Holdem manager
Nastaveni Holdem Managera pro SnG
Ahoj stahl sem si trial verzi HM, ale vubec se mi ho nepodarilo nastavit pro SnG A ani nikde sem nejaky navod nenasel Nemohl by mi nekdo poradit jak to nastavit? Prave se rozhoduju jestli poridit HM nebo PT3 a rad bych to ozkouzel. Dik za kazdou radu porad mi to vyhazuje nejakou chybu ze mam vybrat hrace lae kdyz ho chci vyrat tak mi to hodi nejakou chybu a nic se nedeje
Tohle vyskoci hend po spusteni:
A tohle kdyz dam edit.
Tohle vyskoci hend po spusteni:
A tohle kdyz dam edit.
- Hrk
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 13 krát/1 krát
Re: Holdem manager
Este raz skusim, od noveho roku mi nechce importovat handy do holdem manageru small stakes 1.05.07
Vie niekto co by s tym mohlo byt?
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Re: Nastaveni Holdem Managera pro SnG
Hrk napísal:...
nastav si Hero name (tvoj nick v herni)
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
Chlpo1989 napísal:Este raz skusim, od noveho roku mi nechce importovat handy do holdem manageru small stakes 1.05.07
instalni update 1.09 http://rvgsoftware.fileburst.com/HmUpdate.exe
-
Horsey7 napísal:Chlpo1989 napísal:Este raz skusim, od noveho roku mi nechce importovat handy do holdem manageru small stakes 1.05.07
instalni update 1.09 http://rvgsoftware.fileburst.com/HmUpdate.exe
ale mam small stakes a ked nainstalujem ten update tak mi to vyhodi trial verziu...
-
ja mam tiez smallstakes a nainstaloval som to v pohode
-
Horsey7 napísal:ja mam tiez smallstakes a nainstaloval som to v pohode
ked to spustim tak mi to vyhadzuje normalnu verziu a nie small stakes...tak neviem
Edit : Stacil restart PC
-
Poradil by mi prosim nekdo jak nejefektivnej nastavit pocty hracu pro statistky v SnG? nejak se moc v tom nevyznam je tam player 1-10 a u kazdeho se pak da vybrat od kolika do kolika hracu maji byt ukazovany statisky pri stole. a absolutne netusim jak to nastavit
- Hrk
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 13 krát/1 krát
Hore dáš HUD options a seating preferences...tam si navolíš na ktorom mieste pravidelne sedíš a máš to:)
Ja mám taky problém že ked zapnem SNG na P****Stars tak HUD mi vyhladá stoli ale nepriradí mi štatistiky. Tie musim priradiť manualne cez table finder čo mi dosť zaberá čas:( Nevie niekto v čom by to mohlo byť??? THX za radu
Ja mám taky problém že ked zapnem SNG na P****Stars tak HUD mi vyhladá stoli ale nepriradí mi štatistiky. Tie musim priradiť manualne cez table finder čo mi dosť zaberá čas:( Nevie niekto v čom by to mohlo byť??? THX za radu
- Alkoholix
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Je tu někdo kdo by mi poradil?
- nezobrazují se mi stats na F****Tilt pokeru....handy to normálně importuje po 5 s do správné složky, ale žádné stats se mi prostě neukazují...
Pls HELP
- nezobrazují se mi stats na F****Tilt pokeru....handy to normálně importuje po 5 s do správné složky, ale žádné stats se mi prostě neukazují...
Pls HELP
- Zuzmar
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.