problematicka ruka - babo rad

Všetko, čo sa týka Texas Holdem cash games

Re: problematicka ruka - babo rad

Odoslaťod koumacik 22 Dec 2009 17:35

stiahol som si ten pokerstove, neviem ci som to tam vsetko spravne zadal, ale moja eqity po flop action pri jeho range : 99+,77-22,AQs,A8s-A7s,KQs,Q8s+,98s,87s,76s,AQo,KQo,Q8o+ je 90.040%... + vstetky ostatne ruky typu bluff, kedze pri jeho statoch bol ten flop raise celkom ocakavatelny...

nemal som tam dovod na tricky play a nesnazit sa ho vyhnat s boardu?
ci som to tam mal supovat tak ci tak?
ked to beriem skrz jeho agg a foldtoCbet tak asi nie,
kebyze ma tieto cisielka nizsie, asi by som to tam palil jedna radost,
a tiez samozrejme zalezi od akcie pred flopom.
to ze ma dorovnal pfr a raisol flop neznamena nic,
akurat ja som sa tesil ze ho mam tam, kde som ho chcel mat.. :wall:

proste pri jeho statoch som sa spoliehal na to, ze to zahra tak, ako to zahral,
len naozaj som tam necakal to QQ...
koumacik

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod Horsey7 22 Dec 2009 20:39

koumacik napísal:stracam value? cim? tricky play? jo, betujem tretinu potu, pretoze,uz som to spomenul, tym ze typek bol SB, foldtoCbet mal 70, agg 5.0..jeho raise bol pre mna uplne pochopitelny pri jeho agg a poporavde som ho cakal.
ten range supera bol zly? preco? podla mna tak akurat, akurat som tam zabudol dopisat 99-JJ, PP, mozno A7, A8..
vychadzam stale z toho ze bol na SB a jeho 3bet je 0, takze stale tam moze mat to AA a kludne bluff..
aj ked popravde to AA a ani podobnu handu som mu neveril, po jeho checku na turne som ho daval na to Qx, middle pair alebo bluff...i ked som mohol betnut na turne, chcel som aby bol stale v tom ze ma lepsiu ruku a odvinie sa to od akcie na riveri..
pokial ma raisol na flope s bluffom po mojom mini bete, tak co od neho dostanem na turne po mojom bete? nic...
skor cakal ze zahodim moju netrafenu handu, moj check na turne bol aby trafil aspon nieco...
mal som na neho poziciu, tak som cakal ze skor ci neskor tam supne dalsi bet s jeho middle pairom, popripade sa mu vylepsi ruka a mozme prejst k akcii, pokial sa na boarde neobjavi 9,10...

ale tak zase aby som z toho nevysiel uplne fishy, tretinu potu nebetujem nikdy, tu som musel, skrz celej akcie a mojich ocakavani heh

preto je ta ruka v tomto oddeleni hehe

mozem ti poslat celu moju HH a na jednej ruke spocitas moje tretinove bety pri podobnych akciach, mozno aj ta jedna ruka bude vela..

nechcem tym nic dokazovat, len ma proste zaujima nazor profi hracov k tejto hande a som za kazdu konstruktivnu kritiku..
aj po tychto vysvetleniach, mojich ocakavani a pridani par statistik to bolo tak strasne zle zahrane?

dakujem :poklona:

fuu, nebudem sa opakovat, ak chces zlepsovat svoju hru, tak sa skus zamyslat nad tym, co tu odznelo (vid. pytat sa po tom, co ti viac ludi vysvetlilo ako si stracal value, ze preco stracas value..)

v kazdom pripade by som tu ruku presunul do temy Pokrove partie, nakolko na tejto ruke nebolo nic problematicke, nakolko sa hrala sama..

tiez ak ako default cakas, ze niekto s AF 5 bude automaticky raisovat tvoje cbety, tak sa pleties..ak by mal na vzorke >1000 ruk Raise cbet povedzme 25%, tak moze byt pravdepodobnejsie, ze ta raisne

proste v tejto ruke si nemal plan, netusil si range supera a stratil si value v longrune, co nie je tragedia, nakolko kazdy z nas zacinal a chyby sme robili a robime vsetci stale

moja rada znie - studuj, hraj stakes na ktore mas skill a rozmyslaj nad inymi rukami a analyzami napriklad aj tu na fore a hlavne sa nezarad medzi poslednu vlnu hracov na pokerportali, ktori maju tendenciu neskutocne nezmyselne obhajovat svoju zlu hru aj ked im radia podstatne skusenejsi a lepsi hraci

:gl:
Obrázok používateľa
Horsey7

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Odoslaťod koumacik 22 Dec 2009 22:03

ok, berem na vedomie :good:
koumacik

Založený: Dec 2009

Odoslaťod Pajo22 24 Jan 2010 19:46

ahojte potrebujem pomoc pri jednej ruke: Staty: BTN: 15/9/agg 1,0 ruk 179,Fold CB nemam staty, BB 75/5/agg 1,0 Fold to CB 67% ale odohratých ruk mám len 19.

Entraction $4.00 No Limit Hold'em - 5 players - View hand 494672
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter

BTN: $4.45
Hero (SB): $5.11
BB: $6.97
UTG: $3.86
CO: $0.71

Pre Flop: ($0.06) Hero is SB with 9 :spade: 9 :diamond:
UTG calls $0.04, CO calls $0.04, BTN calls $0.04, Hero raises to $0.24, BB calls $0.20, 1 fold, CO calls $0.20, BTN calls $0.20
pred flopom som sa rozhodol s 99 raisovat a to z dovodov fish na BB na UTG a na CO ked mali vsetci viac ako 50% ruk co hrali a BTN bol tight ktory tiez len limpol a predpokladal som že zahodí svoju slabu ruku kedze neraisoval ale len limpoval.
Flop: ($1.00) 4 :diamond: 5 :club: 6 :diamond: (4 players)
Hero bets $0.75, BB calls $0.75, CO folds, BTN calls $0.75
na malom borde som CB ako iniciator PFR.
Turn: ($3.25) A :diamond: (3 players)
Hero checks, BB bets $0.68, BTN calls $0.68, Hero folds
cheeks z mojej strany prisiel po príchode A na boar hrala postupka a flush, a top pár ktory som bral do úvahy tiež. V tomto okamihu sa mi nezdalo rozumne CB dalej aj ked odstupom casu si uvedomujem ze takto nezistím co mali. vkazdom pripade som checkol. nevedel som čo spravit!!!po ich raise som Foldol kedže som si myslel ze maju niečo čo mna prebíja . možte mi prosim poradiť čo robit popripade ako to zahrat cele od znova bolo vobec dobre raisovat z SB do 4hráčov? prímem všetky rady. chcem aby v buducnosti boli taketo ruky ziskove.
River: ($4.61) 2 :club: (2 players)
BB checks, BTN checks
Obrázok používateľa
Pajo22

Založený: Apr 2009
Poďakoval/li: 6 krát/1 krát

Odoslaťod Komedia 25 Jan 2010 01:31

-PFR je na mieste aj keby som do 3och hračov dal ja cca 30centov ked som OOP
-FLOP heavy drawy a myslim že každa karta ktorá príde je pre teba scarry takže chck :x
-TURN check/foldujem
-A čo sa týka riveru, ked odcheckovali tak si mal vidieť na showdowne ich ruky nie ?
-na turne mohli mat obaja naozaj hocico ...2 pary, par a open-ended, par a flushdraw :shock:

Proste ti na 99 došiel skurvyFLOP a ešte horší turn :) nabuduce to snad dojde lepšie ;)
Obrázok používateľa
Komedia

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 47 krát/38 krát

Odoslaťod Mareccc1 25 Jan 2010 03:21

Ja by som taky flop check raisoval allin .. :D
Mareccc1

Založený: Jan 2008
Poďakoval/li: 1 krát/11 krát

Odoslaťod Komedia 25 Jan 2010 03:26

on z tej ruky chcel urobit ruku ziskovu nie ruku bud alebo :D IMO :P
Obrázok používateľa
Komedia

Odoslaťod Kubec99 25 Jan 2010 14:15

Kubec99

Založený: Jan 2010

Odoslaťod Komedia 25 Jan 2010 19:04

Kubec99 napísal:plz kde bola chyba?
https://www.pokertableratings.com/hand- ... 4564033143
dopredu thx

Na turne betuje pol potu do sparovaneho boardu ;) tam maš odpoveď...mal si foldnuť...samozrejme ešte záleží na statoch ktoré si ale neuviedol
Obrázok používateľa
Komedia

Odoslaťod Kubec99 26 Jan 2010 13:38

Komedia napísal:
Kubec99 napísal:plz kde bola chyba?
https://www.pokertableratings.com/hand- ... 4564033143
dopredu thx

Na turne betuje pol potu do sparovaneho boardu ;) tam maš odpoveď...mal si foldnuť...samozrejme ešte záleží na statoch ktoré si ale neuviedol

máš pravdu teraz som si uvedomil....že by po raise nehral A4 alebo 4+kicker... ked to dával do spárovaného boardu tak som mohol vydedukovať s toho 44 respektíve že ho trafil ten set do fullhousu...diki za radu ..správnou analýzou sa človek naučí vela :)
Kubec99

Založený: Jan 2010

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Cash games - Texas Holdem

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!