Riddlah Chalange

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Riddlah Chalange

Odoslaťod dazu 08 Feb 2010 20:51

tak toto čítam prvýkrát. akurát 87x menín polohu na gauči a 128x prekladám notebook. Mám svalovicu na palci pravej ruky (asi nejak hlupo držím myš) ale toto ma normálne zaujalo.
Nie je Nový rok ale od zajtra záväzok aspoň 1/2 hodinová prechádzka denne do prírody za dom a do roka a do dňa aj ten triatlon.
Potom sa Ti ozvem. :)
dazu

Založený: Feb 2010
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod Riddlah 08 Feb 2010 21:36

smelo dotoho, zaciatok je dolezity :P
Obrázok používateľa
Riddlah

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 67 krát/9 krát

Odoslaťod Riddlah 09 Feb 2010 20:57

day 02

den dva nebol nicim velmi vyznamni az na to ze som sa dozvedel ze australcania nevadia po anglicky :D

co ma vsak velmi potesilo je, ze som si pocital dlzky a podarilo sa mi preplavat 1km, bol to velmi velmi skvely pocit
Obrázok používateľa
Riddlah

Odoslaťod Riddlah 10 Feb 2010 21:30

day 03

Dneska zasa moji posilovaci partaci nemohli ! Pekne ma nazlostili ale povedal som si pojdem do fitka aj sam, akurat nebudem robit bench a vyplatilo sa :D sice mal som o dost mensie prestavky medzi cvikmi ked som sa nemal s kym vykecavat co som aj pocitil. A o osmej som si dal hodinu plavania.

Ked som prisiel hladny domov zistil som ze dosli hrozienka, takze svoju oblubenu zdravu specialitu ovsene vlocky + mlieko + hrozinka som si zamenil za tvaroh + vanilkovy cukor a musim povedat ze je toooo pochutka.
Obrázok používateľa
Riddlah

Odoslaťod tucniak 10 Feb 2010 22:40

taky ten slahany +vanilla sugar chuti snad ako pribinacik ci ako sa to volalo..:D:D
kazdopadne na cvicenie by ti mohol stacit skor jeden partak nakolko budes mat pauzy ob-seriu a nie dve, co nemusi byt velmi dobre uz..:)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod Riddlah 10 Feb 2010 22:52

presne :D nemal som ho sice slahany lebo s lyzickou miesany zatial :D

ako mam dvoch partakov :D a som rad ked je aspon jeden ready :D
Obrázok používateľa
Riddlah

Odoslaťod tucniak 10 Feb 2010 23:19

darmo, drak nepocka.. :)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod poldinhoo 10 Feb 2010 23:39

Riddlah napísal:tvaroh + vanilkovy cukor a musim povedat ze je toooo pochutka

pockaj az to budes zrat 3roky kazdy vecer jak ti to bude liezt hore krkom :D
Obrázok používateľa
poldinhoo

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 128 krát/61 krát

Odoslaťod Riddlah 12 Feb 2010 20:40

@poldinhoo

dam si tam skoricu potom :D

Day 04

Dneska still: drak > posilka :D,

Tak som nakoniec siel sam a po nejakej hodinke mi zacolo sa nieco vrtiet v chrbte a potom ma zacali boliet ramena tak som to zabalil. Dnesna strava bola velmo vyzivna na proteiny. Po preplavani dnesneho kilometra som sa rozhodol ze sa pokusim zdokonalit techniku plavania kraula, tak aby som dychal kazdy treti zaber na obe strany, doteraz som dychal na jednu stranu len. Snazil som sa, ale ta strana na ktoru niesom zvyknuty mi stale robila problemy, obcas som s nadychom si dal aj poldeci vody.
Obrázok používateľa
Riddlah

Odoslaťod yegon 12 Feb 2010 21:46

Riddlah napísal:tvaroh + vanilkovy cukor

skus do toho dat este surove zltko z vajicka a si golden - nemusi tam ist ani vanilkovy cukor, staci obycajny

a ako bonus pridavam recept

rozrezes biely rozok na polovicu po dlzke, tenko natries marhulovym lekvarom, na to das ten tvaroh so zltkom a das to zapiect do truby

MNAM

techniku kraula myslim nemusis moc riesit, ak si schopny zaplavat 1km s dychanim na jednu stranu tak ti to nebude robit problemy ani na dlhsie trate. Ak chces silou mocou ucebnicovy styl a druha strana ti robi problem tak si daj 1-2 tyzdne tak ze budes dychat stale len na tu zlu stranu a prestanes s nou mat problemy

ked plavas v bazene tak ovela podstatnejsia nez dychanie je technika otacania, ak sa len zastavis a otocis tak stracas kopec energie oproti tej klasickej kotrmelcovej technike, takze ak to nerobis tak sa ti oplati skor nacvicit to
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 24 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!