Highway to hell by Chlpo1989
Re: Nízkorozpočtový Chlpo1989 Blog
fok it..
není rigged..hraj ďalej,máš na to..keď sme hrali spoločnú session,tak si ma tam ownil a tých sráčov tam musíš owniť tiež..
držím palce ale chápem,že sa potrebuješ vykričať,na to je blog ja ho mám na to tiež
není rigged..hraj ďalej,máš na to..keď sme hrali spoločnú session,tak si ma tam ownil a tých sráčov tam musíš owniť tiež..
držím palce ale chápem,že sa potrebuješ vykričať,na to je blog ja ho mám na to tiež
-
poldinhoo - Príspevky: 1292
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 128 krát/61 krát
držim prsty nech sa ti to otoci
pod akym nickom hravas na ftp lebo tak to vyzera ze sa niekedy mozno stretneme na nl2 lebo na nl5ke ma uz nelubia asi
pod akym nickom hravas na ftp lebo tak to vyzera ze sa niekedy mozno stretneme na nl2 lebo na nl5ke ma uz nelubia asi
-
Riddlah - Príspevky: 714
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 67 krát/9 krát
Riddlah napísal:držim prsty nech sa ti to otoci
Dakujem, Chlpo1989 tak ako tu...
poldinhoo napísal:fok it..
Jasne, ze nie je Som si robil srandu iba. Len nemam rad ked ma to takto plieska A ano aj na toto mam blog
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Za 5 hodin najtazsia skuska zo semestra. Pokial nespravim mozem depozitnut vsetky peniaze a zacat hrat profesionalne Hadam sa to stastie co mi chybalo v sessions ukaze rano
Wish me Luck!
Wish me Luck!
-
Chlpo1989 napísal:Za 5 hodin najtazsia skuska zo semestra. Pokial nespravim mozem depozitnut vsetky peniaze a zacat hrat profesionalne Hadam sa to stastie co mi chybalo v sessions ukaze rano
Wish me Luck!
Vela stastia!
Ja mam v pondelok statnice - nespravim a letim . Nelzon ma dnes, tak aj jemu prajem .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Tak skuska uspesne za mnou Chalani drzim vam palce!!!
Rozhodol som sa odreagovat pri pokri s umyslom hrat vyslovene v pohode, porozmyslat a hlavne zabavit sa.
Hned na zaciatku po odohrani takmer 1 orbitu nachadzam AJ na UTG:
Full Tilt Poker $0.01/$0.02 No Limit Hold'em - 6 players
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
SB: $1.41
BB: $1.22
Hero (UTG): $2.08
MP: $1.95
CO: $0.76
BTN: $6.33
Pre Flop: ($0.03) Hero is UTG with J A
Hero raises to $0.08, 1 fold, CO calls $0.08, 3 folds
Flop: ($0.19) A 2 T (2 players)
Hero bets $0.12, CO calls $0.12
Tu som mohol koli draw dat kludne aj 0,15
Turn: ($0.43) A (2 players)
Hero bets $0.20, CO raises to $0.56 all in, Hero ?
Dorazila draw ale triafam trips. Betujem len pol potu koli tomu, ze ked mi to tam pusti mozem zahodit?
Alebo je toto nepolozitelna ruka proti shortovi ktory ma v rangei ruky typu Ax. AT a A2 mozme vylucit pretoze by nas raisoval na flope?
Rozhodol som sa odreagovat pri pokri s umyslom hrat vyslovene v pohode, porozmyslat a hlavne zabavit sa.
Hned na zaciatku po odohrani takmer 1 orbitu nachadzam AJ na UTG:
Full Tilt Poker $0.01/$0.02 No Limit Hold'em - 6 players
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
SB: $1.41
BB: $1.22
Hero (UTG): $2.08
MP: $1.95
CO: $0.76
BTN: $6.33
Pre Flop: ($0.03) Hero is UTG with J A
Hero raises to $0.08, 1 fold, CO calls $0.08, 3 folds
Flop: ($0.19) A 2 T (2 players)
Hero bets $0.12, CO calls $0.12
Tu som mohol koli draw dat kludne aj 0,15
Turn: ($0.43) A (2 players)
Hero bets $0.20, CO raises to $0.56 all in, Hero ?
Dorazila draw ale triafam trips. Betujem len pol potu koli tomu, ze ked mi to tam pusti mozem zahodit?
Alebo je toto nepolozitelna ruka proti shortovi ktory ma v rangei ruky typu Ax. AT a A2 mozme vylucit pretoze by nas raisoval na flope?
-
mas docallovat 36 centov aby si hral o 1,55$, so setom AAA to nepolozis, staci vyhrat v 23% pripadov
i keby tam mal flush, tak mas 10outov co ti daju fullhouse/poker, takze asi 21% sanca na vyhru, a pritom je velmi pravdepodobne ze ma set A ako ty
A2/AT calloval by tento hrac preflop raise z UTG s tymi kartami?, A2 by som vcelku vylucil, AT by asi na flope raisoval
i keby tam mal flush, tak mas 10outov co ti daju fullhouse/poker, takze asi 21% sanca na vyhru, a pritom je velmi pravdepodobne ze ma set A ako ty
A2/AT calloval by tento hrac preflop raise z UTG s tymi kartami?, A2 by som vcelku vylucil, AT by asi na flope raisoval
-
SadPraetor - Príspevky: 114
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 1 krát/7 krát
uplne suhlasim s nazorom uvedenym hore
btw: Chlpo čo studujes ?:D
-
Riddlah - Príspevky: 714
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 67 krát/9 krát
tak tak sad to pekne napisal az na detail ze to nebol set ale trips...chlpo to si fakt uvazoval ze foldnes trips proti shortovi? alebo si nam zase result oriented...
-
emjayko - Príspevky: 886
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/52 krát
Riddlah napísal:
Geograficke informacne systemy a pozemkove upravy
emjayko napísal:tak tak sad to pekne napisal az na detail ze to nebol set ale trips...chlpo to si fakt uvazoval ze foldnes trips proti shortovi? alebo si nam zase result oriented...
nie neboj, ja som si to len overoval...
SadPraetor napísal:mas docallovat 36 centov aby si hral o 1,55$, so setom AAA to nepolozis, staci vyhrat v 23% pripadov
rozmyslal som presne takto len som potreboval pocut, ze to bolo dobre lebo v poslednej dobe -9BI O_o
Edit: Tu sa z UTG limp/3betuje 89s
Super ukazal JJ
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.