Holdem manager
Re: Holdem manager
Caute potreboval by som poradit ohladom P****Stars,doteraz islo vsetko v poriadku ale musel som si teraz preinstalovat Holdem managera aneviem kde sa mi ukladaju hand history ...ako mam zistit kam mi ich uklada PS? spravil som si nanovo priecinok s nazvom Handhistory2 a v klientovi PS som si dal nastavit aby mi tam ukladal HH, chvilu som hral ale tie history mi tam neuklada.
-
Rocky - Príspevky: 188
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 23 krát/17 krát
Mam problemy s HUD-om. Zobrazuje mi len 10 ruk. Import bezi v poriadku, vsetko ide ako ma, len mi ich nechce na stoloch refreshovat. Cim to moze byt?
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
aku mas verziu? robi ti to na vsetkych herniach?
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
Horsey7 napísal:aku mas verziu? robi ti to na vsetkych herniach?
mam 1.05.07 a robi to vsade.
-
stiahni aktualnu verziu, mas nejaku mega staru
aktual 1.10.02 http://rvgsoftware.fileburst.com/HmBetaUpdate.exe
aktual 1.10.02 http://rvgsoftware.fileburst.com/HmBetaUpdate.exe
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
Ja sem se chtel zeptat kam se ukladaji poznamky co si udelam ke hracum? kdyz prenasim hand history tak bych rad prenesl i poznamky. dik za radu
- Hrk
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 13 krát/1 krát
Updatlo mi to ako normal verziu HM ale ja mam Small Stakes.
-
Zdravím, je nejako možné rozlíšiť štatistiky protihracov podla stola na akom hraju? FR alebo 6-max
Lebo hravam iba FR 11-13 stolov a chcel by som pomalicky prechadzat na 6-max (alebo len pridat 6-max stoly ked je malo protihracov na FR) a nechcem aby sa mi vyrazne menili staty hracov s ktorými mam históriu z FR
myslim ze to nieje mozne, ci?
dik
Lebo hravam iba FR 11-13 stolov a chcel by som pomalicky prechadzat na 6-max (alebo len pridat 6-max stoly ked je malo protihracov na FR) a nechcem aby sa mi vyrazne menili staty hracov s ktorými mam históriu z FR
myslim ze to nieje mozne, ci?
dik
- Paliking
- Založený: Júl 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/3 krát
neviem na betsafe (ongame) rozbehnut hud...cital som tu už nejaku historiu ale nič užitočne som nenašiel...mam Vistu, UAC vypnuty, handy importuje hned ako dohram handu ale HUD nikde, Hero name mam nastavene ked si dam v HM replay hands tak mi to HUD ukazuje :/ mám HM 1.10.03a Diky za rady
-
Komedia - Príspevky: 917
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 47 krát/38 krát
Komedia napísal:neviem na betsafe (ongame) rozbehnut hud...cital som tu už nejaku historiu ale nič užitočne som nenašiel...mam Vistu, UAC vypnuty, handy importuje hned ako dohram handu ale HUD nikde, Hero name mam nastavene ked si dam v HM replay hands tak mi to HUD ukazuje :/ mám HM 1.10.03a Diky za rady
me se zda ze ongame HUD vubec nepodporuje
- Hrk
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 13 krát/1 krát
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.