Riddlah Chalange
Re: Riddlah Chalange
tak toto čítam prvýkrát. akurát 87x menín polohu na gauči a 128x prekladám notebook. Mám svalovicu na palci pravej ruky (asi nejak hlupo držím myš) ale toto ma normálne zaujalo.
Nie je Nový rok ale od zajtra záväzok aspoň 1/2 hodinová prechádzka denne do prírody za dom a do roka a do dňa aj ten triatlon.
Potom sa Ti ozvem.
Nie je Nový rok ale od zajtra záväzok aspoň 1/2 hodinová prechádzka denne do prírody za dom a do roka a do dňa aj ten triatlon.
Potom sa Ti ozvem.
- dazu
- Založený: Feb 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
smelo dotoho, zaciatok je dolezity
-
Riddlah - Príspevky: 714
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 67 krát/9 krát
day 02
den dva nebol nicim velmi vyznamni az na to ze som sa dozvedel ze australcania nevadia po anglicky
co ma vsak velmi potesilo je, ze som si pocital dlzky a podarilo sa mi preplavat 1km, bol to velmi velmi skvely pocit
den dva nebol nicim velmi vyznamni az na to ze som sa dozvedel ze australcania nevadia po anglicky
co ma vsak velmi potesilo je, ze som si pocital dlzky a podarilo sa mi preplavat 1km, bol to velmi velmi skvely pocit
-
day 03
Dneska zasa moji posilovaci partaci nemohli ! Pekne ma nazlostili ale povedal som si pojdem do fitka aj sam, akurat nebudem robit bench a vyplatilo sa sice mal som o dost mensie prestavky medzi cvikmi ked som sa nemal s kym vykecavat co som aj pocitil. A o osmej som si dal hodinu plavania.
Ked som prisiel hladny domov zistil som ze dosli hrozienka, takze svoju oblubenu zdravu specialitu ovsene vlocky + mlieko + hrozinka som si zamenil za tvaroh + vanilkovy cukor a musim povedat ze je toooo pochutka.
Dneska zasa moji posilovaci partaci nemohli ! Pekne ma nazlostili ale povedal som si pojdem do fitka aj sam, akurat nebudem robit bench a vyplatilo sa sice mal som o dost mensie prestavky medzi cvikmi ked som sa nemal s kym vykecavat co som aj pocitil. A o osmej som si dal hodinu plavania.
Ked som prisiel hladny domov zistil som ze dosli hrozienka, takze svoju oblubenu zdravu specialitu ovsene vlocky + mlieko + hrozinka som si zamenil za tvaroh + vanilkovy cukor a musim povedat ze je toooo pochutka.
-
taky ten slahany +vanilla sugar chuti snad ako pribinacik ci ako sa to volalo..:D
kazdopadne na cvicenie by ti mohol stacit skor jeden partak nakolko budes mat pauzy ob-seriu a nie dve, co nemusi byt velmi dobre uz..
kazdopadne na cvicenie by ti mohol stacit skor jeden partak nakolko budes mat pauzy ob-seriu a nie dve, co nemusi byt velmi dobre uz..
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
presne nemal som ho sice slahany lebo s lyzickou miesany zatial
ako mam dvoch partakov a som rad ked je aspon jeden ready
ako mam dvoch partakov a som rad ked je aspon jeden ready
-
darmo, drak nepocka..
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Riddlah napísal:tvaroh + vanilkovy cukor a musim povedat ze je toooo pochutka
pockaj az to budes zrat 3roky kazdy vecer jak ti to bude liezt hore krkom
-
poldinhoo - Príspevky: 1292
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 128 krát/61 krát
@poldinhoo
dam si tam skoricu potom
Day 04
Dneska still: drak > posilka ,
Tak som nakoniec siel sam a po nejakej hodinke mi zacolo sa nieco vrtiet v chrbte a potom ma zacali boliet ramena tak som to zabalil. Dnesna strava bola velmo vyzivna na proteiny. Po preplavani dnesneho kilometra som sa rozhodol ze sa pokusim zdokonalit techniku plavania kraula, tak aby som dychal kazdy treti zaber na obe strany, doteraz som dychal na jednu stranu len. Snazil som sa, ale ta strana na ktoru niesom zvyknuty mi stale robila problemy, obcas som s nadychom si dal aj poldeci vody.
dam si tam skoricu potom
Day 04
Dneska still: drak > posilka ,
Tak som nakoniec siel sam a po nejakej hodinke mi zacolo sa nieco vrtiet v chrbte a potom ma zacali boliet ramena tak som to zabalil. Dnesna strava bola velmo vyzivna na proteiny. Po preplavani dnesneho kilometra som sa rozhodol ze sa pokusim zdokonalit techniku plavania kraula, tak aby som dychal kazdy treti zaber na obe strany, doteraz som dychal na jednu stranu len. Snazil som sa, ale ta strana na ktoru niesom zvyknuty mi stale robila problemy, obcas som s nadychom si dal aj poldeci vody.
-
Riddlah napísal:tvaroh + vanilkovy cukor
skus do toho dat este surove zltko z vajicka a si golden - nemusi tam ist ani vanilkovy cukor, staci obycajny
a ako bonus pridavam recept
rozrezes biely rozok na polovicu po dlzke, tenko natries marhulovym lekvarom, na to das ten tvaroh so zltkom a das to zapiect do truby
MNAM
techniku kraula myslim nemusis moc riesit, ak si schopny zaplavat 1km s dychanim na jednu stranu tak ti to nebude robit problemy ani na dlhsie trate. Ak chces silou mocou ucebnicovy styl a druha strana ti robi problem tak si daj 1-2 tyzdne tak ze budes dychat stale len na tu zlu stranu a prestanes s nou mat problemy
ked plavas v bazene tak ovela podstatnejsia nez dychanie je technika otacania, ak sa len zastavis a otocis tak stracas kopec energie oproti tej klasickej kotrmelcovej technike, takze ak to nerobis tak sa ti oplati skor nacvicit to
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 16 hostí.