yegon napísal:MS SR 2010 - Day 1:
Chytil som vynikajuci stol plny agresivnych hracov overplayujucich svoje handy, bohuzial nic nechodilo tak som sa postupne slusne odhadzal. Najvacsia prehra zo zaciatku bola nasledujuca handa.
25/50 15k stacks - w4444x opens UTG+2 na 125, ja call s A J na CO, blindy call. SB bol absolutne neodpojitelny hrac a BB maniak.
Flop A83r – SB donkbets small (200-300), BB call, w4x fold ja call.
Turn 2, blindy check - ja bet 700, obaja call.
River 2 a akcia je nasledovna BB checkuje out of turn a SB sa stazuje ze este necheckol – nato SB betuje 1000 a BB dorovnava.
Rozmyslam nad tym a hovorim si BB asi nema Ax ale skor nejaky mensi par, SB moze byt weak ale ak ma Ax tak nefoldne, na druhej strane ma nereraisne s horsim Ax, len s postupkou alebo fullhousom – s holou dvojkou by sa asi az na river nedostal ani on. Rozhodol som sa teda raisnut na 3k, bohuzial SB ma po chvilke reraisuje na 7k, takze foldujem
Yegon nice report, pekna hra, primerane stastie, len v tejto ruke si myslim spravil chybu ze si sam seba presvedcil ze tam je nejaka ultra thin value - toto je imo safe call, pekne uvidis co mali, je prilis early tahat z nie 100% precitanych ludi kazdy chip, mas vybornu SD value ale zas nie nejake nuts, nevidim dovod to raisovat - inak SB mal 99% 45s imo