PARTY POKER MISSION a.k.a. ULTRASICK HOTRUN Este niekedy pred vianocami mi prisiel z pokerstrategy mail vraj som highly skilled player
a tak si mozem spravit account na party pokri a poslu mi tam 50 USD s tym ze ked nahram 300 FPP dostanem dalsich 50 USD z herne ako bonus. S party pokrom som nemal predtym ziadne skusenosti ale tak miniroll v ziadnej herni nemoze byt na skodu
Cez vianocne sviatky som vobec nehral a celkovo som mal dost velky pokrovy utlm. Zmena nastala asi pred dvoma tyzdnami ked som trpel nejakou nespavostou pred odchodom na lyzovacku tak som teda pustil hernu ze kuknem ako to tam vyzera.
Nechcelo sa mi nejak blbnut na micro SNG preto ze to skoro neviem hrat a cash mi aj tak pride o dost zabavnejsi. Tak som si povedal ze 25 BI na NL2 musi stacit. Trochu ma sklamalo ze na NL2 sa hra len fullring a ten som online predtym asi este ani nehral ale skusil som. Za nejaku hodku som bol v pluse 5BI co ma celkom potesilo ale ked som videl ze som nahral asi tak 1 FPP vedel som ze tadialto cesta nevedie. Ked som sa vratil z lyzovacky povedal som si ze skusim hrat s menej safe BRM aby som mal aspon nejaku sancu vyclearovat bonus a s 15BI som presiel na NL4 ktora sa hra uz aj 6max. Vlastne to bolo len 14BI nakolko max BI je tam 5USD cize 125 BB (neviem aka je v tom logika) a autorebuy sa da nastavit len na max BI. Bol som pripraveny ist zase na NL2 nahrat v pripade, ze padnem -2BI cize na 50 USD tam nahrat na 60 USD a zase shotovat NL4 (paneboze znie to uplne otrasne ze "shotovat NL4"
). Prvu session som vyhral 3BI a bol som na nejakych 75 USD. Potom ako to uz byva ma chytil pekny downswing (2 sessions) kde mi asi parkrat nejake tuniaky crackli AA, raz KK eventuelne boli moje sety posulozene na runner runner str8 resp. flush.
Zliezol som teda na NL2 kde som opatovne nahral roll na 60 USD a skusil som dalsi shot. Od soboty do dnes co je 5 - 6 sessions (nepamatam si presne) na 6 stoloch som v pluse 17 5USD BI na NL4 - cize zisk 85 USD za 6136 ruk a doteraz mam nahratych 53 FPP.
Hra je neuveritelne fishy. Ludi platia vazne so vsetky a silne kombinacie dostavam brutalne dobre zaplatene. Dnes som koncil session tak ze na dvoch stoloch som bol 500BB deep!!!! a na troch okolo 200BB deep (vid obrazok - s tym ze na lavom spodnom stole som s tym parom 99 flopol FH flop 966 a typek po lavej ruke ktory na obrazku prave calluje moj raise mi nechal este na rozlucku cely stack
) a aj to som si povedal ze stacilo lebo ma zacal chytat winning tilt.
No proste dostal som sa do neba. Drzte mi palce nech to ide takto aj dalej. Ked sa mi dostane roll na 150USD idem skusit shot na NL10, s tym ze ak padnem 2 BI vratim sa na NL4. Ale dufam ze to nebude nutne nakolko na NL10 by sa mi ten bonus clearoval uz celkom pohodlne.
Tak gl to all
a este obrazok
edit: tak obazok bude ked sa mi ho podari resizovat
edit 2: Renegadeovi dakujem za pomoc a tu je teda obrazok