Phat Phuck Blog [PPCh ukonceny]

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Phat Phuck Blog

Odoslaťod dzejkej 19 Feb 2010 15:58

Ejha, pripomienkovac johnmirow stale funguje :).

Tak ja za ten tyzden pokracujem v nastolenom trende a zvladam. Nemal som vyprazane, nemal som sladkosti (okrem no sugar 66kcal musli tycinky a jablka ako olovrant :-D ) a nepijem sladke napoje.

Co sa tyka pohybu, tak som obmedzil svoje turovanie z prace domov, lebo sme akosi zintenzivnili posilnovnu a vzdy medzi navstevami som tak rozbity, ze sa ledva hybem :-D. Potrebujem si este zvyknut, aby som nebol nasledujuci den polomrtvy a bude fajn. Plavanie som kvoli tomu istemu dovodu nenastartoval - snad uz buduci tyzden budem regenerovat rychlejsie :).

V posilnovni ideme cviky na vybrane casti tela v trvani tak 90 minut s tym, ze sa striedaju 2 skupiny svalov a teda kazdu druhu navstevu posilnujeme to iste. Kazdu navstevu taktiez pretrpim 30 minut behu vdaka Deucescracked podcastom a inym pokrovym materialom, tak sa aspon trosku vzdelavam. Akurat minule bol pokazeny stroj, na ktorom som behaval, tak som si dal bicykel. Dufam, ze toho chudacika nema na svedomi moja slonia hmotnost :-D.

Inak som vcera konecne nabaterkoval digitalnu vahu a ukazala hmotnost 135.4kg, co je sice 9kg zlepsenie oproti prvemu vazeniu, lenze tazko z toho zistim presne cislo, kedze ina vaha, ine miesto .. Ale tak snad sa da povedat, ze trend je vyhovujuci. Ocakavam, ze ubytky hmotnosti spomalia, kedze na zaciatku ide to chudnutie najrychlejsie .. No uvidime ako to pojde dalej :).

johnmirow napísal:stravujem sa striedmo = ziadna slaninka, ziadne vysmazane, ziadne sladkosti, no proste ziadna radost zo zivota, uz sa tesim na 5.8. to sa nazerem, ze nebudem vediet co skor napchat do huby

No vidim, ze asi planujes dat o rok znova stavku :-D. Ja dufam, ze ten rezim mi zostane aj po skonceni, lebo netuzim si to znova vyskusat :).

Za tento príspevok od dzejkej poďakovali :
Riddlah
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod johnmirow 19 Feb 2010 16:03

dzejkej napísal:
johnmirow napísal:stravujem sa striedmo = ziadna slaninka, ziadne vysmazane, ziadne sladkosti, no proste ziadna radost zo zivota, uz sa tesim na 5.8. to sa nazerem, ze nebudem vediet co skor napchat do huby

No vidim, ze asi planujes dat o rok znova stavku :-D. Ja dufam, ze ten rezim mi zostane aj po skonceni, lebo netuzim si to znova vyskusat :).

nikdy viac takato stavka, nikdy, lebo predpokladam, ze ked to vydrzim 6mesiacov, tak uz budem v tom zazraty a budem s tym pokracovat aj nadalej ... aj ked nikdy nehovor nikdy :D

Za tento príspevok od johnmirow poďakovali :
Riddlah
Obrázok používateľa
johnmirow

Založený: Feb 2007
Poďakoval/li: 0 krát/17 krát

Odoslaťod Riddlah 19 Feb 2010 17:02

Voda regeneruje telo po posilke a odburava tilt " :gl:
Obrázok používateľa
Riddlah

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 67 krát/9 krát

Odoslaťod mr_kaktus 19 Feb 2010 17:08

JK skor by som povedal ze zo zaciatku ide chudnutie pomalsie :-) a ze uz mam co to odchudnute :) prvy mesiac je taky rozvlacnejsi a potom sa to zacne sypat uplne brutalne :) to len ako varovanie aby si to nepresvihol a raz rano sa zobudis a budes mat 68 kg :D (mozno nejake vedecke prieskumy hovoria inak ale aspon u mna to bolo vzdy takto :) )
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Založený: Aug 2008
Poďakoval/li: 67 krát/61 krát

Odoslaťod tucniak 19 Feb 2010 18:42

hmm, 90minut siloveho treningu v posilke, to nie je vela?
niekto fundovany co sa do toho vyzna, poldi??
nie je idealnejsie tak 50-70 minut?(mam hmliste info o krivke rastoveho hormonu blablabla).

mozno v pripade chudnutia je to jedno ale 90 min musi byt exhausting hrozne
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod poldinhoo 19 Feb 2010 19:13

moc sa nevyznam v chudnuti,lebo som sa o to nikdy nejak nezaujimal..ale tak vseobecne
ta dlzka treningu je individualna a zalezi od vela faktorov a aj od cielov..
a je 90min a "90min." záleží ako človek cvičí..
mne trvá silový trening tak 60-70min..takže okolo tej hodinky uplne staci pre priemerneho cvicenca..

často vídam u nás vo fitku 16-17ročných chudých chlapcov čo tam cvičia často aj 2-2,5hod. !! čo je absolútne nezmyselné..a kontrproduktívne

edit: otazka kolko ma trvat trening v posilke je ako opytat sa "mam sa stacknut s TP na flope??" proste prilis vseobecne
Obrázok používateľa
poldinhoo

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 128 krát/61 krát

Odoslaťod Riddlah 19 Feb 2010 20:30

prečo je 2hodinove cvicenie kontraproduktivne ? ja take nieco mavam, robim kruhovy - rysovaci trening, male vahy vela opakovani, a za den sa snazim precvicit cele telo
Obrázok používateľa
Riddlah

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 67 krát/9 krát

Odoslaťod w4444x 19 Feb 2010 20:48

johnyyyymiiiiiiiroww povedz mi ako si ty vlastne pribral ked cele dni zijes z vody :) ?
Obrázok používateľa
w4444x

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 9 krát/64 krát

Odoslaťod poldinhoo 19 Feb 2010 21:53

Riddlah napísal:prečo je 2hodinove cvicenie kontraproduktivne ? ja take nieco mavam, robim kruhovy - rysovaci trening, male vahy vela opakovani, a za den sa snazim precvicit cele telo

nene tak som to nemyslel..
pre tych chalanov co tam chodia je to kontraproduktivne..su to mladi 15-17rocni chalani,ektomorfi,a proste este vo vyvoji..
a prave ektomorfi by mali vo vseobecnosti cvicit kratsie,vacsie vahy,menej opakovani aby setrili energiu..
(napr. dneska sme sa so sefkom vo fitku smiali,lebo bolo asi pol 9 a ten jeden hovori druhemu: idem uz domov,mam toho plnu pcu,som tu uz od 5..!! :lol2: )

inak to co pises je dalsi bohuzial dost zauzivany mytus ze "vacsie vahy menej opakovani je na priberanie a mensie vahy viac opakovanie je na rysovanie"
vsetko je to v strave..
co som sa bavil na nete davnejsie s niektorymi sutaznymi kulturistami,tak napriklad niektori vobec nemenia trening pocas objemovej fazy a pocas predsutaznej diety..meni sa len jedalnicek..
ale tak je to len jeden approach..tak ako vo vsetkom je vzdy viac pohladov na vec..

neviem presne ake su tvoje ciele ale v skratke:..ak ti vyhovuje ako cvicis a vidis a citis progres,tak v tom pokracuj.. :good:

Za tento príspevok od poldinhoo poďakovali :
Riddlah
Obrázok používateľa
poldinhoo

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 128 krát/61 krát

Odoslaťod dzejkej 19 Feb 2010 22:06

tucniak napísal:hmm, 90minut siloveho treningu v posilke, to nie je vela?
niekto fundovany co sa do toho vyzna, poldi??
nie je idealnejsie tak 50-70 minut?(mam hmliste info o krivke rastoveho hormonu blablabla).

mozno v pripade chudnutia je to jedno ale 90 min musi byt exhausting hrozne

No je cvicenie ako cvicenie. Su ludia, co si medzi cviceniami citaju noviny a ini makaju takmer bez prestavky. Ja mam pocit, ze som niekde medzi 1-2 minutovymi prestavkami (cvicime dvaja a striedame sa) a nejak neviem, co si mam predstavit pod "kontraproduktivne" :). Nie som kulturista (surprise! :-D) a cvicim, aby som nejak prekonal amorfnost, spevnil svaly, co musia nosit ten naklad a popritom spalil zopar kJ (i ked posilnovanie nebude ten najefektivnejsi spalovac). Pomoze mi 50-70 minut viac ako 90?
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 16 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!