Phat Phuck challenge 2010 [Ukonceny]

Zberný kôš správ, ktoré nemajú súvis s témami

Re: Phat Phuck challenge 2010

Odoslaťod APminer 05 Feb 2010 20:46

TuKE napísal:.. hneď po zobudení ...

takze to souhlasi s JK - podvecer :lol2:

yegon napísal:... ak teda o polnoci neprepadnes vlciemu hladu ...

posilka a pak vybileni lednicky - skoda, ze nemam bubaky na sazky :(
Naposledy upravil APminer dňa 05 Feb 2010 20:51, celkovo upravené 1 krát.
Obrázok používateľa
APminer

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Odoslaťod johnmirow 05 Feb 2010 20:52

dzejkej napísal:Tak to vela stastia johnmirow :-D. To sa Ti uz o takom case prebera organizmus, ze si schopny aj podat nejaky vacsi fyzicky vykon ako dosuchtat sa po kavu? :-D

Keby sa nepodarilo a bol by si zufaly, tak mna a jedneho kamarata najdes v posilke na Kramaroch - jednodtlive dni este dohodneme. Len to bude podvecer a nie rano ;).

ad 1) jasne, ja som hore o 6:00 a 6:45 uz zvycajne sedim v aute a makam do prace, takze si to len posuniem o nejakych 15minut skor :)

ad 2) poobede som uz rozbity z roboty a garantujem ti, ze sa mi uz nechce :), takze ak to nesplnim rano, uz potom nehrozi ... musim to riesit takto, ale dakujem za pozvanie :)

@tuke & @yegon ... to som netusil, ale dobre vediet :) zda sa teda, ze to bude brnkacka :lol2:
Obrázok používateľa
johnmirow

Založený: Feb 2007
Poďakoval/li: 0 krát/17 krát

Odoslaťod TexasHoldi 05 Feb 2010 23:03

Za rok a pol manzelstva som pribral 15kg a chystam sa ich do leta zhodit, dokonca si trufam aj nejake tehly na bruchu vyhrabat :D Momentalne mam 98kg, takze v prvy den prazdnin budem mat 83, kto by neveril nech sa vsadi ;) Inak mali by sa sem dat fotky v plavkach nieco ako do formy s M&F :lol2:
TexasHoldi

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod yegon 05 Feb 2010 23:51

TexasHoldi napísal:Inak mali by sa sem dat fotky v plavkach

OMFG :bad:
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod TuKE 06 Feb 2010 00:30

Foto v plavkách si spravím zatiaľ iba do zálohy, keď ten challange zvládnem, tak potom sem hodím takú porovnávaciu.

Inak ja som to kedysi ráno skúšal s tou kávou, ale nebolo to veľmi fit, som si nebol istý, či mi srdce nevyskočí z hrude, lebo bilo ako zvon na poludnie, fuj fuj fuj :)
Obrázok používateľa
TuKE

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

Odoslaťod dzejkej 06 Feb 2010 02:44

TuKE napísal:Foto v plavkách si spravím zatiaľ iba do zálohy, keď ten challange zvládnem, tak potom sem hodím takú porovnávaciu.

Ked sa takto vyhrazas, tak myslim, ze vacsina ludi bude chciet, aby sa Ti to nepodarilo :-D.

Za tento príspevok od dzejkej poďakovali :
APminer
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod WolfiKxx 06 Feb 2010 08:48

dzejkej napísal:
WolfiKxx napísal:este ze exiistuje peniaze lebo inac by ste priberali dalej :lol3:

Ani nie. Predsalen si nemyslim, ze su to ciastky vzhladom na nase prijmy, ktore postacuju na to, aby sa clovek dokopal pol roka "trapit". Podstatne vacsi motivacny faktor je, ze ideme do toho viaceri, je to verejne zname a pravidelna kontrola bude viac nakopavat cloveka, aby na to neprestaval mysliet a venoval sa tomu od zaciatku a poriadne :).

ale sak jasne ;) prajem vela schudnutych kil nech nevyzerate ako mastodonti 8-)

:gl: :gl:
Obrázok používateľa
WolfiKxx

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 165 krát/42 krát

Odoslaťod emjayko 06 Feb 2010 09:15

WolfiKxx napísal:
dzejkej napísal:
WolfiKxx napísal:este ze exiistuje peniaze lebo inac by ste priberali dalej :lol3:

Ani nie. Predsalen si nemyslim, ze su to ciastky vzhladom na nase prijmy, ktore postacuju na to, aby sa clovek dokopal pol roka "trapit". Podstatne vacsi motivacny faktor je, ze ideme do toho viaceri, je to verejne zname a pravidelna kontrola bude viac nakopavat cloveka, aby na to neprestaval mysliet a venoval sa tomu od zaciatku a poriadne :).

ale sak jasne ;) prajem vela schudnutych kil nech nevyzerate ako mastodonti 8-)

:gl: :gl:

wolfi ty by si mal pracovat na suicide hotline ty vies ludi vzdy tak potesit :D :D no offence ofc
Obrázok používateľa
emjayko

Založený: Mar 2009
Poďakoval/li: 35 krát/52 krát

Odoslaťod Komedia 06 Feb 2010 14:27

Trošku sick stávka :good: schudnúť 20 kilo za pol roka mi príde trošku :crazy: silno premýšlam žeby som dal nejakú stávku o kilo aspon 8-) a myslím si, že tak ako je zdraviu nebezpečné rýchlo priberať, takisto aj za relativne kratku dobu zhodiť 20 kilo :shock:
Obrázok používateľa
Komedia

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 47 krát/38 krát

Odoslaťod wizdo 06 Feb 2010 15:18

Komedia napísal:Trošku sick stávka :good: schudnúť 20 kilo za pol roka mi príde trošku :crazy: silno premýšlam žeby som dal nejakú stávku o kilo aspon 8-) a myslím si, že tak ako je zdraviu nebezpečné rýchlo priberať, takisto aj za relativne kratku dobu zhodiť 20 kilo :shock:

Co si pamtam ja tak do 1-2kg/tyzden je chudnutie v pohodke a kedze maju +-20tyzdnov tak by to pre telo nemal byt problem a este je tam faktor telesnej hmotnosti (nieco v zmysle cim si tazsi tym to moze ist rychlejsie a naopak)

Ja som zvazoval ze tiez by sa hodilo schudnut ale chudnut svaly je smrt, tak som to predcasne vzdal (ci uz aktivnu alebo pasivnu svalovu hmotu). ale tak so mnou to nie je take zle mam 192cm a 104kg, tak ked tak mozno neskor 8-)
wizdo

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 18 krát/28 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Odveci

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 15 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!