GolferSVK napísal:
ee mam cracknutu full verziu
tak potom neviem, mozno skusenejsi borci budu vediet
GolferSVK napísal:
ee mam cracknutu full verziu
3Sammy napísal:Zdravím... Mám problém s nastavením PT3.. Som v takejto oblasti začiatočník, tak mám s tým problém..Myslím že všetko už je v poho, ale čo tam treba nastavit aby mi ukazovalo stats priamo v on line herni???aj súperov aj moje...Či pri free triali na 60 dní sa to nedá?? skúste prosím poradit. Ďakujem
Adrian1990 napísal:1, ako sa nastavuje aby na stat. na stole neukazoval PT aj ten farebný ramcek v ktorom su uvedené cisla (STAT. ) Cize chcem len cisto cisla lebo ten ramcek mi tam dost veci prekrýva
Adrian1990 napísal:2, mam taky problem ze moje PT nezobrazuje pri hrani na PS SNG stat. na stol , ale zaujimave ze pri cashgame uz hej . Stat. si roby pre seba , mam ich v database ale na stol ich nedava.
7castle mi napisal ze si musim stiahnut nieaky subor este k tomu alebo co ... ale neviem si stym radi a on ma tiez plnu hlavu svojich starosti takze dalej odpovede som sa uz nedockal
keso26 napísal:Adrian1990 napísal:1, ako sa nastavuje aby na stat. na stole neukazoval PT aj ten farebný ramcek v ktorom su uvedené cisla (STAT. ) Cize chcem len cisto cisla lebo ten ramcek mi tam dost veci prekrýva
v menu klikni na "configure" a tam vyber "configure HUD". Z menu "profile" si vyber profil, ktor chces upravit. Vpravo dole je taky slider s nazvom "Translucecny", vlavo je "solid" a vpravo "clear", tu si nastavujes intenzitu pozadia pod statistikami. Farbu pozadia si mozes menit o nieco vyssie pri "backround color". Ak si slider nastavis uplne vlavo na "solid", tak pozadie pod statistikami bude uplne cierne, ak pojdes so sliderom doprava smerom k "solid" bude pozadie cim dalej tym viac priehladnejsie. Ak sa nastavis uplne vpravo, tak pozadie neuvidis.
Naspäť na Pokrové programy a služby
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.