Expekt Poker
?
Mozem sa opytat ako casto sa hraje ten freeroll ?:)
- KingAce666
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: WINNER OF 19.04. 200dol. Sk/Cz
Blahozelam ;)
- KingAce666
- Založený: Apr 2007
Re: WINNER OF 19.04. 200dol. Sk/Cz
pripajam sa k blahozelaniu, pekny vysledok...
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: ?
Tento 200$ freeroll je kazdy stvrtok, pokerportal organizuje pre SK/CZ hracov freeroll o 190$ v nedelu o 19:00 na expekte a v pondelok na CD pokri o 100$, to su freerolly len pre slovenskych a ceskych hracov.
Ak si chces zahrat aj s inymi, tak hore mas zalozku Freerolly, kde je celkom pekny zoznam tychto turnajov na ktorych sa neplati vstupny poplatok.
Ak si chces zahrat aj s inymi, tak hore mas zalozku Freerolly, kde je celkom pekny zoznam tychto turnajov na ktorych sa neplati vstupny poplatok.
- vlade
pre chris_ambri - Gratulujeme
Sme radi ze podarilo vyhrat v slusnej konkurencii prave na expekte. Gratulujeme a prajeme vela stastia vela dalsich hrach a turnajoch! Chceme sa tiez opytat ci mozeme napisat o vasej vyhre aj na nasich strankach a pouzit vas feedback nizsie. Dakujeme gl expekt
- expekt
pre chris_ambri - Gratulujeme oprava
Sme radi ze podarilo vyhrat v slusnej konkurencii prave na expekte. Gratulujeme a prajeme vela stastia pri dalsich hrach a turnajoch! Chceme sa tiez opytat ci mozeme napisat o vasej vyhre aj na nasich strankach a pouzit vas feedback nizsie. Dakujeme gl expekt
- expekt
Re: pre chris_ambri - Gratulujeme oprava
ty za gratulacie, aj tebe vlade. TO EXPEKT : jasne, kludne spropagujte moj feedback, a kludne o tom píšte, treba motivovať aj tych co si napr. včera prvýkrát nainštalovali expekt aplikáciu a zadrvili len prvý freeroll.Si pamätám ako mna na uplných začiatkoch hnali dopredu články na poker24.cz.
- chris_ambri
to vlade:
btw: sme ináč začínali včera na 1 stole : ), aj pavjan tam bol, len škoda že sit-outoval cely turnaj, lol
- chris_ambri
Re: to vlade
jo, pamatam si, len mne potom dosli QQ a nedokazal som to zahodit aj ked na flop doslo K, vedel som ze ho ma. Normalne by som to foldol, ale na freerolloch hram inak.
Napr. ten hrac co ma reraisol s J 2 off, ked na stole bolo 6 9 3 10, ja na ruke 9 10, to bolo dobre :-D
Napr. ten hrac co ma reraisol s J 2 off, ked na stole bolo 6 9 3 10, ja na ruke 9 10, to bolo dobre :-D
- vlade
Re: Re: to vlade
tak ja som musel byť velmi trpezlivy pri tom čo som ho spominal čo skončil 3tí, lebo ten išiel all-in s hocičím, A6 bežne,,,.....66,,,7K....lol,,,,som si počkal....a par krat som ho dorazil.....aj ked uplne sa mi to podarilo až pri konci. Ale vážne keby si si pozrel zaverečný heads-up, zaspal by si, alebo by si prepol na TV Papriku, lol,,,,,,, to akokeby so sit-outom by som to bol hral.
- chris_ambri
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.