yakuzov blog - cesta samuraja
Re: yakuzov blog - cesta samuraja
no tak vidim, ze stale bude pravdou to, ze aj ked poker ale pekne baby tu asi vzdy vyhraju temu no ta blondinka je nice... kelu musim nejako rozbehat poker tracker a plz nevie niekto ci sa da holdem manager aj nejako free zohnat ??
inak vcera som si na chvilu sadol k stolu, zacal som s 2., skoncil na 4 a potom presiel na dva, lebo to co bolo vcera ci kedy, dnes fungovalo celkom obratene, asi najlepsia karta bola 5-2 teda prichadzali karty ako A-K, A-Q, 10-10, J-J( raz), ale nic ma netrafilo, na moj bet sa odpovedalo reraise, na flope nic netrafilo co malo, proste katastrafone.. mal som minusovy den, teda no +/- som dal dole tak 7 dolce (nastastie vysiel jeden AI s 99 proti A-K, kde chalan mal este flash draw po flope, lucky, ze nic neprislo, ale uplne som to cakal a necudoval sa).. ak ovravim si trpezlivost chalan trpezlivost, prd z toho... vcera to skratka neslo..som rad, ze aj pri prevelikom nutkani ked sa rysovala stratai ist na vyssi limit, ale vzdal som - musim ten BR dodrziavat frasa
a zhrnutie vcerajsieho dna :
tak dufam, ze dnes to bude lepsie, uvidime co to da...
inak vcera som si na chvilu sadol k stolu, zacal som s 2., skoncil na 4 a potom presiel na dva, lebo to co bolo vcera ci kedy, dnes fungovalo celkom obratene, asi najlepsia karta bola 5-2 teda prichadzali karty ako A-K, A-Q, 10-10, J-J( raz), ale nic ma netrafilo, na moj bet sa odpovedalo reraise, na flope nic netrafilo co malo, proste katastrafone.. mal som minusovy den, teda no +/- som dal dole tak 7 dolce (nastastie vysiel jeden AI s 99 proti A-K, kde chalan mal este flash draw po flope, lucky, ze nic neprislo, ale uplne som to cakal a necudoval sa).. ak ovravim si trpezlivost chalan trpezlivost, prd z toho... vcera to skratka neslo..som rad, ze aj pri prevelikom nutkani ked sa rysovala stratai ist na vyssi limit, ale vzdal som - musim ten BR dodrziavat frasa
a zhrnutie vcerajsieho dna :
tak dufam, ze dnes to bude lepsie, uvidime co to da...
- yakuzaaaa
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
holdem manager ma free trial nejakych 60 dni to by ti malo v pohode stacit ak budes makat nato aby si si po dvoch mesiacoch mohol kupit small stakes verziu za 55 dolcov http://www.holdemmanager.net/index.html
-
emjayko - Príspevky: 886
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/52 krát
emjayko napísal:holdem manager ma free trial nejakych 60 dni to by ti malo v pohode stacit ak budes makat nato aby si si po dvoch mesiacoch mohol kupit small stakes verziu za 55 dolcov http://www.holdemmanager.net/index.html
Trial ma 15 dni - je to na tej stranke!
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
keso26 napísal:..preco chodit okolo horucej kase a nenapisat veci tak ako sa maju
Trikoza by bol možno radšej, keby mal toto
-
KoPe - Príspevky: 289
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 3 krát/13 krát
KoPe je jasny talent na grafiku! Pekny hladky vyrez!
-
dzejkej napísal:emjayko napísal:holdem manager ma free trial nejakych 60 dni to by ti malo v pohode stacit ak budes makat nato aby si si po dvoch mesiacoch mohol kupit small stakes verziu za 55 dolcov http://www.holdemmanager.net/index.html
Trial ma 15 dni - je to na tej stranke!
hej viem, ze 15 je trial, ale mna to zaujimalo tak z dlhdobojesieho hladiska - ci nejaky "cez net pristupny" full version.. btw, da sa ten manager pochopit aj pre laika, kt. s tym nepracoval, alebo je niekde nejaky manual - co ja viem na nete, ci co ?
- yakuzaaaa
no chalani teda stihame co je pre nas podstatne hehe.. ja by som najprv bral to druhe potom to prve
a dnes som si dal zavazok, ze idem este raz pozerat YEGONOVe videa, prave luskam ryan fee strategy guide - niekto to tu spominal na blogu a chystam estel luskat pokerspravy.sk + skusit hodinku v herni... kiez by mi to vyslo...
a dnes som si dal zavazok, ze idem este raz pozerat YEGONOVe videa, prave luskam ryan fee strategy guide - niekto to tu spominal na blogu a chystam estel luskat pokerspravy.sk + skusit hodinku v herni... kiez by mi to vyslo...
- yakuzaaaa
yakuzaaaa napísal:hej viem, ze 15 je trial, ale mna to zaujimalo tak z dlhdobojesieho hladiska - ci nejaky "cez net pristupny" full version.. btw, da sa ten manager pochopit aj pre laika, kt. s tym nepracoval, alebo je niekde nejaky manual - co ja viem na nete, ci co ?
Dlhodobe hladisko? Co tak si to kupit? Autor si zasluzi odmenu, taktiez spravne pouzivanie toolu Ti nehorazne pomoze a je dost fajn vec mat to legalne a updatovat si to casto s moznostou vyuzivat vsetky nove moznosti bez cakania na cracky.
Na uvedenej oficialnej stranke mas vycerpavajuce FAQs a na fore mas temu venuvanu tomuto softu, kde ludia odpovedia. Dokopy by to malo stacit .
-
dzejkej napísal:yakuzaaaa napísal:hej viem, ze 15 je trial, ale mna to zaujimalo tak z dlhdobojesieho hladiska - ci nejaky "cez net pristupny" full version.. btw, da sa ten manager pochopit aj pre laika, kt. s tym nepracoval, alebo je niekde nejaky manual - co ja viem na nete, ci co ?
Dlhodobe hladisko? Co tak si to kupit? Autor si zasluzi odmenu, taktiez spravne pouzivanie toolu Ti nehorazne pomoze a je dost fajn vec mat to legalne a updatovat si to casto s moznostou vyuzivat vsetky nove moznosti bez cakania na cracky.
Na uvedenej oficialnej stranke mas vycerpavajuce FAQs a na fore mas temu venuvanu tomuto softu, kde ludia odpovedia. Dokopy by to malo stacit .
super vdaka.. ale ano holdem urcite kupim, ci sa mi to bude pacit alebo nie :-) myslim, ze na napredovanie to je fajn... uprimne zatial nepouzivam ziaden soft., ale chcem zacat s holdemom a poker tracker.. jaj ano mal som poker genius, ale neviem, nejako ma miatol :-) diky pozriem aj temu, skusim to troska pochopit a potom fujazdim na full PLATENU version :- )
- yakuzaaaa
ocuvajte mam doma knihu od helmuta : JAK HRAJI POKER PROFESIONALOVE.. ako uprimne nic riadne som sa z toho nedozvedel, co by mi pri NL HOLDEM mohlo nejako pomoct... je to moj osobny nazor, ci sa to dostalo do ruk aj niekomu inemu a ma rovnaky, pripadne podobny nazor ?
- yakuzaaaa
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 14 hostí.