Phat Phuck Blog [PPCh ukonceny]
Re: Phat Phuck Blog
@Poldi
este ze tak uz som sa zlakol, ze ci to co stvaram dobre stvaram
este ze tak uz som sa zlakol, ze ci to co stvaram dobre stvaram
-
Riddlah - Príspevky: 714
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 67 krát/9 krát
to brucho tiez dobra poznamka-rovnako tak cvicit brucho kazdy den je pre svalstvo znicujuce nakolko nemaju cas na regen-treba cvicit ako ostatne svalstvo casopis eva je evil:D
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Sa nevaz tak casto, yegonemajster . Teda ak sa vazis v rovnaku dobu rovnako obleceny a po rovnakej strave pred rovnakym casom a mas vahu na rovnakom mieste a stojis na nej rovnako, tak okej . Len tie male vykyvy hore predsa nic neznamenaju.
Why?
Eva radi nieco o kockach na bruchu? WTF? Nesekol si sa a nevravis o prilohe Adam pre chlapov?
yegon napísal:hladovat 2-3 dni je prospesne ale nie opakovane
Why?
yegon napísal:
a hlavne necvic to brucho podla casopisu Eva - ze po 60 opakovani
Eva radi nieco o kockach na bruchu? WTF? Nesekol si sa a nevravis o prilohe Adam pre chlapov?
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
dzejkej napísal:yegon napísal:hladovat 2-3 dni je prospesne ale nie opakovane
Why?yegon napísal:
a hlavne necvic to brucho podla casopisu Eva - ze po 60 opakovani
hladovanie precisti organizmus, si necital o starej krave ktora usla do lesa nemala co zrat a ked sa vyhladovana nasla tak bola ako omladnuta a zacala znova davat mlieko?
eva radi zaujimave veci ako ze tuk na bruchu sa chudne tak ze cvicis denne 200 brusakov a podobne
adama necitam, raz som to videl a nadobudol som dojem ze je to pre gayov
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
yegon napísal:
adama necitam, raz som to videl a nadobudol som dojem ze je to pre gayov
lol
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
yegon napísal:hladovanie precisti organizmus, si necital o starej krave ktora usla do lesa nemala co zrat a ked sa vyhladovana nasla tak bola ako omladnuta a zacala znova davat mlieko?
Tak a zelenina, nejaky jogurt a take hluposticky snad ten organizmus precistia tiez, nie?
yegon napísal:adama necitam, raz som to videl a nadobudol som dojem ze je to pre gayov
Pre metrosexualov IMO!
http://www.ceknito.sk/video/37542
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
dzejkej napísal:Pretoze organizmus potrebuje prijimat ziviny a akonahle mu ich prestanes davat, tak zacne panikarit a dalsiu stravu poriadne ulozi. Praveze principom redukcnej diety je jest casto a malinko menej kalorickych jedal - tak napr. 5-6x denne okolo 1000kJ.
Tento princip pitia vody kazdy druhy den Ti jednak sposobi nehorazne problemy s hladom, oslabi Ta to, budes nervozny, atd, ale tiez zaruci, ze sa na druhy den fajne vsetko pekne v panike ulozi.
Not worth it .. at all.
Naozaj staci jest zdrave a menej kaloricke jedla kazdy den 5x denne, pit casto vodu a netreba sa trapit nejedenim.
this..
hlad nastáva keď ti klesne hladina cukru v krvi a keby si celý deň nejedol tak ťa od hladu asi porazi..
yegon : mas to nejake swingy
inak keď už očistný deň, tak niečo typu : celý deň len ryža,alebo cel deň len zelenina a ovocie a pod. hladovanie nikdy
Naposledy upravil poldinhoo dňa 20 Feb 2010 11:18, celkovo upravené 1 krát.
-
poldinhoo - Príspevky: 1292
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 128 krát/61 krát
1:53
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
dzejkej napísal:yegon napísal:hladovanie precisti organizmus, si necital o starej krave ktora usla do lesa nemala co zrat a ked sa vyhladovana nasla tak bola ako omladnuta a zacala znova davat mlieko?
Tak a zelenina, nejaky jogurt a take hluposticky snad ten organizmus precistia tiez, nie?
JK v podstate neprecistia len "nezaspinia". hladovka je zdrava. joga dokonca odporuca hladovat vzdy jeden den do tyzdna (vzdy ten isty) a za nejake obdobia, nepamatam si uz presne ake, robit aj 3 dnove, tyzdnove a dokonca 30 dnove hladovky, pretoze az pri uplnom hladovani sa telo zbavuje necistot - prejav je povlak na jazyku a zapach z ust. niekde na nete sa da najst kniha od Milana Polaska - cvicitela jogy kde to popisuje podrobnejsie - ale na nazov si nespomeniem
-
mr_kaktus - Príspevky: 1168
- Založený: Aug 2008
- Poďakoval/li: 67 krát/61 krát
kratkodobe hladovanie nie je skodlive, nizka hladina cukru v krvi nie je skodliva, pocit hladu nie je skodlivy
vyvojovo clovek najdlhsie obdobie fungoval ako zberac/lovec teda ked si neulovil nemal takze normalny stravovaci cyklus bol zer ked mas a ked si hladny lov - tym padom obdobia bez stravy su pre ludsky organizmus normalne
pravidelna strava ako ju pozname my je pre ludsky organizmus v podstate nova - par tisic rokov v porovnani s desiatkami tisic rokov predtym, pochybujem ze by sa ludia uz stihli natolko geneticky prisposobit ze by pre nich navrat k predchadzajucim stravovacim navykom bol skodlivy
nevidim nic extremne ani skodlive v tom 1-2 dni nejest - samozrejme mozno 2-3x do roka nie kazdy druhy den
rozhodne by som to nedoporucoval ako metodu na schudnutie - len hovorim ze to nie je zle - sam som to skusal kedysi pre ten zazitok - nejedol som 3 dni - bolo to zaujimave
+ ako povedal kaktus o joginoch a tychto vychodnych kulturach - oni maju celkom rozumne napady. Posledne som sa snazil presvedcit jehovistov ktori ma obtazovali ze podla mna ti tibetania, indovia a im podobni su na tom lepsie nez krestania a ze maju priamy kontakt s bohom - ze ci sa na to neskusia dat utekali odo mna krizujuc sa a s vybulenymi ocami
vyvojovo clovek najdlhsie obdobie fungoval ako zberac/lovec teda ked si neulovil nemal takze normalny stravovaci cyklus bol zer ked mas a ked si hladny lov - tym padom obdobia bez stravy su pre ludsky organizmus normalne
pravidelna strava ako ju pozname my je pre ludsky organizmus v podstate nova - par tisic rokov v porovnani s desiatkami tisic rokov predtym, pochybujem ze by sa ludia uz stihli natolko geneticky prisposobit ze by pre nich navrat k predchadzajucim stravovacim navykom bol skodlivy
nevidim nic extremne ani skodlive v tom 1-2 dni nejest - samozrejme mozno 2-3x do roka nie kazdy druhy den
rozhodne by som to nedoporucoval ako metodu na schudnutie - len hovorim ze to nie je zle - sam som to skusal kedysi pre ten zazitok - nejedol som 3 dni - bolo to zaujimave
+ ako povedal kaktus o joginoch a tychto vychodnych kulturach - oni maju celkom rozumne napady. Posledne som sa snazil presvedcit jehovistov ktori ma obtazovali ze podla mna ti tibetania, indovia a im podobni su na tom lepsie nez krestania a ze maju priamy kontakt s bohom - ze ci sa na to neskusia dat utekali odo mna krizujuc sa a s vybulenymi ocami
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.