Riddlah Blog aka POKAH PROW WANNA BE

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Riddlah Blog aka POKAH PROW WANNA BE

Odoslaťod Chlpo1989 19 Jan 2010 19:26

poldinhoo napísal:jo a chlpo ono asi učiť sa na vyšších limitoch bude trochu drahšie.. ;)

Je mi to jasne ale kazdy den riesit situacie ked sa clovek ocitne v 3betovanom pote a na flope 288 sa chalan stackne J8 vs. tvoje AA alebo PF allin KK vs. jeho 45o alebo AK vs. K3 na flope K3J ma tiez velmi nebavi a standart play sa pre mna stava koli takymto rukam BE, pretoze co si nahrabem v malych spotoch za 1/2 hod. to pustim v spotoch ked sme PF allin s AA alebo KK :(

JK: Som si vedomy toho, ze to moze dost ovplyvnit moj "pokrovy vyvoj" ale pokial chcem hrat aspon na NL5 musim sa nejako rychlo dostat zo stoky :D
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod dzejkej 19 Jan 2010 19:30

Chlpo1989 napísal:
poldinhoo napísal:jo a chlpo ono asi učiť sa na vyšších limitoch bude trochu drahšie.. ;)

Je mi to jasne ale kazdy den riesit situacie ked sa clovek ocitne v 3betovanom pote a na flope 288 sa chalan stackne J8 vs. tvoje AA alebo PF allin KK vs. jeho 45o alebo AK vs. K3 na flope K3J ma tiez velmi nebavi a standart play sa pre mna stava koli takymto rukam BE, pretoze co si nahrabem v malych spotoch za 1/2 hod. to pustim v spotoch ked sme PF allin s AA alebo KK :(

JK: Som si vedomy toho, ze to moze dost ovplyvnit moj "pokrovy vyvoj" ale pokial chcem hrat aspon na NL5 musim sa nejako rychlo dostat zo stoky :D

1) J8 vs AA - A co vsetky tie situacie, ked flopne 8 alebo J a sa Ti tam stackne? Co tie situacie, ked calluje s takym trashom a dava Ti peniaze v spotoch, kde rozumny clovek foldne?
2) KK vs 45o - A co vsetky tie situacie, ked tam vyhras?
3) AK vs K3 - A co vsetky tie situacie, kedy flopnete obaja TP a stacknes ho, pretoze hra take divne ruky?

Mozem Ti s urcitostou povedat, ze Tvoj pristup je tragicky a cakaju Ta s nim problemy. To je myslenie, ktore generuje tilt/Cgame. To, ako sa k tomu postavis, je uz na Tebe.
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod Chlpo1989 19 Jan 2010 19:34

dzejkej napísal:...

Budem na tom musiet este tvrdsie makat ako doteraz. Este dobre,ze som to sem napisal, aspon viem kde som :bad:
Skoncia skusky a zacnem pracovat na naprave... :fish:
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Odoslaťod SadPraetor 19 Jan 2010 19:41

Chlpo1989 napísal:JK: Som si vedomy toho, ze to moze dost ovplyvnit moj "pokrovy vyvoj" ale pokial chcem hrat aspon na NL5 musim sa nejako rychlo dostat zo stoky :D

Viem ze pri prechode z NL2 na NL5 na PS som zazil nenormalny sok... po 15min 3BI dole, vypinal som stoly a pisal kamaratovi ze doprdele ja ten poker asi vobec neviem hrat. Prvych 1000 ruk po prechode som naslapoval po spickach nez som si zvykol na zmenu
na NL2 mas dost casto velmi opatrnych ludi, pasivnych, fishe, alebo ludia budujuci bankroll, ktory ho nechcu bustnut, disciplinovany ludia co s pokrom zacinaju
Na NL5 az NL10 sadnu ludia ktorym nejde o to budovat bankroll, hrat safe, chlapik depozitne 50 dolarov, a rozhadze ich, no nechce sa mu hrat na NL2, NL5 a NL10 to znie lepsie. Priprav sa na to ze i takyto maly krocit moze znamenat o dost agresivnejsiu hru, ludi co hraju reckless
Ber v uvahu co budes robit ak tvoj styl bude weak TAG, a budes mat na stole 2-3 sialencov
Obrázok používateľa
SadPraetor

Založený: Apr 2009
Poďakoval/li: 1 krát/7 krát

Odoslaťod Chlpo1989 19 Jan 2010 19:45

Mozno by si sa cudoval kolko sialencov je na NL2 na FT :D Ak mas cas a chut odohraj 300 ruk a garantujem ti, ze ak budes mat otvorene 4 stoly najdes aspon tucet sialencov a magorov a agresivnych maniakov :)
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Odoslaťod Riddlah 19 Jan 2010 20:17

@JK

takze pokial by som chcel hrat niekedy napr. na vysich stakes 30/20 mam sa to ucit uz na microstakes nl5, respektive nl2,nl10 ?
Obrázok používateľa
Riddlah

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 67 krát/9 krát

Odoslaťod SadPraetor 19 Jan 2010 20:23

Riddlah napísal:@JK

takze pokial by som chcel hrat niekedy napr. na vysich stakes 30/20 mam sa to ucit uz na microstakes nl5, respektive nl2,nl10 ?

mozeme pouzit "co sa zamlada naucis, na stare kolena ako keby si nasiel..."

urcite nuskodi sa ucit uz ked zacinas budovat svoj bankroll, a dnes je aj kusok vyssia uroven, coraz viac ludi berie ten poker ako skill sport, takze sa viacej venuju studiu, rozdiel medzi micro a mini stakes nie je "asi" az taky kruty v tychto dnoch
Obrázok používateľa
SadPraetor

Založený: Apr 2009
Poďakoval/li: 1 krát/7 krát

Odoslaťod dzejkej 19 Jan 2010 20:32

Ty si sadas k stolom, ze chces hrat x/y? Hrat mas predsa podla stola a nie podla toho, ako sa rozhodnes pri rannej toalete :).

Aj na NL2 a aj na NL100 sa mas snazit hrat dobre, mysliet nad rangeami a neprenasat si chyby na vyssie stakes s uplnym kludom :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod Horsey7 19 Jan 2010 20:42

nema zmysel ist vyssie ked nebeatujes dany limit..som presvedceny ze nieco ako NL5 sa da beatovat nad 10bb/100 nakolko ako tu bolo spomenute, majorita hracov je ochotna ist do SD s horsimi rukami ako ty a teda na vzorke x ruk, kde x sa blizi nekonecnu, musis byt v zisku ak nerobis ine zasadne chyby, ktore ti ten zisk znizuju :)

a btw. nie je lepsie naucit sa hrat dobre na 2 stoloch a ked vidim, ze mam prehlad v majorite situacii a robim minimum chyb (pre danu uroven hry) prejst na 4? :)
Obrázok používateľa
Horsey7

Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Odoslaťod Riddlah 19 Jan 2010 21:28

dzejkej napísal:

Ty si sadas k stolom, ze chces hrat x/y? Hrat mas predsa podla stola a nie podla toho, ako sa rozhodnes pri rannej toalete :).

Aj na NL2 a aj na NL100 sa mas snazit hrat dobre, mysliet nad rangeami a neprenasat si chyby na vyssie stakes s uplnym kludom :).

myslim to takto, pokial mozem na nizsich limitoch nitovat a ist hore so svojim rolom, tak naco potom mixovat svoju hru, by som len zbytocne mohol stracat v semi-marginal spotoch, teda nevyznam sa v tom az tak dobre, mozno hovorim od veci, ale niektore nie velmi dobre ruky hraju hraci na vysich limitoch aby mixovali svoju hru, a aby im ich monstre lepsie preplacali, ale ked mi ich na mojich microstakes preplatia tak ci tak ?
Obrázok používateľa
Riddlah

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 67 krát/9 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 16 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!