Phat Phuck challenge 2010 [Ukonceny]
Re: Phat Phuck challenge 2010
..ja asi nechem pribrat, som vcelku spokojny tak ako to je......rozumej, bojim sa, ze ked zacnem zrat a priberat, tak to uz nezastavim a dalsi phat phuck challenge budem organizovat ja
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
styria mladi muzi, ktori si z pochopitelnych dovodov az do konca Phat Phuck challenge 2010 (kedy s hodnou davkou stastia snad zacnu pripominat ludske bytosti) zelaju ostat anonymni dnes podstupili oficialne vazenie mamutich mladat v Black Cafe
samotne neutesene cifry budu zverejnene neskor - je treba sa pripravit nebudu to zanedbatelne cisla
na vazeni sa ako moralny dozor objavila i vychadzajuca slovenska pokrova hviezda (tentokrat prekvapivo bez obvykleho davu 12-rocnych fanyniek) Trikoza a ukazal ze nielen v pokri je zdatnym samcom
PS: mozno to tak vyzera ale tentokrat nejde o Trikozovu fotomontaz jeho hlava skutocne aj v reale nekoresponduje s jeho telom
samotne neutesene cifry budu zverejnene neskor - je treba sa pripravit nebudu to zanedbatelne cisla
na vazeni sa ako moralny dozor objavila i vychadzajuca slovenska pokrova hviezda (tentokrat prekvapivo bez obvykleho davu 12-rocnych fanyniek) Trikoza a ukazal ze nielen v pokri je zdatnym samcom
PS: mozno to tak vyzera ale tentokrat nejde o Trikozovu fotomontaz jeho hlava skutocne aj v reale nekoresponduje s jeho telom
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
LOL Yegon co ty robis na tej fotke? Sak ty si oproti Tukemu, JKovi a Johnovi taka vychrtlina
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
7castle napísal:LOL Yegon co ty robis na tej fotke? Sak ty si oproti Tukemu, JKovi a Johnovi taka vychrtlina
A anonymita je v...
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
No to jo, yeg** je tam ako ciarovy kod v masiarenskej mraznicke. Osobne ma moj vykon na vahe prekvapil a vidiet, ze rutina praca/dom a sedenie na zadku si zobrali svoju dan, ale zas o to lahsie sa predsa chudne .
@7castle: a Ty si preco neprisiel? Sme mali akosi pocit, ze si spominal svoju navstevu a vsetci sme Ta horlivo ocakavali .
@7castle: a Ty si preco neprisiel? Sme mali akosi pocit, ze si spominal svoju navstevu a vsetci sme Ta horlivo ocakavali .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Stahovanie, chata, praca, jedno s druhym, nechcel som to silit uz.
Ale vy hlavne zverejnite tie cisla, na to teraz vsetci cakame
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
7castle napísal:Ale vy hlavne zverejnite tie cisla, na to teraz vsetci cakame
TuKE - boeing s pasaziermi
dzejkej - boeing
johnmirow - clovek
yegon - trpazlik
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
-no tipujem to tak na pol tony vahy,
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
palo1973 napísal:-no tipujem to tak na pol tony vahy,
presne cisla ma johnmirrow on ich postne
palo len maly tip - hodne si podstrelil
JK masivne prekvapil a ja i ked komparativne som bol najlahsi tak som tam preto aby som o rok nedopadol ako JK/Tuke
fotka je klamliva lebo tam nemame ziadneho normalneho cloveka
EDIT: este poznamka k presnosti cisel - robil som testujuce meranie doma a zrejme sme mali vahu nie vodorovne + vaha osatenia takze cisla su asi o 2-3kg vyssie nez je real - na priebeh challenge to nema dopad kedze zaverecne meranie sa bude robit na tom istom mieste a s tou istou vahou
Naposledy upravil yegon dňa 05 Feb 2010 07:47, celkovo upravené 1 krát.
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Dostalo sa mi ctou, ze mozem zverejnit cisla, nad ktorymi sa zastavuje dych ....
tak pekne po poradi od najvacsej vychrtliny
keso ... ... 23kg ... ale nie ... netusim kolko, kedze vaha bola nastavena na vazenie nad 30kg , kedze prisiel aj Tuke , a keso sa radsej neodvazil sa odvazit
Tuke ... 152.4 kg ...
JK ... 144.3 kg
JohnMirow ... 121.7 kg
Yegon ... 117.1 kg
edit: takze presne 535.5 kg
tak a je to cierne na bielom, ostava nam 6 mesiacov casu na vytvorenie carokrasnych uzludi ...
vela stastia nam prajem
tak pekne po poradi od najvacsej vychrtliny
keso ... ... 23kg ... ale nie ... netusim kolko, kedze vaha bola nastavena na vazenie nad 30kg , kedze prisiel aj Tuke , a keso sa radsej neodvazil sa odvazit
Tuke ... 152.4 kg ...
JK ... 144.3 kg
JohnMirow ... 121.7 kg
Yegon ... 117.1 kg
edit: takze presne 535.5 kg
tak a je to cierne na bielom, ostava nam 6 mesiacov casu na vytvorenie carokrasnych uzludi ...
vela stastia nam prajem
-
johnmirow - Príspevky: 895
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/17 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.