Phat Phuck challenge 2010 [Ukonceny]

Zberný kôš správ, ktoré nemajú súvis s témami

Re: Phat Phuck challenge 2010

Odoslaťod Miham 05 Feb 2010 15:57

No pani, normalne seriozne uvazujem o tom ze sa pridam :). Mam 20 meram asi 175 a vazim vyse 100, takze aspon tych 20kg by som rad aj ja dal dole :).Doteraz to boli same take neuspesne pokusy, ale myslim ze ked nas bude takto viac tak to pojde lepsie. Urcite by som sa pridal aj co sa tyka nejakych betov :).
Obrázok používateľa
Miham

Založený: Apr 2007
Poďakoval/li: 43 krát/3 krát

Odoslaťod dzejkej 05 Feb 2010 16:03

Ak chces propbetovat, tak by si si mal urobit cestu do BA na nejake dalsie vazenie :-D. Samozrejme, ak sa chces pridat bez betovania a drzat sa so zvyskom motivacne, tak do toho - to robis cisto pre seba a netreba nic kontrolovat a overovat ;).
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod WolfiKxx 05 Feb 2010 16:10

este ze exiistuje peniaze lebo inac by ste priberali dalej :lol3:
Obrázok používateľa
WolfiKxx

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 165 krát/42 krát

Odoslaťod Miham 05 Feb 2010 16:16

dzejkej napísal:Ak chces propbetovat, tak by si si mal urobit cestu do BA na nejake dalsie vazenie :-D. Samozrejme, ak sa chces pridat bez betovania a drzat sa so zvyskom motivacne, tak do toho - to robis cisto pre seba a netreba nic kontrolovat a overovat ;).

Nooo keby som to mal robit tak nech uz teda poriadne :-P buduci tyzden mi konci skuskove a teda potom by som sa rad nejako oficialne pridal :)
Obrázok používateľa
Miham

Založený: Apr 2007
Poďakoval/li: 43 krát/3 krát

Odoslaťod dzejkej 05 Feb 2010 16:22

WolfiKxx napísal:este ze exiistuje peniaze lebo inac by ste priberali dalej :lol3:

Ani nie. Predsalen si nemyslim, ze su to ciastky vzhladom na nase prijmy, ktore postacuju na to, aby sa clovek dokopal pol roka "trapit". Podstatne vacsi motivacny faktor je, ze ideme do toho viaceri, je to verejne zname a pravidelna kontrola bude viac nakopavat cloveka, aby na to neprestaval mysliet a venoval sa tomu od zaciatku a poriadne :).

Miham napísal:Nooo keby som to mal robit tak nech uz teda poriadne :-P buduci tyzden mi konci skuskove a teda potom by som sa rad nejako oficialne pridal :)

Ofkej. Potom sa ozvi a naplanujeme to :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod emjayko 05 Feb 2010 16:40

yegon napísal:myslim ze to da len JK ale proti sebe vsadzat nebudem narusil by som si motivaciu takze no action from me sir :)

heh to by bolo dost blbe keby si proti sebe vsadzal... ale tak hladal som skor niekoho z unl hracov pre ktorych by to bolo aspon trosku zaujimave tych 20$
Obrázok používateľa
emjayko

Založený: Mar 2009
Poďakoval/li: 35 krát/52 krát

Odoslaťod johnmirow 05 Feb 2010 18:30

len ma tak napadlo, kedze nemam ziadneho sparinga ... chcem zacat od utorka navstevovat www.golemclub.sk v Tower 115, najlepsie v rannych hodinach v utorok a stvrtok (o 6:30 :) ), aby som to stihal este pred robotou ... ak by mal niekto zaujem sa pridat, tak ho rad uvitam
dikes za pomoc :lol2:
Obrázok používateľa
johnmirow

Založený: Feb 2007
Poďakoval/li: 0 krát/17 krát

Odoslaťod dzejkej 05 Feb 2010 19:07

Tak to vela stastia johnmirow :-D. To sa Ti uz o takom case prebera organizmus, ze si schopny aj podat nejaky vacsi fyzicky vykon ako dosuchtat sa po kavu? :-D

Keby sa nepodarilo a bol by si zufaly, tak mna a jedneho kamarata najdes v posilke na Kramaroch - jednodtlive dni este dohodneme. Len to bude podvecer a nie rano ;).
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod TuKE 05 Feb 2010 20:16

V nejakom múdrom časáku som čítal, že ráno resp. na lačný žalúdok sa spaľuje najlepšie, takže aj mojim plánom je hneď po zobudení absolvovať aspoň 3x do týždňa aspoň hodinové kardio.

Bližšie info o mojom tréningovom pláne pribudnú v našom blogu po "konzultačných hodinách" :)
Obrázok používateľa
TuKE

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

Odoslaťod yegon 05 Feb 2010 20:31

TuKE napísal:V nejakom múdrom časáku som čítal, že ráno resp. na lačný žalúdok sa spaľuje najlepšie, takže aj mojim plánom je hneď po zobudení absolvovať aspoň 3x do týždňa aspoň hodinové kardio.

Bližšie info o mojom tréningovom pláne pribudnú v našom blogu po "konzultačných hodinách" :)

informacia je to spravna, nie je vsak jednoduche ju previest do praxe a hlavne 1hodina kardio je DOST

samozrejme zavisi od toho co si predstavujes pod kardiom :)

btw dovod preco je to rano take efektivne je ze pred tym nez sa zacne spalovat tuk musi telo minut rezervy uhlohydratov (cukry) co normalne trva okolo 30 minut. Rano je hladina uhlohydratov nizka ( ak teda o polnoci neprepadnes vlciemu hladu :) )

pre maximalizaciu efektu ak si dobre spominam tak sa doporucuje zjest pred kardiom nieco male co zvysi hladinu inzulinu v krvi (inzulin transportuje uhlohydraty do svalovych buniek - teda viac inzulinu = rychlejsie odpratanie cukru z krvi) ale nedoda zaroven vela cukru - myslim ze jablko by mohol byt dobry tip

okrem toho som videl doporucene dat si kavu alebo nieco ine s kofeinom co tiez podpori spalovanie, to zase ale neviem ci v tvojom pripade tuke nebude zdravotne rizikove
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Odveci

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!