LOCAT3R napísal:Objektivne: SVK:CZE- 1:3
Subjektivne:SVK:CZE- 3:1
Vyhrá Slovensko, alebo Česko?
Re: Vyhrá Slovensko, alebo Česko?
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
w4444x napísal:no zo skupiny postupuju sice vsetci ale neni asi jedno ci budeme hrat so svajciarskom alebo kanadou v zapase o dalsi postup
tak to mas recht len to by sme museli skoncit v skupine prvy alebo byt najlepsi z druhych miest co vzhladom na nasu skupinu je kurefsky tazka uloha a preto by som skor setril zranenych hracov a pripravil sa na to male osemfinale a potom vo stvrtfinale vyradil nejakeho zvucenho supera
to palo: joj no kanada a hokej.... myslim ze ked vyhraju zlato (dufam ze nevyhraju ) tak fanusikovi bude suma fuk jak sa tam dostali....
no a k zapasu...pekne som vstal a napriek prehre som siel celkom spokojny do roboty. Predvedena hra bola na urovni uplne rovnakej ako hra ceskeho. Nasi dreli a skoda len nepremenenych sanci. Este odstranit par chybiciek, zbytocne nefaulovat a mozeme ist daleko.
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
-rozdiely boli v hre presiloviek,cesi sa lahucko dostali do pasma a potom nas tam zavreli a pred branou to horelo,co sa o nasich presilovkach povedat neda,v takychto vyrovnanych zapasoch rozhoduju detaily,toto bol jeden z nich,druhym bol dedek s c.68
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
palo1973 napísal:-rozdiely boli v hre presiloviek,cesi sa lahucko dostali do pasma a potom nas tam zavreli a pred branou to horelo,co sa o nasich presilovkach povedat neda,v takychto vyrovnanych zapasoch rozhoduju detaily,toto bol jeden z nich,druhym bol dedek s c.68
suhlas... ! a jagr ten hral jak ďábel
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
neviem mne sa zdal defenzivny vykon nasich dost slaby, nepristupovali k hracom, absolutne nedohravali suboje pri mantineloch, prva ceska presilovka bola velmi kruta, dve minuty nas nepustili z pasma a letela jedna strela za druhou bola len otazka casu kedy pride nejaky tec.. porovnanie toho ako sa pri presilovkach dostavali cesi do utocnej a my sa snad ani neda porovnat, nasim sa to vzdy podarilo tak na treti na stvrty krat, cesi boli do desiatch sekund nastahovany u nas a uz to tocili... aby som len nepindal hra dopredu bola super, skoda nepremenenych sanci, halak bol tiez super... ale tak bol to len prvy zapas, treba sa rozohrat a verim ze ked zlepsime presilovky/oslabovky a nasadenie v osobnych subojoch tak to bude fine...
edit palino ma predbehol s presilovkami ale uz to nebudem mazat
edit palino ma predbehol s presilovkami ale uz to nebudem mazat
-
emjayko - Príspevky: 886
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/52 krát
och je to trapne ze ich nevieme porazit... ani s takym silnym timom. zacinam byt frustrovany zo situacie v slovenskom hokeji
-
r3mus - Príspevky: 20
- Založený: Feb 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
No musim teda rict, ze slovaci WP!
Gaborik jen potvrdil, ze je to star, skvele bruslil i zednik, a hossa taky predvadel hodne peknou hru. Vedel jsem, ze vas porazime, ale necekal jsem urcite takovy odpor. Prvni tretina byla asi nejpeknejsi, skoda, toho tretiho golu pro vas, urcite bychom v treti tretine nebranili jak beton jednobrankove vedeni, ale urcite skvela hra, jsem zvedavy na vase dalsi zapasy.
gl in future, ale na nas nemate
Gaborik jen potvrdil, ze je to star, skvele bruslil i zednik, a hossa taky predvadel hodne peknou hru. Vedel jsem, ze vas porazime, ale necekal jsem urcite takovy odpor. Prvni tretina byla asi nejpeknejsi, skoda, toho tretiho golu pro vas, urcite bychom v treti tretine nebranili jak beton jednobrankove vedeni, ale urcite skvela hra, jsem zvedavy na vase dalsi zapasy.
gl in future, ale na nas nemate
-
spax - Príspevky: 840
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 9 krát/24 krát
-gratulujem cechom k vyhre v pripravnom zapase na olympiadu
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Myslim ze nasi proti Rusom zaberu a zdolaju ich...kurz 8 to istí
- Philop
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Kua ti cesi stale hraju tak, ako keby mali len stastie. Ked uz ale maju stastie asi v 10 zapase po sebe proti nam, tak to uz asi stastie nebude .
Inak pacilo sa mi ako hrali nasi dedkovia, dokonca sa mi zda ze sme boli lepsi. Za CR toho hraci vela neukazali, videl som hrat akurat Jagra a chytat Vokouna, ostatni nic nehrali
Inak pacilo sa mi ako hrali nasi dedkovia, dokonca sa mi zda ze sme boli lepsi. Za CR toho hraci vela neukazali, videl som hrat akurat Jagra a chytat Vokouna, ostatni nic nehrali
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.