Tak ja za ten tyzden pokracujem v nastolenom trende a zvladam. Nemal som vyprazane, nemal som sladkosti (okrem no sugar 66kcal musli tycinky a jablka ako olovrant ) a nepijem sladke napoje.
Co sa tyka pohybu, tak som obmedzil svoje turovanie z prace domov, lebo sme akosi zintenzivnili posilnovnu a vzdy medzi navstevami som tak rozbity, ze sa ledva hybem . Potrebujem si este zvyknut, aby som nebol nasledujuci den polomrtvy a bude fajn. Plavanie som kvoli tomu istemu dovodu nenastartoval - snad uz buduci tyzden budem regenerovat rychlejsie .
V posilnovni ideme cviky na vybrane casti tela v trvani tak 90 minut s tym, ze sa striedaju 2 skupiny svalov a teda kazdu druhu navstevu posilnujeme to iste. Kazdu navstevu taktiez pretrpim 30 minut behu vdaka Deucescracked podcastom a inym pokrovym materialom, tak sa aspon trosku vzdelavam. Akurat minule bol pokazeny stroj, na ktorom som behaval, tak som si dal bicykel. Dufam, ze toho chudacika nema na svedomi moja slonia hmotnost .
Inak som vcera konecne nabaterkoval digitalnu vahu a ukazala hmotnost 135.4kg, co je sice 9kg zlepsenie oproti prvemu vazeniu, lenze tazko z toho zistim presne cislo, kedze ina vaha, ine miesto .. Ale tak snad sa da povedat, ze trend je vyhovujuci. Ocakavam, ze ubytky hmotnosti spomalia, kedze na zaciatku ide to chudnutie najrychlejsie .. No uvidime ako to pojde dalej .
johnmirow napísal:stravujem sa striedmo = ziadna slaninka, ziadne vysmazane, ziadne sladkosti, no proste ziadna radost zo zivota, uz sa tesim na 5.8. to sa nazerem, ze nebudem vediet co skor napchat do huby
No vidim, ze asi planujes dat o rok znova stavku . Ja dufam, ze ten rezim mi zostane aj po skonceni, lebo netuzim si to znova vyskusat .