grulo napísal:Kto mi vysvetli vyznam MB karty pre mna?
Hm, tak na to si musi odpovedat asi kazdy sam
grulo napísal:Kto mi vysvetli vyznam MB karty pre mna?
V případě, že si účet s emailem tomo_111@yahoo.com zrušíte, po registace nového můžete nás zpět kontaktovat, abychom umožnili úžití Vašich bankovních účtů a paltebních karet na Váš nový účet: Přihlásit se > Doporučující email > Účet/Bezpečí > Požádali jste ode mne informaci a/nebo dokumenty > Vyplnit ID lístek (číslo Vašeho lístku je 1234567).
yegon napísal:mozno ak by si si pred uzavretim uctu tu kartu a ucet zo zoznamu odstranil sam tak by to bolo sikovnejsie
keso26 napísal:yegon napísal:mozno ak by si si pred uzavretim uctu tu kartu a ucet zo zoznamu odstranil sam tak by to bolo sikovnejsie
..myslim, ze ucet sa neda odstranit, iba deaktivovat ak sa nieco nezmenilo
vlade napísal:
Inak niekde som cital ze VIP moze mat viac moneybookers uctov (kazdy v inej mene USD, EUR), neviem ci to je pravda...
Markizik napísal:vlade napísal:
Inak niekde som cital ze VIP moze mat viac moneybookers uctov (kazdy v inej mene USD, EUR), neviem ci to je pravda...
JJ pisu to na 2 plus 2 Niekto uz pisal link na tu diskusiu, neviem to teraz najst :-/
Testoval niekto, ci staci naozaj len napisat na suport, previest 5000 EUR a si VIP?
M.
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.