevky: 840
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 9 krát/24 krát
Zdravim opat
znovu ku mne zavital downsiwing takze koho nezaujima vyplakavanie tak nech to necita ale potrebujem si vyliat srdce lebo nemam sa komu inemu zdoverit ako pokrovym hracom
Ked citam ten svoj prvy prispevok aky som tam mal downswing na nl2 tak sa mi vycari len usmev na tvari ako ma to mohlo trapit
postupne som presiel na nl5 a momentalne nl10 fullring na P****Stars 16 stolov. odohral som 50k ruk vyhral asi 50 buyinov cize super pocit krasne to beatujem, pekny winrate asi 4,5BB/100 este som bol aj par buy inov pod EV cize nic viac som si nemohol priat..no a potom to prislo..poslednych 25k ruk mam taky downswing alebo uz neviem co to je (ale pochybujem, ze by to bolo zlou hrou mam uz odohratych spolu skoro 400k ruk a nemyslim si, ze by som tieto limity nemal beatovat) ..vedel som, ze downswingy exituju aj, ze su niekedy riadne ale toto som fakt teda necakal ze sa mi po 25k rukach moze stat a byt stale dole vyse 13BI..myslel som, ze mam vyhodu oproti ostatnym hracom, ze netiltujem a viem sa s tym v pohode vysporiadat ale toto uz je aj na mna vela a este musim na tej discipline popracovat Cital som aj Chlpov blog a vidim, ze mas tiez downswing tak som ta v tom aspon nenechal sameho..mozno ta to povzbudi, ze nie si sam
znovu ku mne zavital downsiwing takze koho nezaujima vyplakavanie tak nech to necita ale potrebujem si vyliat srdce lebo nemam sa komu inemu zdoverit ako pokrovym hracom
Ked citam ten svoj prvy prispevok aky som tam mal downswing na nl2 tak sa mi vycari len usmev na tvari ako ma to mohlo trapit
postupne som presiel na nl5 a momentalne nl10 fullring na P****Stars 16 stolov. odohral som 50k ruk vyhral asi 50 buyinov cize super pocit krasne to beatujem, pekny winrate asi 4,5BB/100 este som bol aj par buy inov pod EV cize nic viac som si nemohol priat..no a potom to prislo..poslednych 25k ruk mam taky downswing alebo uz neviem co to je (ale pochybujem, ze by to bolo zlou hrou mam uz odohratych spolu skoro 400k ruk a nemyslim si, ze by som tieto limity nemal beatovat) ..vedel som, ze downswingy exituju aj, ze su niekedy riadne ale toto som fakt teda necakal ze sa mi po 25k rukach moze stat a byt stale dole vyse 13BI..myslel som, ze mam vyhodu oproti ostatnym hracom, ze netiltujem a viem sa s tym v pohode vysporiadat ale toto uz je aj na mna vela a este musim na tej discipline popracovat Cital som aj Chlpov blog a vidim, ze mas tiez downswing tak som ta v tom aspon nenechal sameho..mozno ta to povzbudi, ze nie si sam
- Martell17
Počet príspevkov: 48 • Stránka 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.