yegon napísal:heh ja mam dolarovy ucet a pri kazdej platbe by mi to strhlo 1,6% za konverziu meny
musim nejak poriesit zmenu uctu na euro len mi z ich supportu nikto neodpisuje
yegon napísal:tak uz som konto zrusil a hned som si vytvoril nove, poziadal som support o odmazanie kreditky zo stareho uctu aby som ju mohol pouzivat s novym
este sa musim prekusat verifikaciami uctu a potom sa budem trapit s updatom moneybookers mailu na herniach
zatial to vyzera fit, rovno si asi vybavim aj tu neteller kartu aby som nemusel drzat vela penazi na jednom mieste
inak niekde som zachytil ze moneybookers ma tiez moznost security tokenu ako P****Stars
..skoda, ze som sa cely den nedostal k PC, by som Ti o tom nieco povedal. Ja som chcel asi pred 3-4 rokmi zmenit SKK na EUR, co ale nebolo mozne kvoli uz uskutocnenym pohybom na ucte. Jedina moznost teda bola, zavriet stary a zalozit novy ucet, co som sprravil. Nevyhoda ale bola ta, ze nemohol byt pouzity rovnaky email, co uz vies, ale ani cislo rovnake bankoveho uctu a rovnaka VISA. Menil som vtedy kvoli tomu aj ucet v banke. Co sa tyka kreditky, tak po expiracii, bolo nove cislo a tym padom sa dala pouzit na MB.
edit: samozrejme som menil u vsetkych bookerov novy MB acc. U niektorych to slo priamo po prihlaseni, ini zas pozadovali vysvetlenie, ziadny problem ale nebol a vsade som to v pohode zmenil.