Phat Phuck Blog [PPCh ukonceny]
Re: Phat Phuck Blog
ides na to pekne zhurta - to sa mi paci nech ti to len vydrzi
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
dzejkej napísal:...
len sa drz
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
dzejkej napísal:
...
drzim palce
ale musim se priznam, ze z toho popisu je mi spatne od zaludku
ta zelenina a ovoce mi nevadi (pokud je k tomu poradny kus svine ), ale to ostatni .......
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
dzejkej napísal: ...
heh, ides na to rychlo ... glgl
Day -2: (6.2.2010) ... nerobil som nic , ale rozmyslal som ako na to a hlavne kde zacat ... tak som si spravil zoznam prvym bodom bolo navstivit posilovnu a dohodnut nejaky deal s mudrejsim ako som ja
Day -1: (7.2.2010) ... nerobil som zase nic , myslim, ze kto stavi, ze to dam, asi prehra , ale aspon prvy bod som dneska splnil = navstivil som posilku a dohodol som si deal s protrenerom = nuts pre mna ... hm vraj mi spravi aj jedalnicek = tak mu drzim palce
... a od zajtra znizujem velkost krmnej davky, a to bol vlastne bod dva ...
a to je vsetko na dneska, nas dennicek 5jedinny ...
nam vsetkym
-
johnmirow - Príspevky: 895
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/17 krát
gl
btw: beh a sneh ?
btw: beh a sneh ?
-
Riddlah - Príspevky: 714
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 67 krát/9 krát
Day 0: Start day (8.2.2010)
tak som s tym zacal ... znizil som krmnu davku na polovicu, ranajky len jeden pecen miesto dvoch, teda jeden krajec ... hm a nebol som chvilu hladny ... neuveritelne ... tak som to vydrzal skoro do obeda ... prve skvrkanie sa objavilo asi hodinu pred nim, sakra ... ale nevedel som co dalej, tak som radsej vydrzal a napil sa vody ... to je dobry ojeb ta voda ... pfuj ved tam oneee ...
po obede to uz bolo fajn zase na chvilu ... no zajtra to upgradnem ... budem jest kazde tri hodiny malu porciu, co mi akurat bude stacit aby som nebol hladny, ale len prijemne nazraty ... otazne je co budem jest ???
imo ... ked to vydrzim, snad by to mohlo pomoct ...
btw ... v stredu o 7:00 zacinam aj do posilovne trosku, ehm
nam vsetkym, dennicek nas 5jedinny ...
tak som s tym zacal ... znizil som krmnu davku na polovicu, ranajky len jeden pecen miesto dvoch, teda jeden krajec ... hm a nebol som chvilu hladny ... neuveritelne ... tak som to vydrzal skoro do obeda ... prve skvrkanie sa objavilo asi hodinu pred nim, sakra ... ale nevedel som co dalej, tak som radsej vydrzal a napil sa vody ... to je dobry ojeb ta voda ... pfuj ved tam oneee ...
po obede to uz bolo fajn zase na chvilu ... no zajtra to upgradnem ... budem jest kazde tri hodiny malu porciu, co mi akurat bude stacit aby som nebol hladny, ale len prijemne nazraty ... otazne je co budem jest ???
imo ... ked to vydrzim, snad by to mohlo pomoct ...
btw ... v stredu o 7:00 zacinam aj do posilovne trosku, ehm
nam vsetkym, dennicek nas 5jedinny ...
-
dni som uz prestal pocitat
takze prvy tyzden za nami, citim sa vcelku dobre, este musim trafit jedalnicek, kedze som obcas este hladny a zelenina + ovocie nie su pre mna vobec zdrave
dokonca som zacal aj one, do posilovne chodit + mam trenera, ktory sa snazi aby som celindz zvladol, no drzme mu palce, a teda aj mne, aby som to zvladol aj ja + snazim sa kazdovecerny "grind" prerusit po 500rukach a ist sa vonku prejst, sice sa mi to podarilo zatial len dvakrat, ale tak niekde treba zacat
vahu po tyzdni nezverejnim, lebo prvy tyzden nie je dolezity
toz tolko zatial hlasenie
vsetkym
takze prvy tyzden za nami, citim sa vcelku dobre, este musim trafit jedalnicek, kedze som obcas este hladny a zelenina + ovocie nie su pre mna vobec zdrave
dokonca som zacal aj one, do posilovne chodit + mam trenera, ktory sa snazi aby som celindz zvladol, no drzme mu palce, a teda aj mne, aby som to zvladol aj ja + snazim sa kazdovecerny "grind" prerusit po 500rukach a ist sa vonku prejst, sice sa mi to podarilo zatial len dvakrat, ale tak niekde treba zacat
vahu po tyzdni nezverejnim, lebo prvy tyzden nie je dolezity
toz tolko zatial hlasenie
vsetkym
-
ja sa tento tyzden statocne drzim a moja vaha sa uz priblizila EV krivke
...
ale sakra zacina ma chytat strasny vlci hlad pomaly ale isto
...
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Aha, to uz presiel tyzden? Vdaka za pripomenutie!
No ja som od day 1 zmenil znacne navyky a poctivo sa toho drzim. Vcera som mal rodinnu oslavu po promociach a ukazal som nehoraznu sebadisciplinu, ked bola predomnou na stole ponuka: majonezovy salat + vyprazane kura, pecene kare, plnka, oblozene chlebicky a z toho som si dal 1 oblozeny chlebicek a platok kare s tonou zeleniny .
Inak kazdy den, ktory necvicim, tak slapem do prace a z prace peso + schody, cviciace dni si davam do tela v posilnovni. Vcera som absolvoval dalsu navstevu 6 cvikov, 4 serie, 10 opakovani (ramena, tricepsy, brucho) a 30 minutovy beh (5.3km dokopy). Potom po cviceni som osmakoval proteinovy koktejl s mliekom, co tam ponukali a chutilo to prekvapivo dobre .
Zaujimavy bol rozdiel medzi behom v nedelu a vcera. V nedelu som dal 20 minut a nohy nechceli potom tak 10 minut posluchat, vcera som dal 30 minut a bol som prekvapivo v pohode a moj pulz pocas behu bol o 10 uderov za minutu nizsi stabilne. Snad to znamena, ze vsetky tie odfucane kilometre medzi tymi navstevami aj pomohli - bolo ich tak 20 a z toho 15 pekne do kopca .
Najblizsie 2 dni nejake pohybove aktivity formou pravidelnej ignoracie MHD a snad nejaka tura na Kolibu -> Zeleznu studnicku a v nedelu znova posilnovna predtym ako budem poslusne oslavovat Valentina . Od buduceho tyzdna zacina aj navsteva plavarne.
No ja som od day 1 zmenil znacne navyky a poctivo sa toho drzim. Vcera som mal rodinnu oslavu po promociach a ukazal som nehoraznu sebadisciplinu, ked bola predomnou na stole ponuka: majonezovy salat + vyprazane kura, pecene kare, plnka, oblozene chlebicky a z toho som si dal 1 oblozeny chlebicek a platok kare s tonou zeleniny .
Inak kazdy den, ktory necvicim, tak slapem do prace a z prace peso + schody, cviciace dni si davam do tela v posilnovni. Vcera som absolvoval dalsu navstevu 6 cvikov, 4 serie, 10 opakovani (ramena, tricepsy, brucho) a 30 minutovy beh (5.3km dokopy). Potom po cviceni som osmakoval proteinovy koktejl s mliekom, co tam ponukali a chutilo to prekvapivo dobre .
Zaujimavy bol rozdiel medzi behom v nedelu a vcera. V nedelu som dal 20 minut a nohy nechceli potom tak 10 minut posluchat, vcera som dal 30 minut a bol som prekvapivo v pohode a moj pulz pocas behu bol o 10 uderov za minutu nizsi stabilne. Snad to znamena, ze vsetky tie odfucane kilometre medzi tymi navstevami aj pomohli - bolo ich tak 20 a z toho 15 pekne do kopca .
Najblizsie 2 dni nejake pohybove aktivity formou pravidelnej ignoracie MHD a snad nejaka tura na Kolibu -> Zeleznu studnicku a v nedelu znova posilnovna predtym ako budem poslusne oslavovat Valentina . Od buduceho tyzdna zacina aj navsteva plavarne.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
yegon napísal:ja sa tento tyzden statocne drzim a moja vaha sa uz priblizila EV krivke
...
jaku formu tu hra a vcera si dal sniclu s double fried hranolkami
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 20 hostí.