Rozhovor s jedným z najúspešnejších slovenských hráčov Jánom
Re: Rozhovor s jedným z najúspešnejších slovenských hráčov Jánom
neni to jedno? pred tyzdnom sme sa tu hadali ze 33 vyhrava nad AA 63% online a teraz vam vadi kazde jedno slovicko/cisielko za ktore sa da chytit ... ak vas to bavi tak chodte spochybnovat teoriu relativity a nie poker dmnc
-
MiskoKvo - Príspevky: 350
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 12 krát/9 krát
somNula napísal:
ako si prisiel na to ze videl 4285x poker?
edit: 7 card poker (stud) != holdem
jasne ospravedlnujem sa, samozrejme ze malo byt ze 36x videl poker
7card je 7card to vobec nesuvisi s tym ako sa vola hra
- martinique39
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 3 krát/0 krát
martiniq vyborne editujes potmehudsky prispevok ani nenapises, co si editol-keby si uz nebol citovany ani sa to nezisit a niekto dalej v diskusii moze kvoli tvojej uprave reality vyzniet hlupo
BRAVO
vies, su veci, ktore sa skratka v diskusii slusia:)
BRAVO
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
tucniak napísal:martiniq vyborne editujes potmehudsky prispevok ani nenapises, co si editol-keby si uz nebol citovany ani sa to nezisit a niekto dalej v diskusii moze kvoli tvojej uprave reality vyzniet hlupo
BRAVO
no niekto uz hlupo vyznel ale za to ja fakt nemozem.
cudujem sa ze si sa neozval ked presne to iste spravil yegon
- martinique39
asi som si to nevsimol lebo tu nie som cele dni a noci? citis sa nejak ublizeny, ci?
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
zhrniem to co som sa snazil vysvetlit (niektore svoje predchadzajuce nazory som aj zmenil alebo upravil).
ak herne podvadzaju tak to robia hlavne pri turnajoch a z dvoch dovodov. aby bola hra zaujimava a aby hraci rychlo vypadavali a znova sa do turnajov prihlasovali. da sa to robit iba stretom dvoch a viac silnych ruk naraz. statisticky je velmi mala pravdepodobnost stretu postupky a full house, alebo farba a 3... v online turnajoch sa to stava ale velmi casto.
dokazat by to vedel niekto kto ma dost velke HH a rozumie statistike a hlavne mal na to chut. ale ak niekto uvidi v 100 rukach v turnaji min. 5 krat stret farby a fullhouse na to ziadnu chut nema
to ze obhajcovia online nevedia o statistike nic je jasne z toho ze vobec neprotestovali proti uvedenym bludom co mali byt pradepodobnosti v pokri.
nikto netvrdi ze sa online nema hrat, len si treba uvedomit ze online a live su v podstate dve uplne ine hry.
ak herne podvadzaju tak to robia hlavne pri turnajoch a z dvoch dovodov. aby bola hra zaujimava a aby hraci rychlo vypadavali a znova sa do turnajov prihlasovali. da sa to robit iba stretom dvoch a viac silnych ruk naraz. statisticky je velmi mala pravdepodobnost stretu postupky a full house, alebo farba a 3... v online turnajoch sa to stava ale velmi casto.
dokazat by to vedel niekto kto ma dost velke HH a rozumie statistike a hlavne mal na to chut. ale ak niekto uvidi v 100 rukach v turnaji min. 5 krat stret farby a fullhouse na to ziadnu chut nema
to ze obhajcovia online nevedia o statistike nic je jasne z toho ze vobec neprotestovali proti uvedenym bludom co mali byt pradepodobnosti v pokri.
nikto netvrdi ze sa online nema hrat, len si treba uvedomit ze online a live su v podstate dve uplne ine hry.
- martinique39
martinique39 napísal:
Prejdi si este raz cely thread
martinique39 napísal:online a live su v podstate dve uplne ine hry.
Vysvetli mi v com. Da sa to pochopit rozne, tak aby sme mysleli na to iste.
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
martinique39 napísal:to ze obhajcovia online nevedia o statistike nic je jasne z toho ze vobec neprotestovali proti uvedenym bludom co mali byt pradepodobnosti v pokri.
hmm ak vysvetlis fakt ze su regularovia ako 7castle,barin22,pimpindonks,napr ja,kennl ktory maju 2 rocne historie viac nez 30k turnajov a ich ciara zisku ma nemeny tvar a ide hore? ...
btw ja som obhajca online pokru a mam skusku zo statistiky na vysokej skole tak ma prosimta neurazaj
ked toto nevies pochopit ja som len rad ..si freemoney v pokri a ja som len rad ze existuju "myslitelia" ako ty ..pretoze mi tvoja blbost dava chleba pred usta
-
MiskoKvo - Príspevky: 350
- Poďakoval/li: 12 krát/9 krát
Už to tu inak prestáva byť vtipné
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 1 hosť.