Riddlah Blog aka POKAH PROW WANNA BE
Re: Riddlah Blog aka POKAH PROW WANNA BE
PUSH PUSH PUSH
Cudujem sa, ze neukazal flush. Je to tu bezny ukaz rr s draws.
Cudujem sa, ze neukazal flush. Je to tu bezny ukaz rr s draws.
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
diki za answer uz som sa bal ze mi unikaju elementarne veci
-
Riddlah - Príspevky: 714
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 67 krát/9 krát
Riddlah napísal:diki za answer uz som sa bal ze mi unikaju elementarne veci
Nie neboj, ked sa mi bude chciet tak najdem za posledne 2 dni v HH take veci ze budes odpadavat
-
takze , moj notebook je uz plne funkcny takze vyhodnotenie januara:
-
a este jeden, lebo mi neslo pridat obe do jedneho prispevku
-
To kde hravas NL2? O_o
Tvoje staty?
Preco len tolko malo ruk?
Tvoje staty?
Preco len tolko malo ruk?
-
hravam na full tilte, dokonca mam na teba 7ruk tam
nl staty su zakruhlene 20/15/3.11 5.2 3bet
tretinu mesiaca som nemal pc v poriadku nedalo sa hrat, a inac hraval som hodinu denne, tak tak mi vyslo len tak malo ruk, 6k je pre mna dost anyways, vzhladom na to, ze niekedy hram 2 niekedy 4stoly
nl staty su zakruhlene 20/15/3.11 5.2 3bet
tretinu mesiaca som nemal pc v poriadku nedalo sa hrat, a inac hraval som hodinu denne, tak tak mi vyslo len tak malo ruk, 6k je pre mna dost anyways, vzhladom na to, ze niekedy hram 2 niekedy 4stoly
-
ber to ako otazku zaciatocnika:
ak na flope Q96 ta niekto reraisne a ty drzis "iba" overpair preco nefoldnes? - v tejto situacii je snad jasne, ze super ma viac nez jeden par nie(predpokladam ze draw by nereraisol)? Ak som uplne vedla, tak mi kludne vynadaj...
ak na flope Q96 ta niekto reraisne a ty drzis "iba" overpair preco nefoldnes? - v tejto situacii je snad jasne, ze super ma viac nez jeden par nie(predpokladam ze draw by nereraisol)? Ak som uplne vedla, tak mi kludne vynadaj...
- ableton
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 2 krát/0 krát
nerad skladam esa
to praveze neviem, ci by mohol mat nejaky draw s ktorym by to spravil, so silny drawom ako TJs by ma asi reraisol, z nejakym gutshotom + straight drawom mozno tiez neviem, takisto by snad mohol mat Aj AQ, KQ, alebo blufovat ? fakt neviem, nerad by som skladal v takejto situacii esa, myslim si ze to nieje dobry napad, hoci mozno je
to praveze neviem, ci by mohol mat nejaky draw s ktorym by to spravil, so silny drawom ako TJs by ma asi reraisol, z nejakym gutshotom + straight drawom mozno tiez neviem, takisto by snad mohol mat Aj AQ, KQ, alebo blufovat ? fakt neviem, nerad by som skladal v takejto situacii esa, myslim si ze to nieje dobry napad, hoci mozno je
-
ableton napísal:ber to ako otazku zaciatocnika:
Zalezi od supera - pasivni hraci alebo regulari neblazniaci sa v multiway potoch tam maju monster hand alebo aspon monster draw. Ak tam mas supera, ktory nerozlisuje situacie ako multiway/headsup pot a teda nechape, ze herov cbetovaci range je tam silny, tak ten tam je schopny raisovat hromadu ruk - dobry TP, OESD, FD, tak to potom fold urcite nie je .
Riddlah napísal:betujem vela aby som vyhnal co najviac ludi s potu
Zle, zlee. Nebetujes, aby si vyhnal ludi, ale aby si ich nechal platit neumerne vela a na tom zarabal.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 5 hostí.