Phat Phuck Blog [PPCh ukonceny]
Re: Phat Phuck Blog
poldinhoo a co mam robit, ked chcem 6pack abs?
-
Sunwu - Príspevky: 860
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/13 krát
no na to potrebujes 2 veci :
primerany svalovy rozvoj v tej oblasti a nizke percentu podkozneho tuku..
cize dieta a brusaky
primerany svalovy rozvoj v tej oblasti a nizke percentu podkozneho tuku..
cize dieta a brusaky
-
poldinhoo - Príspevky: 1292
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 128 krát/61 krát
Tak vsetkym co chudnu stale drzim palce . Planoval som sa aj ja pripojit, ale pocitam ze najskor by som mohol az za 2 tyzdne. Berem nejake antibiotika a teraz to nechcem silit. Ale urcite si neskor dam vlastny challange a do leta chcem dat dole cca 20kg.
Dostal som aj fajn tip na chudnutie od jedneho doktora. Jeden den jest tak normalne (ranajky - nejake to pecivo, caj/kava; obed - obycajny obed s masom a prilohou; vecera - ovocie/zelenina... samozrejme sa neprezravat ) a druhy den nic nejest len pit vodu. Do toho nejaky ten pohyb a chudnutie je zarucene! Na nieco take by som chcel o tie 2-3 tyzdne nabehnut .
Dostal som aj fajn tip na chudnutie od jedneho doktora. Jeden den jest tak normalne (ranajky - nejake to pecivo, caj/kava; obed - obycajny obed s masom a prilohou; vecera - ovocie/zelenina... samozrejme sa neprezravat ) a druhy den nic nejest len pit vodu. Do toho nejaky ten pohyb a chudnutie je zarucene! Na nieco take by som chcel o tie 2-3 tyzdne nabehnut .
-
Miham - Príspevky: 136
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 43 krát/3 krát
doktor nech vrati licenciu
ale nie, važne,to ti normalny seriózny doktor nemože doporučiť aby si celý deň nič nejedol,len pil vodu..
ale nie, važne,to ti normalny seriózny doktor nemože doporučiť aby si celý deň nič nejedol,len pil vodu..
-
poldinhoo - Príspevky: 1292
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 128 krát/61 krát
poldinhoo napísal:doktor nech vrati licenciu
Preco nie?
Samozrejme ze v ten den sa nebudem moc fyzicky zatazovat.
-
Miham - Príspevky: 136
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 43 krát/3 krát
Pretoze organizmus potrebuje prijimat ziviny a akonahle mu ich prestanes davat, tak zacne panikarit a dalsiu stravu poriadne ulozi. Praveze principom redukcnej diety je jest casto a malinko menej kalorickych jedal - tak napr. 5-6x denne okolo 1000kJ.
Tento princip pitia vody kazdy druhy den Ti jednak sposobi nehorazne problemy s hladom, oslabi Ta to, budes nervozny, atd, ale tiez zaruci, ze sa na druhy den fajne vsetko pekne v panike ulozi.
Not worth it .. at all.
Naozaj staci jest zdrave a menej kaloricke jedla kazdy den 5x denne, pit casto vodu a netreba sa trapit nejedenim.
Tento princip pitia vody kazdy druhy den Ti jednak sposobi nehorazne problemy s hladom, oslabi Ta to, budes nervozny, atd, ale tiez zaruci, ze sa na druhy den fajne vsetko pekne v panike ulozi.
Not worth it .. at all.
Naozaj staci jest zdrave a menej kaloricke jedla kazdy den 5x denne, pit casto vodu a netreba sa trapit nejedenim.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
hladovat 2-3 dni je prospesne ale nie opakovane
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
yegon aj bohaty spanok je prospesny:d
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Sunwu napísal:poldinhoo a co mam robit, ked chcem 6pack abs?
uff kocky na bruchu vyzaduju fakt minimalne mnozstvo tuku - ja by som musel dat dole hadam 30kg ak by som na ne chcel pomyslat
a hlavne necvic to brucho podla casopisu Eva - ze po 60 opakovani
naloz na hrudnik poriadny kotuc a davaj po 10 maximalne 15 so zatazou
-
btw kto proti mne nevsadil spravil chybu - tu je zatial vysledok mojho "snazenia"
vyzera to skor ako graf v omahe nech vyvoj hmotnosti chudnuceho cloveka
vyzera to skor ako graf v omahe nech vyvoj hmotnosti chudnuceho cloveka
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 17 hostí.