Kaktus on holdem :-)

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Kaktus on holdem :-)

Odoslaťod mr_kaktus 11 Nov 2009 20:44

dzejkej napísal:
mr_kaktus napísal:no to je najpravdepodobnejsie :-) ale mozno bustol roll tak musel zliezt dole :D

Urcite neboostol a bud rad, ze si si s nim nezahral ziadnu ruku .. aspon si usetril :-D.

ale len tak pre srandu o nejaky maly pot :-) najprv ma aj cuklo ze si odsadnem ale potom si vravim ze kedy budem mat najblizsie moznost hrat na jednom stole s coachom z CR :) len som bol uplne carddead na zaciatku. som ho chcel aspon 3betnut raz :D
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Založený: Aug 2008
Poďakoval/li: 67 krát/61 krát

Odoslaťod mr_kaktus 20 Nov 2009 18:14

som debilny spewtard :wall: :wall: :wall: :wall:
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Odoslaťod LOCAT3R 20 Nov 2009 21:42

mr_kaktus napísal:som debilny spewtard :wall: :wall: :wall: :wall:

Nič si z toho nerob :).Sme dvaja
Obrázok používateľa
LOCAT3R

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 0 krát/3 krát

Odoslaťod mr_kaktus 26 Jan 2010 20:28

PARTY POKER MISSION a.k.a. ULTRASICK HOTRUN

Este niekedy pred vianocami mi prisiel z pokerstrategy mail vraj som highly skilled player :ROFL: a tak si mozem spravit account na party pokri a poslu mi tam 50 USD s tym ze ked nahram 300 FPP dostanem dalsich 50 USD z herne ako bonus. S party pokrom som nemal predtym ziadne skusenosti ale tak miniroll v ziadnej herni nemoze byt na skodu :) Cez vianocne sviatky som vobec nehral a celkovo som mal dost velky pokrovy utlm. Zmena nastala asi pred dvoma tyzdnami ked som trpel nejakou nespavostou pred odchodom na lyzovacku tak som teda pustil hernu ze kuknem ako to tam vyzera.

Nechcelo sa mi nejak blbnut na micro SNG preto ze to skoro neviem hrat a cash mi aj tak pride o dost zabavnejsi. Tak som si povedal ze 25 BI na NL2 musi stacit. Trochu ma sklamalo ze na NL2 sa hra len fullring a ten som online predtym asi este ani nehral ale skusil som. Za nejaku hodku som bol v pluse 5BI co ma celkom potesilo ale ked som videl ze som nahral asi tak 1 FPP vedel som ze tadialto cesta nevedie. Ked som sa vratil z lyzovacky povedal som si ze skusim hrat s menej safe BRM aby som mal aspon nejaku sancu vyclearovat bonus a s 15BI som presiel na NL4 ktora sa hra uz aj 6max. Vlastne to bolo len 14BI nakolko max BI je tam 5USD cize 125 BB (neviem aka je v tom logika) a autorebuy sa da nastavit len na max BI. Bol som pripraveny ist zase na NL2 nahrat v pripade, ze padnem -2BI cize na 50 USD tam nahrat na 60 USD a zase shotovat NL4 (paneboze znie to uplne otrasne ze "shotovat NL4" :ROFL: ). Prvu session som vyhral 3BI a bol som na nejakych 75 USD. Potom ako to uz byva ma chytil pekny downswing (2 sessions) kde mi asi parkrat nejake tuniaky crackli AA, raz KK eventuelne boli moje sety posulozene na runner runner str8 resp. flush.

Zliezol som teda na NL2 kde som opatovne nahral roll na 60 USD a skusil som dalsi shot. Od soboty do dnes co je 5 - 6 sessions (nepamatam si presne) na 6 stoloch som v pluse 17 5USD BI na NL4 - cize zisk 85 USD za 6136 ruk a doteraz mam nahratych 53 FPP.
Hra je neuveritelne fishy. Ludi platia vazne so vsetky a silne kombinacie dostavam brutalne dobre zaplatene. Dnes som koncil session tak ze na dvoch stoloch som bol 500BB deep!!!! a na troch okolo 200BB deep (vid obrazok - s tym ze na lavom spodnom stole som s tym parom 99 flopol FH flop 966 a typek po lavej ruke ktory na obrazku prave calluje moj raise mi nechal este na rozlucku cely stack :) ) a aj to som si povedal ze stacilo lebo ma zacal chytat winning tilt.
No proste dostal som sa do neba. Drzte mi palce nech to ide takto aj dalej. Ked sa mi dostane roll na 150USD idem skusit shot na NL10, s tym ze ak padnem 2 BI vratim sa na NL4. Ale dufam ze to nebude nutne nakolko na NL10 by sa mi ten bonus clearoval uz celkom pohodlne.
Tak gl to all :gl:

a este obrazok :)

edit: tak obazok bude ked sa mi ho podari resizovat :(

edit 2: Renegadeovi dakujem za pomoc a tu je teda obrazok :)
Prílohy
rigged_kaktus.jpg
rigged_kaktus.jpg (311.7 ) Zobrazená 2352 krát
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Odoslaťod mr_kaktus 27 Jan 2010 20:09

PARTY POKER MISSION a.k.a. ULTRASICK HOTRUN PT.2

taaakze. prave som dohral dalsiu session na party pokri NL4 s 5USD BI. odohral som cca 1000 ruk na 6 neskor na 9 stoloch. zo zaciatku som celkom easy vyhral cca 3BI a na ucte mi svietilo 149.64 USD. ako som spominal s BR 150USD chcem shotovat na NL 10. povedal som si ze prekrocim tu 150 dam pauzu a skusim to este dnes. stale som sa ale motal zlahka nad 149 USD a ani za boha zobrat aspon nejaky maly pot :). tak som si povedal ze kaslem na tych par centov tie ma nespasia a idem skusit NL10. zasrktol som sitout next BB a dohraval. prave v tej chvili si ale typek povedal ze 44 je dobra ruka na call 3betu OTB. a na callovanie dvoch barrelov, kazdy za 3/4 potu, na Khi flope, aby mu na river dorazil backdoor straight. no nic. tak som zase sitouty odfajkol a hral dalej. viackrat mi nejake 50 BB stacky 3betli moje PF raisy na co som musel foldovat. sme tam som vyplatil nejake slowplaynute nuts za nejaky buzibet aka 1/4 potu s mojim middle parom a padol som na nejakych 170BB v pluse. nejak mi prestali chodit karty stoly boli plne calling stations cize stealovat popripade brat poty c betom ked som nehitol sa velmi nedalo tak som si povedal ze skusim nahodit este 3 stoly a trochu 9 tablovat. a vtedy to zacalo. za nejakych smiesnych 200-300 ruk som vyhral cca 700BB a na ucte mi momentalne sviti cifra 160 USD.
mam nutkanie vybehnut na NL10 uz dnes ale povedal som si ze budem disciplinovany a pekne pockam do zajtra nakolko uz zacinam byt aj trochu utahany a 1000 ruk je pre mna na session celkom slusny pocet.
takze zajtra idem atakovat NL10 so 16BI, v pripade ze padnem 2-3 BI (uvidim podla okolnosti) vraciam sa na NL4 az kym zase nenahram roll na 15 BI na NL 10.
tak mi drzte palce.
gl to all :gl:
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Odoslaťod palo1973 27 Jan 2010 20:15

-gj mr.
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod mr_kaktus 27 Jan 2010 20:19

este dodatok. pocas tohto sialeneho hotruny som dostal uz asi 4 -5 krat quads raz dokonca dvakrat za session a vacsinou aj celkom zaplatene :-)
viem ze uz zniem ako reklama na party poker tak uz cusim :D
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Odoslaťod mr_kaktus 27 Jan 2010 20:19

palo1973 napísal:-gj mr.

thx :D
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Odoslaťod mr_kaktus 27 Jan 2010 21:15

prave som sa stal hrdym majitelom small stakes holdem managera tak si nemozem odpustit graf :D

edit: a aj staty :)
Prílohy
stats.JPG
stats.JPG (28.04 ) Zobrazená 2214 krát
hotrun PP.JPG
hotrun PP.JPG (77.07 ) Zobrazená 2214 krát
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Odoslaťod rebro 27 Jan 2010 21:45

nice 1, nech sa tak dari aj na NL10 a o mesiac sup sup na NL25.
rebro

Založený: Dec 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 18 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!