yakuzov blog - cesta samuraja

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: yakuzov blog - cesta samuraja

Odoslaťod Chlpo1989 15 Jan 2010 13:42

yakuzaaaa napísal:
s poctom stolov mam ten isty problem, ze niekedy mi to skratka prerastie cez hlavu

podla mna to nie je problem, je to len zvyk a skill ktory budes dosahovat hranim...

yakuzaaaa napísal: ja si stale vtlkam do hlavy, len este to nie je taka automatika, niekedy pridlho ratam

ja osobne vyuzivam time bank pri spotoch v ktorych som si neni isty a potrebujem ratat dost presne a dlhsie samozrejme

yakuzaaaa napísal:takze preto tu

tu ti nikto nebude hovorit ze "nono toto nesmies" :vyprask: kazdy ti iba poradi a ty si z toho musis zobrat to svoje.
Je tu jeden chalanisko ktory mal BM taky ze : 5BI a ked mal 3 tak isiel nizsie.
BM by si mal mat taky akym stylom hras. Ked hras viac agresivne treba ho mat vyssi lebo vies, ze to lieta hore dole. A ak hras tight nemusis mat 50BI na dany lvl staci v pohode menej imo
Edit : Je to vec vlastnej pohody
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod yakuzaaaa 15 Jan 2010 13:58

Chlpo napísal:
yakuzaaaa napísal:takze preto tu

tu ti nikto nebude hovorit ze "nono toto nesmies" :vyprask: kazdy ti iba poradi a ty si z toho musis zobrat to svoje.
Je tu jeden chalanisko ktory mal BM taky ze : 5BI a ked mal 3 tak isiel nizsie.
BM by si mal mat taky akym stylom hras. Ked hras viac agresivne treba ho mat vyssi lebo vies, ze to lieta hore dole. A ak hras tight nemusis mat 50BI na dany lvl staci v pohode menej imo
Edit : Je to vec vlastnej pohody

tiep prve veci beriem ako ty, proste chce to len dlhodoby trening, studovania, hrania a pojde to aj samo + nejake softy ako PT, HM.. a myslim, ze vysledky pridu.. len treba vydrzat.. ako ja beriem rady dost k srdco mojo, hlavne aspon teraz ked zacinam, len si obcas nedam pozor a je to.. a ten BM - ja hram viac tight aspon teraz na zaciatku, nesnazim sa rubat hlava nehlava agresivne, teda samozrejme zavisi od stola... ja som sa troska obaval ci mi BR 15BI bude takto stacit, je to take minimum, ale skusil som, chytil som sa v prve dni, trocha posunul, a teraz mam podla mna celkom safe BM - a mas pravdu je to o vlastnej pohode, ja som takto spokojnucky, uvidime ako sa pojde hore (dufam, ze dole moc ne).. makky ale ked si predstavim, ze na NL20 este musim tak +300 naskrabat, no este bude dlha cesta samuraja a :yegon:
yakuzaaaa

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod TuKE 15 Jan 2010 14:00

Iba pre doplnenie, okrem stakes a štýlu akým hráš, pri BRM dosť záleží aj na počte hraných stolov.
Hrať 1 stôl a mať 50BI BR je zbytočné.
Obrázok používateľa
TuKE

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

Odoslaťod yakuzaaaa 15 Jan 2010 14:04

TuKE napísal:Iba pre doplnenie, okrem stakes a štýlu akým hráš, pri BRM dosť záleží aj na počte hraných stolov.
Hrať 1 stôl a mať 50BI BR je zbytočné.

50 BI sa aj mne na dany stol pri mojom style zda zbytocne, to by som sa fakt musel snazit, ved ani za den neodohram nejako extra ruk...myslis, ze mozno teda nie je prehreskom ked fakt hram jeden, max. dva stoly sucasne skusit aj NL 20 ? mozno nie s full BI, co ja viem 15... ako niekedy to laka, ale nechcem moc riskovat. len sa pytam na nazor 8-)
yakuzaaaa

Odoslaťod Chlpo1989 15 Jan 2010 14:07

yakuzaaaa napísal:
mozno nie s full BI, co ja viem 15

vzdy si sadaj s full BI
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod yakuzaaaa 15 Jan 2010 14:23

Chlpo1989 napísal:
yakuzaaaa napísal:
mozno nie s full BI, co ja viem 15

vzdy si sadaj s full BI

ako raz som niekde čítal, že negraneu hrával, tak, že išiel s polovičným BI a ked urobil double skončil na danom table.. to skoncenie sa mi nepaci, ale rozmyslal som, ci ten polovicny stack nie je zly napad.. na NL 10 stale doplnam na FULL BI.. a tuke mi dal maleho chrobaka do hlavy... ale ne NL 10 staci, nebudem vyskakovat :x
yakuzaaaa

Odoslaťod TuKE 15 Jan 2010 14:47

Ja len hovorím, že nie je potrebné mať nejaký megasafe BR ak človek, ktorý má isté znalosti a skúsenosti hrá iba jeden stôl.
Myslíš si, že tvoje znalosti a skúsesnosti sú dostatočné?

Negreanu hral pravdepodobne nejaký challange, ktorý však nemal s každodenným grindom veľa spoločného, skôr to bol reklamný ťah na prilákanie ovečiek.

VŽDY BY SOM SI SADOL KU STOLU S 20BB alebo 100BB nič medzi neexistuje.
Obrázok používateľa
TuKE

Odoslaťod tucniak 15 Jan 2010 15:04

ale existuje-WIZDO STYLE..ak teda wizdo este existuje....:D:D:D
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod yakuzaaaa 15 Jan 2010 15:07

tucniak napísal:ale existuje-WIZDO STYLE..ak teda wizdo este existuje....:D:D:D

opis troska ten styl, interesting :-)
yakuzaaaa

Odoslaťod TuKE 15 Jan 2010 15:10

yakuzaaaa napísal:opis troska ten styl, interesting :-)

Radšej nie, prišiel si sem predsa, aby si sa zlepšoval, či?
Obrázok používateľa
TuKE

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 24 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!