problematicka ruka - babo rad

Všetko, čo sa týka Texas Holdem cash games

Re: problematicka ruka - babo rad

Odoslaťod beinn 01 Feb 2010 17:55

xlpo...teraz neviem fakt ci som na pokrovom fore...bet sizing patri tiez do analyzy aspon podla mna...Palo Horsey aj Spax to poxopili...ale to sa fakt nexces hadat kto co povedal a co nie...to uz by sme padli na ten posledny level...

btw proste to uz neries...nemam xut to uz rozpisovat...mrzi ma, ze to sklzlo do tej roviny ktoru som nexcel a ospravedlnujem sa, ze som si dovolil tu nieco napisat...ale nie som sam na koho sa takto reagovalo vo fore...dakedy mam pocit, ze toto forum je pre vyvolenyx a ti co sa opovazia nieco napisat budu zhovadeni...
beinn

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod poldinhoo 01 Feb 2010 18:02

co ti drbe už bein? ty čo tu robiš akú telenovelu z toho? :) ty ten internet berieš strašne vážne a vzťahovačne..

ja vždy som písal a pýtal sa na úplné kraviny banality a neviem čo z čoho sa tu luďom stavali vlasy (a možno ešte stavajú) a vždy mi bolo normálne odpovedané poradené..žiadnu namyslenosť ani povýšenost som si tu nevšimol..

take it easy buddy 8-)
Obrázok používateľa
poldinhoo

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 128 krát/61 krát

Odoslaťod Chlpo1989 01 Feb 2010 18:06

Ja sa tu nechcem hadat ani nikoho urazat ale prejdi si thread a uvidis, ze si sa sam urazil a obranujes sa tu neviem pred cim...
Ja som ti len hovoril, ze je zbytocne davat ruku PF bez nejakych specialnych readov alebo niecoho, co specifikuje danu situaciu.
Pise sem vela ludi, ktori zacinaju (ako aj ja) a nikto bezdovodne na nikoho zle nereaguje. Nikto tu nie je vyvoleny ani podobne veci, len sa mi zda, ze prave ti co o niecom takomto hovoria a chcu to rozoberat maju nejaky problem.

PS: Ja som s nikym ziadny konflikt zatial nemal a nikto ma tu nepozna.
PS2: Moja posledna reakcia nech sa to tu zase na nieco nezvrhne.
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod KoPe 01 Feb 2010 18:22

hmmmmm, podľa mňa si mohol postnúť celú ruku až po river bez showdownu, ku každej street napísať svoje myšlienky, ready, dôvody čo prečo robíš a potom čakať analýzu , že kto by čo zahral inak ako ty, alebo rovnako a čo sa im na tvojej hre páči/ nepáči. Tak si predstavujem ja analýzu ruky :) .
Obrázok používateľa
KoPe

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 3 krát/13 krát

Odoslaťod Horsey7 01 Feb 2010 18:48

mohli by moderatori spravit sticky thread/post kde by dali navod ako postovat ruky, v akom formate, ake informacie su vhodne ked chce dotazovatel radu atd.

pomoze to novacikom a tiez sa nebudu taketo vlakna spamovat nezmyselnymi utokmi
Obrázok používateľa
Horsey7

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Odoslaťod tucniak 01 Feb 2010 19:06

co mas prosim proti vseobecne zauzivanym skratkam ako c/f c/r apod??co je podla teba potom 3-BET?nie nahodou vseobecne zauzivana terminologia??
to mam pisat ze 'ja som za to, aby si najprv pockal, co urobi on, aked posunie chipy do stredu, tak potom popremyslat, a posunut tam vsetky svoje chipy'=c/r ai??
Tymto som myslim skoncil, vsetci su tu namysleni a kazdy Ti chce hrozne zle :)
dobra telenovela :spax:
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod beinn 01 Feb 2010 19:29

KoPe napísal:hmmmmm, podľa mňa si mohol postnúť celú ruku až po river bez showdownu, ku každej street napísať svoje myšlienky, ready, dôvody čo prečo robíš a potom čakať analýzu , že kto by čo zahral inak ako ty, alebo rovnako a čo sa im na tvojej hre páči/ nepáči. Tak si predstavujem ja analýzu ruky :) .

to som prave nexcel...ked vidis vysledok je tvoj usudok dost ovplyvneny...xcel som vidiet ako kto reaguje na vzniknutu situaciu
beinn

Odoslaťod palo1973 01 Feb 2010 19:33

KoPe napísal:hmmmmm, podľa mňa si mohol postnúť celú ruku až po river bez showdownu, ku každej street napísať svoje myšlienky, ready, dôvody čo prečo robíš a potom čakať analýzu , že kto by čo zahral inak ako ty, alebo rovnako a čo sa im na tvojej hre páči/ nepáči. Tak si predstavujem ja analýzu ruky :) .

+1
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod beinn 01 Feb 2010 19:33

tucniak napísal:co mas prosim proti vseobecne zauzivanym skratkam ako c/f c/r apod??co je podla teba potom 3-BET?nie nahodou vseobecne zauzivana terminologia??
to mam pisat ze 'ja som za to, aby si najprv pockal, co urobi on, aked posunie chipy do stredu, tak potom popremyslat, a posunut tam vsetky svoje chipy'=c/r ai??
Tymto som myslim skoncil, vsetci su tu namysleni a kazdy Ti chce hrozne zle :)
dobra telenovela :spax:

prepac tucniak ale tu telenovelu si rozputal ty ak sa nemylim...spytam sa ta len jednu vec: nemohol si proste prezut to, ze som tam postol PF a FLOP ? sak ak si nato nexcel reagovat nemusel si...mohol si pockat na dalsi priebeh..tiez ked tu citam par vlakien tak sa xytam za hlavu co su sxopni ludia napisat, ale nikomu nepisem ze sa mi jeho prejav nepaci...proste asi koli niecomu to tak napisal a ja to neriesim.
beinn

Odoslaťod dzejkej 01 Feb 2010 19:50

Nerobte tu dramu, preboha. Tato tema sa pouziva dlhu dobu a nezasluzi si ziadne lockovanie.

Poprosim, aby sa prispevajuci zaoberali CISTO analyzou ruky (ako napr. palo) a akonahle tu uvidim zbytocnu dramu, prispevky mazem a clenovia budu patricne "odmeneni".

EDIT: a ano, tucniak sa ospravedlnil a vsetci sa uz lubia .. sustredte sa na ruku ;)
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Cash games - Texas Holdem

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!