no tak vidim, ze stale bude pravdou to, ze aj ked poker ale pekne baby tu asi vzdy vyhraju temu

no ta blondinka je nice... kelu musim nejako rozbehat poker tracker a plz nevie niekto ci sa da holdem manager aj nejako free zohnat ??
inak vcera som si na chvilu sadol k stolu, zacal som s 2., skoncil na 4 a potom presiel na dva, lebo to co bolo vcera ci kedy, dnes fungovalo celkom obratene, asi najlepsia karta bola 5-2

teda prichadzali karty ako A-K, A-Q, 10-10, J-J( raz), ale nic ma netrafilo, na moj bet sa odpovedalo reraise, na flope nic netrafilo co malo, proste katastrafone.. mal som minusovy den, teda no +/- som dal dole tak 7 dolce (nastastie vysiel jeden AI s 99 proti A-K, kde chalan mal este flash draw po flope, lucky, ze nic neprislo, ale uplne som to cakal a necudoval sa).. ak ovravim si trpezlivost chalan trpezlivost, prd z toho... vcera to skratka neslo..som rad, ze aj pri prevelikom nutkani ked sa rysovala stratai ist na vyssi limit, ale vzdal som - musim ten BR dodrziavat frasa
a zhrnutie vcerajsieho dna :

tak dufam, ze dnes to bude lepsie, uvidime co to da...