Expekt Poker
Re: Re: PC Czech
Díky, já už se nedostanu k rozumnému počítači, takže jsem nevěl.
- algec111
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: token PC Czech 10k Qual
Jeste jedna reakce k memu prispevku nize, napsal jsem Expektu na anglicky support a dokonce mi i prisla odpoved.
A sice se mnou vyjebali, ze pry si mam davat sam pozor, kdy lze token pouzit. TO JE TEDA CHOVANI HERNY :-( , sami udelaji chybu a jeste to hodi na me, jakoze to je muj problem!!!
A sice se mnou vyjebali, ze pry si mam davat sam pozor, kdy lze token pouzit. TO JE TEDA CHOVANI HERNY :-( , sami udelaji chybu a jeste to hodi na me, jakoze to je muj problem!!!
- Rauuul
- Založený: Jan 2007
pre Rauuul
Problem som preposlal kolegovi do Ciech, na anglickom supporte nevedia o probleme s tokenom na lokalny cesky turnaj. Je potrebne pisat na cesky support ak sa to tyka lokalneho turnaja. Dakujem za pochopenie, expekt
- expekt
pro Expekt
Na cesky support jsem psal dvakrat, neprisla mi odpoved. Anglickemu supportu jsem celou vec vysvetlil k jake doslo k chybe. A i na druhy mail mi odepsali, ze je to nezajima, ze si musim platnost tokenu hlidat.
- Rauuul
pre Rauuul
Vyriesime, casu na kvalifikaciu je este dost. Ospravedlnujem sa za chybu a poslite prosim jeden email na cesky support s vasim nickom a username na expekt.com a dajte tam poznamku "Preposlat na SVK support". Dakujem, expekt
- expekt
SKCZ Poker Master
Ahoj.
Ja len tak okrajovo, kedy sa bude aktualizovat tabulka, strasne rad by som sa videl medzi prvou tridsiatkou.......
Ja len tak okrajovo, kedy sa bude aktualizovat tabulka, strasne rad by som sa videl medzi prvou tridsiatkou.......
- OndrejSK
Re: pre Rauuul
Novy token mate na ucte, skontrolujte si to prosim. Jeho platnost je 15 dni. Urobili sme maximum v tomto pripade a verim, ze budete spokojny. gl expekt
- expekt
pro Expekt
Dekuju *THUMBS UP* mam ho tam, uz jsem myslel, ze ani nebude potreba, ale v tom freerollu jsem skoncil na 1. nepostupovym miste :(
- Rauuul
SKCZ Poker Master
CHci se zeptat,kdy bude aktualizovaná tabulka SKCZ Poker Master?Díky*TIRED*
- zubrik
- Založený: Máj 2007
Re: SKCZ Poker Master
Aktualizovana uz bude dufam onedlho, chybaju nam este vysledky z jedneho turnaja (z 2.9) tak musime pockat kym ich poslu :-$
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.