Holdem manager

HoldemManager, PokerTracker, SharkScope, Table Ninja atď.

Re: Holdem manager

Odoslaťod 3flash3 22 Feb 2010 15:37

Hrk napísal:
Komedia napísal:neviem na betsafe (ongame) rozbehnut hud...cital som tu už nejaku historiu ale nič užitočne som nenašiel...mam Vistu, UAC vypnuty, handy importuje hned ako dohram handu ale HUD nikde, Hero name mam nastavene :fish: ked si dam v HM replay hands tak mi to HUD ukazuje :/ mám HM 1.10.03a Diky za rady

me se zda ze ongame HUD vubec nepodporuje :(

http://faq.holdemmanager.com/questions/2/Supported+Poker+Sites

podporuje ale iba B**n...
Obrázok používateľa
3flash3

Založený: Feb 2008
Poďakoval/li: 53 krát/410 krát

Odoslaťod 1zart1 22 Feb 2010 16:18

Aaaale, podporuju aj ostatne Ongame herne, hral som na dalsich troch a vsade HUD v pohode funguje, Locopoker GoalWinpoker a teraz Eurobet, vsade HUD funguje uplne v pohode, som max. spokojny. Mas dobre nastaveny adresar pre Autoimport? Ak ano, tak potom sa ti Hud otvori, ale nemas tam stoly a tym ani ziadne stat. pri stoloch. Otvor si okno HUd-u a potom Table-Table finder...objavi sa okno s cervenym krizikom, ten krizik treba pretiahnut tam kde to pisu v pomocke, ktora sa ti spolu s tym objavi. Staci to urobit raz a potom je vsetko OK, urcite to bude fungovat. Pri nastavovani stolov musich pri nich hrat nielen sediet, ale to iste vies...
Teda ja pouzivam XP, ale myslim, ze nemas priradene stoly v Hude...

Za tento príspevok od 1zart1 poďakovali :
Komedia
1zart1

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 9 krát/17 krát

Odoslaťod Komedia 22 Feb 2010 16:48

1zart1 napísal:Aaaale, podporuju aj ostatne Ongame herne, hral som na dalsich troch a vsade HUD v pohode funguje, Locopoker GoalWinpoker a teraz Eurobet, vsade HUD funguje uplne v pohode, som max. spokojny. Mas dobre nastaveny adresar pre Autoimport? Ak ano, tak potom sa ti Hud otvori, ale nemas tam stoly a tym ani ziadne stat. pri stoloch. Otvor si okno HUd-u a potom Table-Table finder...objavi sa okno s cervenym krizikom, ten krizik treba pretiahnut tam kde to pisu v pomocke, ktora sa ti spolu s tym objavi. Staci to urobit raz a potom je vsetko OK, urcite to bude fungovat. Pri nastavovani stolov musich pri nich hrat nielen sediet, ale to iste vies...

Diky toto pomohlo :) aj ked je trosku otravne pokazde co otvorim novy stol robit taketo somariny ale aspon daco :) haluz je ze na TF som kludne 6tabloval a rozmyslal a tu nestiham nic pri 4och stoloch :/
Obrázok používateľa
Komedia

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 47 krát/38 krát

Odoslaťod 1zart1 22 Feb 2010 16:54

Komedia napísal:
1zart1 napísal:Aaaale, podporuju aj ostatne Ongame herne, hral som na dalsich troch a vsade HUD v pohode funguje, Locopoker GoalWinpoker a teraz Eurobet, vsade HUD funguje uplne v pohode, som max. spokojny. Mas dobre nastaveny adresar pre Autoimport? Ak ano, tak potom sa ti Hud otvori, ale nemas tam stoly a tym ani ziadne stat. pri stoloch. Otvor si okno HUd-u a potom Table-Table finder...objavi sa okno s cervenym krizikom, ten krizik treba pretiahnut tam kde to pisu v pomocke, ktora sa ti spolu s tym objavi. Staci to urobit raz a potom je vsetko OK, urcite to bude fungovat. Pri nastavovani stolov musich pri nich hrat nielen sediet, ale to iste vies...

Diky toto pomohlo :) aj ked je trosku otravne pokazde co otvorim novy stol robit taketo somariny ale aspon daco :) haluz je ze na TF som kludne 6tabloval a rozmyslal a tu nestiham nic pri 4och stoloch :/

Nie, to si urobil raz a uz to bude v pohode fungovat, uz to nemusis opakovat, aspon u mna to tak je
1zart1

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 9 krát/17 krát

Odoslaťod Lukasmp3 24 Feb 2010 20:40

Chtěl jsem se zeptat, nevíte proč mi nejde na P****Stars HUD u turnajů (jak u freerolů, tak i třeba u SitNGo...)? U cash games mi to jede v pohodě.... děkuji za rady
Lukasmp3

Založený: Feb 2010
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod Paliking 26 Feb 2010 20:47

Caute

mam taku otazku :
prave som si stiahol poslednu verziu HM a daju sa tam meniť meny.
Hravam na NOIQ kde je všetko v eurách. Vždy mi to ukazovalo v HM v dolaroch.....a teraz mi to stale ukazuje v dolaroch a ked to prehodim na EURO tak mi to zmení kurzom na ine čísla v "eurách" co mi nesedí.
Ako to mám nastavit aby mi ukazovalo čísla ktore mi ukazuje ako USD ale aby to bolo v eurách???

dakujem dufam ze ste to pochopili :-)
Paliking

Založený: Júl 2008
Poďakoval/li: 0 krát/3 krát

Odoslaťod Paliking 26 Feb 2010 22:52

no uz som to nejak poriesil, takže sry za zbytocnu otazku

Ale mam este jednu otazku....da sa uz konecne v tejto verzii nastavit aby mi to ukazovalo spravny rake? a rakeback v grafoch?
(neviem ako sa vola ta metoda pocitania rake-u, ktora nebola podporovana)

dik ;)
Paliking

Založený: Júl 2008
Poďakoval/li: 0 krát/3 krát

Odoslaťod Mewrick 27 Feb 2010 15:36

Neviem ci tu uz bola odpoved na tento problem ak ano ospravedlnujem sa.
Potrebujem poradit ohladom Holdem Managera.Ked si pri hrani v herni chcem presunut statistiky k danemu hracovi tak mi to automaticky posuva statistiky na vsetkych stoloch.Problem je ze potom, ze tak nikdy nie som schopny mat statistiky na vsetkych stoloch k spravnemu menu hraca a je to dost otravne.Viete mi prosim poradit cim by to mohlo byt :sorry:???2 tyzdne vsetko slo v pohode a zrazu mi to zacalo blbnut.
Mewrick

Založený: Jún 2009

Odoslaťod Drobec37 27 Feb 2010 15:55

neviem to naisto a možno prave teraz poradim uplnu blbost ale je možne že nemáš nastavené seating preferences na danu hernu. :)
Obrázok používateľa
Drobec37

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 49 krát/9 krát

Odoslaťod Mewrick 27 Feb 2010 16:05

Zda sa mi ze to som uz skusal a nepomohlo to.Ked sa mi to nepodari vyriesit vidim to na reinstal HM.
Mewrick

Založený: Jún 2009

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Pokrové programy a služby

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!